Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok ya yanlış anlamam niye anlıyım, evet evet onu dedim...ama ben sürer sürmez bileğimi koklayıp hemen banyoya koştum.koku çok tazeydi yani.....bide bunlar ciltle de alakalı.....sabunladım daha koku duruyodu....başıma bi ağrı girdi agırlıgından..... ben normalde avondan hiç bi parfüm kullanmıyorum....cilt ürünlerini de....bööle çok begendiğim şeyleri olunca alıyorum....bide glimmerstickslerinden sürekli canım......eskiden biwomen of earth bide always parfümleri vardı onları alıyodum onlar da artık yok...şimdi bu diamondu begendim....bu ay alabilirsem alıcam alamazsam daha sonraki indirimlerde artık.....kokuyu begendiysen ne güzel canım, bi çok kişi de begenmiş zaten....zevkler değişiyo işte....ben anlıyorum seni de.

topikteki bi çok kişi begendi ama bende begenmedim eternali ..testerleri geldi hiç hoşuma gitmedi benim kokum wildscape ve celebre ..

cnm tabiki zevk vede ten her tene her parfüm gitmiyor ben esmerim vanilya kokuları güzel duruyor mesela normalde.escada collection.kullanıyorum avon parfümü değil.

bende istedim kalemlerden yarın gelir artık inş. satarız allah utandırmasın cnm.bende alıcam gündüz olanından.

satarız tatlım inşaALLAH ayy kızlarr ben bi ara sürekli stok yaptım tabi bana hediye gelenler vss derken elimde 170 200 liralık falan ürün birikti:) şimdi onları satıyorum acayip iyi oluyor 90 liralık sattım dahada var :) para biriktiriorumm bu arada 500 oldu olacak az kaldı :) ama varya elim süreli paraya gidiyor kendimle mücadele ediorum harcamıyayım diye:)

cnm ben dışa kullanıyorum siyah alsam akma yapmaz değilmi asansörlü kalem bana 1 ay dayanıyor ancak bu daha çok yeter herhelde.

ebru yeni çıkan eyeliner kalemleri diyon demi? ya çok güzel gercekten....akma yapmadı, kullananlar da cok memnun kaldı....içine sürmüyorum siyahı ben.... gümüşünü de aldım o daha güzel çok tatlı.....gözün benim gibi alerjikse içine sürme ...benim hemen kızarıp sulanır içine sürünce.

selam kızlar
k13ten supershock jel göz kalemi almıştım sürünce gözlerim sulanıyo ve acıyo acaba aranızda kullanan var mı?? sizde de yaptımı böyle bişey

ebru;esmersen collection sana cok yakışıyodur...hafif tatlı tatlı... ben bi ara magnetizm kullanmıştım o daha da tatlı.... ama sonradan tenime gitmediğine karar verdim onun da.... çiçeksi kokulara yöneldim artık.

Son düzenleme:
dersenam maşallah sana kuzum..... benim hiç o kadar satışım olmaz çünkü benim hiç müşterim yok, kendim için girdim avona....vallahi sana bravo canım yüzbinkere maşallah....

dersenam maşallah sana kuzum..... benim hiç o kadar satışım olmaz çünkü benim hiç müşterim yok, kendim için girdim avona....vallahi sana bravo canım yüzbinkere maşallah....

:) Tşkk kuncuumm darısı başınaa :) ya benim nişanım olacak 2011in ortalarında mecbur biriktirmem gerek ben TÖyüm primler falan derken birde ilk Tölere özel para ödülü falan vardı 2-3 ayda falan oldu bu para:) Daha 1.500 falan biriktirmem gerek :) inan bana bende 8 9 ay önce başladım avona sadece niyetim oydu kendime alacaklarımı indirmli almak ama bi anda çevremdekiler ilgi gösterince 5 ay sonra Tö oldum 3 aydırda Töyüm..

şimdilik çıkıyorum yine gelicem fıstıklarr kendinize dikkat edinn :) Benii özleyinn anacıımm bayyy

aslında pek sulanma yapmaz benim gözler çok alışık makyaja sürünce su alttaki gibi görüntüyü elde etmek istiyorum resimde avon asansörlü kalem kullandım

kızlar avonun bütün bronzerları pırıltılımı hiç mat brozlaştırıcı bulamadım katalogta yada çok koyu tonlarda pudra:44:sadece 2 ton var aranızda yüz kontürleme tekniği uygulayan varmı?varsa hangi ürünü kullandığını yazarsa sevinirim canlar

cnm ben kontör falan bilmiyorum valla flormarın fudrasını kullanıyorum tabi senin alma sansın yok biliyorum.yardımcı olmak isterdim.

yok cnm yok denecek kadar pırıltıları var avondakini kullanabilirsin aksine bende pırıltılı istiyorum

eternali dediğiniz şu en son testerı gelenmi acaba leylak gibi bir kokusu var:44:eğer oysa bende pek sevmedim ama nedense annemi hatırlattı o kokuküçükken ona benzer bir kokusu vardı canım anneminonu çok özledim kızlar ya

kızlar az önce 4. kargom geldi kargo ücreti ödememk için spotlıght parfüm istemiştim az önce baktım kokusuna muhteşeeem bi koku yaa bayıldım fecii güzel k 14 de kesin alcam kendime hemde devam ürü:86:nleri bedava k 14 de çok iyi denk geldi yaa çok sevdim bu parfümüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…