Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ben kontör falan bilmiyorum valla flormarın fudrasını kullanıyorum tabi senin alma sansın yok biliyorum.yardımcı olmak isterdim.

benim kızımda dün gitmiş flormarın pudrasını almış trend serisinin renkleri ona koyu olduğu için simliside varmış galiba almayı düşünüyorum formülü güzel hoşuma gitti

Kızlar parfüm konusunda ınbloom ve bondgırl tek gecerım bırde kırmızı olan yuvarlak sıseadını unuttum şimdi

sendedemi ay o kalemler hiç güzel değil..ben onu kullanınca göremiyorum yani bulanıklıktan

Kızlar parfüm konusunda ınbloom ve bondgırl tek gecerım bırde kırmızı olan yuvarlak sıseadını unuttum şimdi

bond gırl parfümü ben iade ettim cnm kızım beğendi kullanıyor ama beni baydı nedense ya bu parfüm zevki gerçekten kişiden kişiye fark ediyor :)

aslında pek sulanma yapmaz benim gözler çok alışık makyaja sürünce su alttaki gibi görüntüyü elde etmek istiyorum resimde avon asansörlü kalem kullandım
Eki Görüntüle 110757
canım maşallah pek tatlı gözlerin iri iri hemde..... işte bu eyeliner da simsiyah.....mac carbonu falan biliyosan aynı onun gibi simsiyah....
maviş; ben yüz kontörlemeyi uyguluyorum çogu zaman, hani avonun küçük yuvarlak bi allıgı cıktıya gecen kataloglarda arabian glowun hani....bildinmi?hani su süngeri kapagında olan minik şey..... onunla yüz kontörü yapılabiliyo....kendisi allık diye yazıldı ama bi bronzer aslında...arkasındada yabancı bronzer yazıyo.....ben acık tenliyim canım yüz kontörlemeyi hem bununla hem de mac msfyle yapıyorum daha güzel oluyo....bunları öneriyorum.

evet goldenlady kesinlikle katılıyorum bu parfüm olayı çok farklı..... ve tenle %100 alakalı. birinin begendiğini öteki begenmiyo...onun begendiği tenine gitmiyo v.s.......... deneme yanılma yöntemiyle kendimize uygunlarını seciyoruz işte......

ilkşahcım canım sana özelden mesaj attım ama mesaj kutun dolu olduğundan gönderemiyorum.mesajı alman için mesaj kutu boşaltman gerekliymiş...

kuncuk bu ay indirimde değil dimi canım o?ben baktım stilo diye bişey var bu ay ama oda parlak gibi geldi birde kremsi ya acaba olurmuki o?

mavisim albüm yapamadım sıkıcı oldu vaz geçtim ama sana bir face adresi vereyim orda resimlerim var yalnız bu face benim özel facem deyil beni ekle sonra sil okmu senin için hazırladım bu albümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…