Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cerenim sen kaç yaşındasın canım?genç kızlar var diyen sendin dimi?şimdi profiline baktım kullandığım foto çok güzel maşallah canımhiçte yaşlı biri değilsin ki niye öyle dedin:44:

kızlar bu panaromadaki 9.5tl lik siyah zarf şeklindeki el çantası çok hoşuma gitti nsl acaba çokmu küçükki.daha önce alan varmı.birde bu k14 siparişinde ondan isteyebiliyorum dimi.ilk defa sipariş vericemde tam bilgim yok.

anladım dikkat ederim cnm ama rujlar tam bir vasat fenalarda yanikimse almaz güle güle yapıcam onlara rujlara :)

bugün 4te temsilcim adına sipariş verdm 5 dakika sonra faturalandı ve şu an kargoya verilmiş avonda gelişmeler var inş hep böyle devam eder

terbiyesizliğe bak yaa

Bugün k13'ün ikinci siparişlerimede ulaştım.:)
Geçen siparişimde gelmeyen Morgan saatimde geldi.
Pek güzelmiş beğendim yani bir saat delisi olaraktan hoşuma gitti pembeli kıyafetlerimle kullanırım.
Bayramda Anew'lerden birini sattıydım diğerinide satarsam süper olacak zaten diğer Anew'leri kendime almıştım bakalım k14'te siparişlerim nasıl olacak.
1 hafta içinde doğuma gideceğim bakalım ne ara sipariş verebileceğim.

cerenim sen kaç yaşındasın canım?genç kızlar var diyen sendin dimi?şimdi profiline baktım kullandığım foto çok güzel maşallah canımhiçte yaşlı biri değilsin ki niye öyle dedin:44:

valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde

valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde

inanmıyorummmmmmmm o foto sizin ise şu an size bayıldım ve hayranınız oluyorum bu yaşta bu kadar güzellik en fazla 28 yaşında görünüosnz oğlunzla aynı yaşta neredeyse olcak vallahi ne dieceğimi şaşırmş durumdaym

Son düzenleme:

allh kurtarsın cnm bende dogum korkusu basladı valla

elacım bende o çantadan sipariş aldım 3 ünde sipariş girecegim sen k 14 paaramadan bahsediyorsun sanırım sipariş vermek için acelen yoksa bekle siparişim gelsin fikrimi söyleyeyim yada sansına dene belki güzeldir yılan derisi tarzı bir el çantası güzel duruyor.

ya valla aynen katılıyorum o sizmisiniz çok güzel albümünüzü bekliyorum süper.

kızlar bugün ikinci kargom geldi...

tomorrow kokusnu cok seviyordum aldım erkek arkadsıma hediye edicem. =)
colortrend farlardan aldım fırsatlardaki ama begenmedim ya kötü geldi
ben fırsat kösesinde bi kolye begnmstim arkadasım sipars verdi ama resimdeki kolye degil cikin bisi göndermisler iade edicem..
circular kolyeden aldım orda halkaları büyük gözüküyo burda minik minik belki onuda iade ederim
fırsat kösesinden bileklik almıstım su 3 incili olandan bileklerim çok ince o yüzden büyük geldi ayrıca cok dandik birsey o fiyata cok güzel bileklkler var tavsiye etmiyorum.
color trend pink diamonds mu ne rujlardan almıslardı rengi koyu pembe ama sürüsü nasıl bilemiyorum.
kıs cicekleri kokulu banyo köpügü almıstım ama kokkusu iimi kötümü kararsız kaldım ben kremsi cilek kokulu kullanyrm harika ama kaldırıldı avon güzel seyleri neden kaldırır bilemiyorm.burc kolyeleri aynı katalogtaki gibi epey bi sattım ondan 25 tane falan.. güzel..
colortrend pudrada güzel kkullanıyorum zaten.
gün hediyesi icin gönderilien senses güzel kokuyor.
simdilik aklıma gelen bunlar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…