- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.981
aman allahım hasıl beğenmessiniz eternel magic parfümü tmm kızlar hepsini ben alıyorum
ebrucum gözlerin iri maşalllahben iri göz çok severim
kızzzlaaarrr ben geldim bir uyumuşum bir uyumuşum yeni kalktım
cnm ben kontör falan bilmiyorum valla flormarın fudrasını kullanıyorum tabi senin alma sansın yok biliyorum.yardımcı olmak isterdim.
arkadaşlar ben avonun avon solutions perfect tone kremini çok begendim gerçekten sabah gece sürüp sabah uyanınca berrak bir görünüm verdi cilt tonunu dengeliyor falan hoşuma gitti yani birde su fırsatlardaki kajal göz kalemleri benim gözümün içine sürünce bulanıklık yapıyor sizede oluyormu o yüzden sadece satmak için alıyorum tonları güzel oldugu için kendime bronz ve silver rengini sipariş verdim dışa sürmek için inş.o fırsatlardaki rujların tonları güzeldir kullanan varmı aranızda canlarım sipariş olmadıgı halde satmak için 12 adet sipariş verdim inş satarım :)
Kızlar parfüm konusunda ınbloom ve bondgırl tek gecerım bırde kırmızı olan yuvarlak sıseadını unuttum şimdi
canım maşallah pek tatlı gözlerin iri iri hemde..... işte bu eyeliner da simsiyah.....mac carbonu falan biliyosan aynı onun gibi simsiyah....aslında pek sulanma yapmaz benim gözler çok alışık makyaja sürünce su alttaki gibi görüntüyü elde etmek istiyorum resimde avon asansörlü kalem kullandım
Eki Görüntüle 110757
ilkşahcım canım sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderemiyorum.mesajı alman için mesaj kutu boşaltman gerekliymiş...
mavis sana özel mesaj atmak istedim olmadı gönderemiyorum neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?