Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar birde özel ama arkadaşlarınıza falan geliş fiyatıylamı veriyosunuz yani samimi olduklarınıza falan.ben kararsız kaldım ama samimi olduklarıma geliş fiyatıyla vermeliyim gibi geliyor..

canımmm hoşgeldin aramızaa :)) burası cok güzel,herkes birbirine yardımcı olmaya calışıyo....emin ol sana da herkes elinden geleni yapıcaktır soruların oldugunda....tekrar hoşgeldin aramıza.....

aa çok güzel nasıl sipariş vericem peki. ist. kağıthane de oturuyorum. şuan çok yakınımda bi temsilci de yok. hangi parfümü tavsiye edrsiniz acaba ben kullanmadım hiç avon.

wish of lowe çok güzel bir koku cnm siparişin varsa yardımcı olabilirim uzak sayılmam sana özelden mesaj attım bakarsın

tatlım ben onun seftalili olanı kullandım bademli yumusacık yapıyo valla

canım ben akrabalarıma arkdslarıma geliş fiyatyla değilde indirmli veriyorum sadece aileme ve sevgilimin ailesine geliş fiyatyla veriyorm sonucta o kadar ugrasıyrm katalog parası veriyorum biraaz karım olsun yani

kızlar günaydın sabah sabah ilk ben geldim buraya ama kafama takılan bişey oldu bu seferki sorumu cevaplarsanız sevinirim
k13 te sf 50-51 de rahatlatıcı etkili fondoten var bunu panoramada göstermişler temsilci fiyatı üzerinden 2 tl ekstera indirimle alabilirsiniz die ben bundan 3 adet sipariş ettim ama temsilci fiyat listesindeki ile gelmiş bilgisi olan var mı????

canım valla anlamadım evet geliş fiyatı üzerinden ekstra 2 tl daha inmesi gerekiyodu aslıında faturandaki toplam fiyata bi baksana belkitoplamda eksiktir

canım valla anlamadım evet geliş fiyatı üzerinden ekstra 2 tl daha inmesi gerekiyodu aslıında faturandaki toplam fiyata bi baksana belkitoplamda eksiktir

canım tesekkürler cvp için glişyleyazılmış faturada da 3 adetin toplamında da indirim yok fatura toplmında da yok anlayamadım ya ne yapmam gerekiyo acaba avonu mu arasam yoksa bölge satış sorumlusunu mu??

kızlar ben ödemeyi 2 gün geciktirmiştim cuma günü ödemem lazımdı ama çok kalabalık olduğu için dün ödedim.Pazar günü de sipariş vermiştim.Kredi kontrol geciken borç yazıyo bugün ödediğim faturadn düşülmüş ama hala kredi kontrol yazıyo nasıl olcak şimdi ?

selam canlarım güzel bir gün diliyorum

kızzlar Super Extend Uzun Gösteren Maskara kullanan varmı nasıl bana bilgi verebilirmisiniz
cevaplarınıza dönemezsem kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

bende sevmedim..kesinlikle shock

hoşgeldin canım aramıza yaşımız kaç olursa olsun hepimiz kadınız..bizi bizden iyi kim anlayabilir

günaydın hatunlar geçenlerde bi link vermiştim ya hani
avon numunesi geldi
25+ anew gece ve gündüz kremi
k13 katoloğu 1 tanede
keşke k14 koysalarmış makbule geçecekti vallaaa :)))

hoşgeldin canım...
günaydın hatunlar geçenlerde bi link vermiştim ya hani
avon numunesi geldi
25+ anew gece ve gündüz kremi
k13 katoloğu 1 tanede
keşke k14 koysalarmış makbule geçecekti vallaaa :)))
siremimscim verdiğin linkteki formu bende doldurmuştum..banada geldi:) haklısın 14 olsa süper olurmuş ama binadan birileri paketimin içinden kataloğu almışlar..bu yüzden neyseki k 13 dedim -.k14 olsaydı sinirden ne yapardım bilmiyorum..

arkadaşlar k14 de 80.deki isobel yüzük nasıl duruyor?alan yada gören varsa bilgilendirebilirmi? dkatalogda güzel duruyor ama değilse bir yüzük için iadeyle uğraşmıyım.cevaplarınız beni mutlu edecek canlar:)

arkadaşlar birde isobel yüzüğün haberlerini bekliyorum.kızlar birde bu k14deki pançoyu bir arkadaş beğendi ama kararsız sizce nsl o panço banada güzel gldi ama fikri olan varmı acep..

canım ben kullanıyorum isobel yüzüğü çok tatlı duruyo çok seviyorum çokta şıkkk:76: hele bide benim gibi lahana parmakların varsaa süperr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…