- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.961
iç bunu da kendine gel kuzum,sıcak sıcakaman hasta olma, sen bize lazımsın...seviyos seni bis
çorummelek ; canım sana da ALLAHTAN büyük şifa diliyorum...RABBİM yardımcın olsun senin inşallah.
topikteki bi çok kişi begendi ama bende begenmedim eternali ..testerleri geldi hiç hoşuma gitmedi benim kokum wildscape ve celebre ..
bende istedim kalemlerden yarın gelir artık inş. satarız allah utandırmasın cnm.bende alıcam gündüz olanından.
cnm ben dışa kullanıyorum siyah alsam akma yapmaz değilmi asansörlü kalem bana 1 ay dayanıyor ancak bu daha çok yeter herhelde.
dersenam maşallah sana kuzum..... benim hiç o kadar satışım olmaz çünkü benim hiç müşterim yok, kendim için girdim avona....vallahi sana bravo canım yüzbinkere maşallah....satarız tatlım inşaALLAH ayy kızlarr ben bi ara sürekli stok yaptım tabi bana hediye gelenler vss derken elimde 170 200 liralık falan ürün birikti:) şimdi onları satıyorum acayip iyi oluyor 90 liralık sattım dahada var :) para biriktiriorumm bu arada 500 oldu olacak az kaldı :) ama varya elim süreli paraya gidiyor kendimle mücadele ediorum harcamıyayım diye:)
dersenam maşallah sana kuzum..... benim hiç o kadar satışım olmaz çünkü benim hiç müşterim yok, kendim için girdim avona....vallahi sana bravo canım yüzbinkere maşallah....
ebru yeni çıkan eyeliner kalemleri diyon demi? ya çok güzel gercekten....akma yapmadı, kullananlar da cok memnun kaldı....içine sürmüyorum siyahı ben.... gümüşünü de aldım o daha güzel çok tatlı.....gözün benim gibi alerjikse içine sürme ...benim hemen kızarıp sulanır içine sürünce.
topikteki bi çok kişi begendi ama bende begenmedim eternali ..testerleri geldi hiç hoşuma gitmedi benim kokum wildscape ve celebre ..
kızlar avonun bütün bronzerları pırıltılımı hiç mat brozlaştırıcı bulamadım katalogta yada çok koyu tonlarda pudra:44:sadece 2 ton vararanızda yüz kontürleme tekniği uygulayan varmı?varsa hangi ürünü kullandığını yazarsa sevinirim canlar
aslında pek sulanma yapmaz benim gözler çok alışık makyaja sürünce su alttaki gibi görüntüyü elde etmek istiyorum resimde avon asansörlü kalem kullandım
Eki Görüntüle 110757
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?