- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #24.101
golden lady haklısın parfümlerde öyle anlama imkanı var.ama deoların içi görünmüyor birde sipariş öyle deneyemedimde ama banada hafif geldi yok canım olmaz diye konduramadım maviş deyince olabilirmiki diyorum.beli daha önce iade olanlardan göndermişlerdi falan diye düşünmeye başladım..kızlar birde şu var 2 adet aynı parfümden sipariş veriyorum birisi tepeleme dolu diğeri biraz alt seviyede ama kullanılmamış ilk kullanımda parfümün gelmesi için birkaç kez püskürtmek gerekiyor içindeki hava çıksın diye imalattan kaynaklanıyor bence
afiyet olsun canım..neyse ben çıkıyorum tatlılareşimin çalıştığı okulla aynı bahçede yaşıyoruz biz lojmanda ve birazdan zil çalar yani eşim yemeğe gelecek yemekten sonra görüşürüz:80::80::79::79:
golden lady haklısın parfümlerde öyle anlama imkanı var.ama deoların içi görünmüyor birde sipariş öyle deneyemedimde ama banada hafif geldi yok canım olmaz diye konduramadım maviş deyince olabilirmiki diyorum.beli daha önce iade olanlardan göndermişlerdi falan diye düşünmeye başladım..
kızlar aslında bunu anlamak için hani şu hassas ev terazileri varya gram ölçmek için ondanmı alsakki kazık yemekten iyidir
alışveriş merkezlerindeki deolarda öyle öndekiler hafiftir kullanıldığı için ben alacağım zaman en arka sıradakini alıyorum ama avonda bu şansım yok valla doğru deoları anlamak mümkün deyil
neyse ben çıkıyorum tatlılareşimin çalıştığı okulla aynı bahçede yaşıyoruz biz lojmanda ve birazdan zil çalar yani eşim yemeğe gelecek yemekten sonra görüşürüz:80::80::79::79:
sendemi canım..bende kendime kızıyordum çok cinlik yapıyorum diye.demek yalnız değilmişim
merhaba kızlar uzun zamandır bu foruma girip yazdıklarınızı okuyorum. inanın yazmadan bu zamana kadar dayandım bende avon temsilcisiyim birde bu kızlar çok genç boşver üye olmayayım dedim fakat kendime engel olamadım çok samimisiniz sizlerin yazdıklarını okurken sizleri çok sevdim işte sonunda bende sizlerleyim hepinize merhaba
Kızlar, paşabahçe sürahi takımım faturada gönderilemeyen ürünler olarak gözüküyor ne yapıcam ben şimdi pooffff.... sonra gönderirler mi???
Bir kişinin bile bilgisi yok mu yardımcı olmayacak mı hiç kimse????????
esss birisi facede bana arkadaşlık isteği göndermiş o senmisin cnm?
EVETT merak ettim seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?