• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

elacım bende o çantadan sipariş aldım 3 ünde sipariş girecegim sen k 14 paaramadan bahsediyorsun sanırım sipariş vermek için acelen yoksa bekle siparişim gelsin fikrimi söyleyeyim yada sansına dene belki güzeldir yılan derisi tarzı bir el çantası güzel duruyor.

o çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio

elacım bende o çantadan sipariş aldım 3 ünde sipariş girecegim sen k 14 paaramadan bahsediyorsun sanırım sipariş vermek için acelen yoksa bekle siparişim gelsin fikrimi söyleyeyim yada sansına dene belki güzeldir yılan derisi tarzı bir el çantası güzel duruyor.

evt cnm k14 panoramadaki çanta.peki panoramayı müşterilere gösteripte sipariş alabiliyomuyuz ben bilmiyodum.panoramadaki ürünlerden bir tane sipariş yapabiliyoruz demişti galiba tö.bilgilendiriseniz sevinirim.birde sipariş için acelem yok senden hbr bekliycem çanta için.

o çanta süper ötesi bişey cüzdan gibi küçük değil valla ben içine makyaj malzemelerimi cüzdanımı telefonumu herşeyi dolduruorum alıo yani çok kötü büyüklükte değil tam anlamıyla kullanışlı bence zinciride var askılı olarakta kullanılabilio

çok sevindim ozaman.

kızlar bir sorum daha olcak.panoramadan satış yaptığımızda bi karımız yok dimi çünkü onlar geliş fiyatı diye bilyorum.

valla mavişciğim büyük oğlan 23 yaşında olduğuna göre benim yaşım tahmin edilebilir heralde

kaçyaşında anne oldun canım?bu kadar genç ve güzel göründüğüne göre söyleyebilirsin dimi:16:formunu neye borçlusun bize tavsiyelerin varmı?30una yaklaşan biri olarak merak ediyorum bu güzelliğini neye borçlusun?

Back