• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

mat ruj mu dediniz :52:

4 yıl önce bi ruj almıstım avondan harikaydı...mat hiç pırıltısı falan yok...ama o ruj artık yok rengide tonuda çok güzeldi ...

kızlar sizin farlar hakkında bir fikriniz yokmu ya?8li güzel değilmiş sanırım.şu %40 indirimli 4lüleri kullanan varmı aranızda?yada ikili kalem far ,bir ucu far diğer ucu kalem olanlardan hangisi güzel

mavişim 4 lü farlardan mocca latte güzel.güzel renk verior.smokey olanının siyahı tam siyah değil o yuzden ben begenmedim.mor lu olan 4 lü farında moru tam mor değil yani rengini tam vermiolar.
2li far-kkalemden yine forumda bi arkadas memnundu.açık renginden..

mat ruj mu dediniz :52:

4 yıl önce bi ruj almıstım avondan harikaydı...mat hiç pırıltısı falan yok...ama o ruj artık yok rengide tonuda çok güzeldi ...

nie avon begenilen ürünü kaldırıyor anlamıyorumki..mesela avonun bikini die bi ruj rengi vardı çok tatlı bi renkti kaldırdılar.umarım yılbasından sonra kaldırdıkları rujlar yerine yeni bişiler koyarlar

mavişim 4 lü farlardan mocca latte güzel.güzel renk verior.smokey olanının siyahı tam siyah değil o yuzden ben begenmedim.mor lu olan 4 lü farında moru tam mor değil yani rengini tam vermiolar.
2li far-kkalemden yine forumda bi arkadas memnundu.açık renginden..

teşekküler canımcım:70::71:

KIZLARRR LÜTFEN Bİ EL ATIN ....HEPİNİZİN BAKMASINI İSTİYORUMM LÜTFENNNN :54:

kaşmir dokusunda fondoten nasıl???kullanan varmı?

sayfa 90 daki PATA KREM fondoten nasıl sizce?

birde anewin sıvı fondoteni nasıl ??

sayfa 70 de clearskın serisinde akneye meyilli ciltler içinderinlemesine temizleyen maskemi?yoksa clearskın PROFESSIONAL serisinden gözenekleri derinlemesine temizleyen peelingmi sizce???

sayfa 79 daki PHOEBE takı setini gören oldumu basit duruyomu?*

sayfa 108deki planet spa serisinden pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl???

Canlarım fikirleriniz benim için çok önemli bu ürünleri kullananlar bişeyler yazın kızlar bekliyorumm:89:

Avon fondötenlerini pek önermem cnm sivilce yapıyr..Cilde göre değişir ama kullanan tüm müşterilerim pek memnun kalmadı diğer ay clearskin ürünlerine başvurdular:1:

Pürüzsüzleştirici yüz maskesini kesinlikle tavsiye ederim canım muhteşem yapıyor cildi..Kaçıncı alışım bilmiyorum indirimdeyken stokluyorum resmen..:)

Takı setini yaklaşık 22 kişi sipariş etti cnm çok beğendiler valla..Çok da hoş anneme de hediye alacağım gayet uygun fiyat olarak da :66:

Clearskin serisinin tüm ürünleri var yeşil ve mavi olanların..:) yeşil olanı öneririm çünkü o akneler için.Diğeri siyah noktalar için..İlk başlarda pek etkisini görmemiştim ama şimdi düzenli kullamaya karar verdm bir program yaptım..Bir sivilce kalmadı suratımda misler gibii :16: tavsiye ederim..

Umarım yardımcı olmuşumdur.
:34:

Avon fondötenlerini pek önermem cnm sivilce yapıyr..Cilde göre değişir ama kullanan tüm müşterilerim pek memnun kalmadı diğer ay clearskin ürünlerine başvurdular:1:

Pürüzsüzleştirici yüz maskesini kesinlikle tavsiye ederim canım muhteşem yapıyor cildi..Kaçıncı alışım bilmiyorum indirimdeyken stokluyorum resmen..:)

Takı setini yaklaşık 22 kişi sipariş etti cnm çok beğendiler valla..Çok da hoş anneme de hediye alacağım gayet uygun fiyat olarak da :66:

Clearskin serisinin tüm ürünleri var yeşil ve mavi olanların..:) yeşil olanı öneririm çünkü o akneler için.Diğeri siyah noktalar için..İlk başlarda pek etkisini görmemiştim ama şimdi düzenli kullamaya karar verdm bir program yaptım..Bir sivilce kalmadı suratımda misler gibii :16: tavsiye ederim..

Umarım yardımcı olmuşumdur.
:34:

canım benim çok sağoll:29:

selam kızlar nasılsınız?k13te anewin verdiği çanta nasıl kullanışlımı,birde gece çantası var onu alan varsa görüşlerini alabilirmiyim basit bişi mi.kahverengi tonda parlak olmayan ruj önerirmisiniz bana.mesela mocha madness nasıl mega ımpact serisindeki?

http://urun.gittigidiyor.com/AVON-SIYAH-RUGAN-CANTA-21-90-TL-KACIRMAYIN_W0QQidZZ33018412

cnm ben çok beğendim çantayı bak bu fotoyuda ben çektim

kızlar bu planet spanın pürüzsüzleştirici soyulan maskesi yağlı ciltler içinmi?yani pürüz derken sivilce falanmı yoksa renk düzeni leke gibi problemleremi etki ediyor?eğer güzel bişeyse bende düşünebilirim belki

kızlar bu planet spanın pürüzsüzleştirici soyulan maskesi yağlı ciltler içinmi?yani pürüz derken sivilce falanmı yoksa renk düzeni leke gibi problemleremi etki ediyor?eğer güzel bişeyse bende düşünebilirim belki

Sivilce değil cnm..Kesinlikle öneririm..Özellikle yağlı ciltler için değil..Dediğim gbi bir sürü müşterime önerdm ve hepsi memnun kaldı..Yumuşacık yapıyor valla bi de clearskin serisiyle destekledin mi ohh misler gibi..Taş gbi olursun taşş :65:

yo hayır ben çok genç değilim yani en azından clearskeen kullanacak kadar değilim. yani ne etkisi olduğunu merak ediyorum canım leke falan giderirmi yada ten rengini etkilermi açarmı veya gözenekleri sıkılaştırırmı kırışmaları önlermi yoksa sadece cilt temizlemesimi yapar

yo hayır ben çok genç değilim yani en azından clearskeen kullanacak kadar değilim. yani ne etkisi olduğunu merak ediyorum canım leke falan giderirmi yada ten rengini etkilermi açarmı veya gözenekleri sıkılaştırırmı kırışmaları önlermi yoksa sadece cilt temizlemesimi yapar

Benim cildim karma canım..ne yağlıdır ne kuru :)) Yumuşatıyor..Cildi parlatıyor, ferahlatıyor..Pamuk gibi yapıyor cildi..Haftada 1 kez kullanılmalı..fazlası zarar.:61:

Not: kırışıklara bir etisi yok..Gözenekleri sıkılaştırıyor..canım ben çok memnun kaldım valla..
İndirimde zaten 7.90 bişiy değil..Memnun kalmasan bile pişman olmazsın fazla bi para değil çünkü..Ama umarm sende benmle aynı etkileri görürsün.

Son düzenleme:
selam kızlar
bende yaklasık 5 senedır avon temsılcısıyım uzun zamandır k.k gırmemıstım yenı gördum burayı
herkese bol satışlar

kızlar bi sorum olucak ben avon temsilcisiyim 37 tl'LIk 4 gün gecıkmeli borcum var bugun sipariş girdim ..siparişim gelirmi? acil cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
kampanya 13 e özel 3 adet parfüm ve kampanya 14 yılbaşı katalogu sadece 30 tl üstelik kargo bedelide içinde bu fırsatı kaçırmayın son gun 30 kasım saat 2 ye kadar bu özel fırsat
kızlar bunu bölge sorumlusu msj olarak atmş . arayın falan diyo ama hiç tanımıyrm mhbbtm yok çekindim doğrusu ilkşah bilir hangi parfmler bunlar ?

canım onlar prim almak için kafalarına göre paketler yapmışlar belliki avonun yaptığı resmi birşey değil o canım

Back