- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.181
ebrucum fırsat köşesinden alışveriş yaparken dikkat et resimdeki ürünle yazan ürün aynı olmayabiliyor orada far resmi var rujdan bahsediyor yada farınrengi resimde farklı yazan yerde farklı bir bak istersen ben böyle çok görüyorum acele sipariş verenler dikkatli olması lazım
ilkşah senin saç işi ne oldu canım açtırdınmı biraz daha?
terbiyesizliğe bak yaahoşgeldin canım...
siremimscim verdiğin linkteki formu bende doldurmuştum..banada geldi:) haklısın 14 olsa süper olurmuş ama binadan birileri paketimin içinden kataloğu almışlar..bu yüzden neyseki k 13 dedim -.k14 olsaydı sinirden ne yapardım bilmiyorum..
cerenim sen kaç yaşındasın canım?genç kızlar var diyen sendin dimi?şimdi profiline baktım kullandığım foto çok güzel maşallah canımhiçte yaşlı biri değilsin ki niye öyle dedin:44:
valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde
Bugün k13'ün ikinci siparişlerimede ulaştım.:)
Geçen siparişimde gelmeyen Morgan saatimde geldi.
Pek güzelmiş beğendim yani bir saat delisi olaraktan hoşuma gitti pembeli kıyafetlerimle kullanırım.
Bayramda Anew'lerden birini sattıydım diğerinide satarsam süper olacak zaten diğer Anew'leri kendime almıştım bakalım k14'te siparişlerim nasıl olacak.
1 hafta içinde doğuma gideceğim bakalım ne ara sipariş verebileceğim.
kızlar bu panaromadaki 9.5tl lik siyah zarf şeklindeki el çantası çok hoşuma gitti nsl acaba çokmu küçükki.daha önce alan varmı.birde bu k14 siparişinde ondan isteyebiliyorum dimi.ilk defa sipariş vericemde tam bilgim yok.
inanmıyorummmmmmmm o foto sizin ise şu an size bayıldım ve hayranınız oluyorum bu yaşta bu kadar güzellik en fazla 28 yaşında görünüosnz oğlunzla aynı yaşta neredeyse olcak vallahi ne dieceğimi şaşırmş durumdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?