- Konu Sahibi berfinbilgen
- #23.821
elacım sanırım konuşmuştuk seninle üyelk içn dmi hayırlı olsun bizede aynı fiyatla o cnm gelişi yok
evt cnm konuşmuştuk netten form doldurdum.sağol cevabın için. peki saat nsl biliyomusun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elacım sanırım konuşmuştuk seninle üyelk içn dmi hayırlı olsun bizede aynı fiyatla o cnm gelişi yok
dersena cım ama zaten toplam satısı 750 yi geçmiş 130 tl iade yapsada bana kalırsa siparişi 250 nin altına düşmediği için havluları iade etmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ama belki yanlış anlasılma olmuştur.o zamanda havluyu göndermen gerek tatlım ..
kızlar mrb bende yeni temsilci oldm bakalm ne yapcm.size sorum k14 deki ilk sayfadaki erica saat çok hoşuma gitti sizce nsl gören varmı bu saati birde üzerinde 29 tl yazıyo bizedemi aynı fiyat geçerli..
diğer açık renkleri ağırlık kulllanırım koyularlada çok hafif gölge yaparım ozaman canım.umarım farlar kaliteli çıkar da şu avondan yana yüzüm güler bu kez:81:
ya gerçekten ben şahsen o kadar bahane uyduramam nasl buluo nerden çıkarıo şaşırıorum ya şok oluorum ya adresini herşeyini biliorum istesem kapısına giderm alırım ama uğraşmak istemiorum ayıp gerçekten ben bir bayana yakıştıramıorum yalan söylemeyi borcunu ödememyi ve sözünüb arkasında durmamayı gerçekten hiç yakışmıo yani o paranın üstüne oturacakta rahatmı edecek haram para sonuçta 1 tl dahi olsa hayata hep karşısına çıkacak
iyi geceler hanımlar
benim bi müşterim fiorella yüzüğü ve ind. broşüründeki diamondesque trilogy yüzüğü istemişti siparişler geldi ama yüzükler çok kötü çok şaşırdım yani katalogta çok daha güzel duruyolardı. iade yapıcam onları zaten. müşterime direk dedim yüzükler geldi ama çok kötü iade edelim dedim yine sende bi bak karar ver dedim. yarın götürücem ama oda kesin beğenmicek. çok uyduruk duruyo fiorella yüzük yaa
dersena cım ama zaten toplam satısı 750 yi geçmiş 130 tl iade yapsada bana kalırsa siparişi 250 nin altına düşmediği için havluları iade etmek zorunda kalmaz diye düşünüyorum ama tabi siz daha iyi bilirsiniz ama belki yanlış anlasılma olmuştur.
KIZLARRR LÜTFEN Bİ EL ATIN ....HEPİNİZİN BAKMASINI İSTİYORUMM LÜTFENNNN
kaşmir dokusunda fondoten nasıl???kullanan varmı?
sayfa 90 daki PATA KREM fondoten nasıl sizce?
birde anewin sıvı fondoteni nasıl ??
sayfa 70 de clearskın serisinde akneye meyilli ciltler içinderinlemesine temizleyen maskemi?yoksa clearskın PROFESSIONAL serisinden gözenekleri derinlemesine temizleyen peelingmi sizce???
sayfa 79 daki PHOEBE takı setini gören oldumu basit duruyomu?*
sayfa 108deki planet spa serisinden pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl???
Canlarım fikirleriniz benim için çok önemli bu ürünleri kullananlar bişeyler yazın kızlar bekliyorumm:89:
merhaba bişey soracam avonun yeni çıkan rimeli magnetiz bişeydi unuttum ve göz silme kremi ne kadar...
selam kızlar nasılsınız?k13te anewin verdiği çanta nasıl kullanışlımı,birde gece çantası var onu alan varsa görüşlerini alabilirmiyim basit bişi mi.kahverengi tonda parlak olmayan ruj önerirmisiniz bana.mesela mocha madness nasıl mega ımpact serisindeki?
peki hangisini önerirsin cnm kahverengi tonda mat olarak