• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızzlar Super Extend Uzun Gösteren Maskara kullanan varmı nasıl bana bilgi verebilirmisiniz
cevaplarınıza dönemezsem kusura bakmayın şimdiden teşekkürler

bence hiç güzel değil çoğu kişide beğenmedi canım avonun bi super shocku bana yaradı :96:

bu ayın 3 üne kadar verilen 130tl..falan lık siparişe banyo köpüğü hediye ya...3ünde saat 4 de kampanya açılınca verdiğimiz siparişede gelirmiki bu hediyeler

aaa ben uzun gösteren maskarayı beğenmiştim şuan hala onu kullanıyom gayette memnunum ama az kaldı şimdi birde spectra lash ı denicem umarım iyi çıkar oda

kzılar hepinize iyi akşamlar tecrübeli arkadaşlara bir sorum olcak geçen çarşamba iade kolsi yollamıştım perşembe ellerine geçmiş.İade ücreti cari hesaba alacak olrak yansırılır deniyor ma internetten takip ettğim kadarıyla henüz hesaptan düşülmemeiş.Kaç günde iadeler düşülüyor acaba bilen var mı? Avon firmasını aramak için erken mi?

Ben bu Avon'a ne diyeyim ki bilmiyorum.
Cuma akşamı hem Avon'a hemde Oriflame'ye sipariş girdim Avon daha bugün kargoya vermiş ama Oriflame bugün öğlen 1'de siparişimi teslim etti.
Hemde ikiside Yurtiçi kargo ile çalışıyor.:19:
İnşallah bir gün Avon'un da jet hızıyla siparişleri teslim ettiğini günleri görürüz.:97:

Kızlar katalog 14 te 118.sayfada herhangi 2 adet krem 10,90 yazıyo ya.Biri şeftali badem özlü enerji veren yüz kremi,biri arındırıcı çay ağacı salatalık özlü yüz kremi diğeride aloe avakado özlü yenileyici yüz kremi.bunlardan kullanan varmı hangilerini tavsiye edersiniz...

Ben bu Avon'a ne diyeyim ki bilmiyorum.
Cuma akşamı hem Avon'a hemde Oriflame'ye sipariş girdim Avon daha bugün kargoya vermiş ama Oriflame bugün öğlen 1'de siparişimi teslim etti.
Hemde ikiside Yurtiçi kargo ile çalışıyor.:19:
İnşallah bir gün Avon'un da jet hızıyla siparişleri teslim ettiğini günleri görürüz.:97:

canım son siparişimi salı gecesi verdim perşembe elimdeydi çok şaşırmıştım bende ilk defa elime bu kadar hızlı ulaşmıştı:27:

kızlaaaaarr ben çok önceden şu anew deneme kampanyasınakatılmıştım bugün geldi deneme ürünleri de o kampanya bitti mi bilen var mı :)

canım bugün arkadaşıma ve banada geldi...benim paketi binada birileri açmış içinden kataloğu almış...sinir oldum neden başkasının zarfını açarlar anlamam.Allah hidayet versin...k.13 kataloğuymuş arkadaşım öyle söyledi.kampanyanın bitmesine 5 gün var canım...

A V O N - Yarına Merhaba
bu katolog eski mi arkadaşlar. 22 ve 26 ıncı sayfalaardaki parfüm fiyatları çok uygun. ama sanırım geçmiş bir kampanya. eğer eskiyse yeni katoloğun linkini koyabilir misinzi rica etem..
şuan geçerli olan katalog bu canım.kampanyanın bitmesine 5 gün var sipariş vereceksen çabuk davranmalısın...

şuan geçerli olan katalog bu canım.kampanyanın bitmesine 5 gün var sipariş vereceksen çabuk davranmalısın...

aa çok güzel nasıl sipariş vericem peki. ist. kağıthane de oturuyorum. şuan çok yakınımda bi temsilci de yok. hangi parfümü tavsiye edrsiniz acaba ben kullanmadım hiç avon.

aa çok güzel nasıl sipariş vericem peki. ist. kağıthane de oturuyorum. şuan çok yakınımda bi temsilci de yok. hangi parfümü tavsiye edrsiniz acaba ben kullanmadım hiç avon.
canım 22. sayfadaki pembe olan "wish of love" kullanıyorum çiçeksi hafif güzel bir koku,sarı olan hakkında fikrim yok.
26.sayfadaki mor olandan "make me wonder" şekerli meyveli bir koku onuda beğenerek kullanıyorum,sarı ve kırmızı olanları bilmiyorum
farklı koku sorarsan
"pur blanca" çiçeksi ferah bir kokuya sahip
"litle black dres" kadınsı hoş
"percive" kadınsı çok güzel
"for awey" vanilyalı çok kalıcı ama ağır

nasıl kokulardan hoşlandığını bilmiyorum ama zevkler farklı olduğundan etkilemek istemiyorum.parfümlerin tenlere göre kokusu farklılık gösteriyor.ama bunlar benim beğendiklerim arasında olanlar.

"percive" ve "pur blanca" aralık 13 ünde girecek olan k14 te çok uygun fiyata.

istanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olabilir .sana ilkşah eyüpte oturuyor yanılmıyorsam iletişim kurarsan yardımcı olabilir belki

merhaba kızlar uzun zamandır bu foruma girip yazdıklarınızı okuyorum. inanın yazmadan bu zamana kadar dayandım bende avon temsilcisiyim birde bu kızlar çok genç boşver üye olmayayım dedim fakat kendime engel olamadım çok samimisiniz sizlerin yazdıklarını okurken sizleri çok sevdim işte sonunda bende sizlerleyim hepinize merhaba:3:

canım 22. sayfadaki pembe olan "wish of love" kullanıyorum çiçeksi hafif güzel bir koku,sarı olan hakkında fikrim yok.
26.sayfadaki mor olandan "make me wonder" şekerli meyveli bir koku onuda beğenerek kullanıyorum,sarı ve kırmızı olanları bilmiyorum
farklı koku sorarsan
"pur blanca" çiçeksi ferah bir kokuya sahip
"litle black dres" kadınsı hoş
"percive" kadınsı çok güzel
"for awey" vanilyalı çok kalıcı ama ağır

nasıl kokulardan hoşlandığını bilmiyorum ama zevkler farklı olduğundan etkilemek istemiyorum.parfümlerin tenlere göre kokusu farklılık gösteriyor.ama bunlar benim beğendiklerim arasında olanlar.

"percive" ve "pur blanca" aralık 13 ünde girecek olan k14 te çok uygun fiyata.

istanbulda oturan arkadaşlar yardımcı olabilir .sana ilkşah eyüpte oturuyor yanılmıyorsam iletişim kurarsan yardımcı olabilir belki

canım çok saol ya.. şimdilik k13 ten 22 ve 26 sayfadakilerden sipariş vereyim ben o zaman . k14 ü de incelerim dediğin gibi.. sabah karşı komşuma sorayım o bişeyler almıştı bulurum belki birilerini.

kızlar ben
mde çok hoşuma gitti o saat vercem siparişini gelince mutlaka yorumumu bildiririm bi de bize gelişi yok o saatin yani bizde 29 tl ödicez biraz pahalı gibi geldi bana ama bakcass:8:

cnm bekliyorum cevabını.birde ben bileğime bol yada dar gelirse diye korkuyorum.bol gelirse çıkarma payı var ama yinede olmayabilir..

arkadaşlar birde isobel yüzüğün haberlerini bekliyorum.kızlar birde bu k14deki pançoyu bir arkadaş beğendi ama kararsız sizce nsl o panço banada güzel gldi ama fikri olan varmı acep..

Back