- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.841
kızlar sizin farlar hakkında bir fikriniz yokmu ya?8li güzel değilmiş sanırım.şu %40 indirimli 4lüleri kullanan varmı aranızda?yada ikili kalem far ,bir ucu far diğer ucu kalem olanlardan hangisi güzel
mat ruj mu dediniz
4 yıl önce bi ruj almıstım avondan harikaydı...mat hiç pırıltısı falan yok...ama o ruj artık yok rengide tonuda çok güzeldi ...
mavişim 4 lü farlardan mocca latte güzel.güzel renk verior.smokey olanının siyahı tam siyah değil o yuzden ben begenmedim.mor lu olan 4 lü farında moru tam mor değil yani rengini tam vermiolar.
2li far-kkalemden yine forumda bi arkadas memnundu.açık renginden..
KIZLARRR LÜTFEN Bİ EL ATIN ....HEPİNİZİN BAKMASINI İSTİYORUMM LÜTFENNNN
kaşmir dokusunda fondoten nasıl???kullanan varmı?
sayfa 90 daki PATA KREM fondoten nasıl sizce?
birde anewin sıvı fondoteni nasıl ??
sayfa 70 de clearskın serisinde akneye meyilli ciltler içinderinlemesine temizleyen maskemi?yoksa clearskın PROFESSIONAL serisinden gözenekleri derinlemesine temizleyen peelingmi sizce???
sayfa 79 daki PHOEBE takı setini gören oldumu basit duruyomu?*
sayfa 108deki planet spa serisinden pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl???
Canlarım fikirleriniz benim için çok önemli bu ürünleri kullananlar bişeyler yazın kızlar bekliyorumm:89:
Avon fondötenlerini pek önermem cnm sivilce yapıyr..Cilde göre değişir ama kullanan tüm müşterilerim pek memnun kalmadı diğer ay clearskin ürünlerine başvurdular
Pürüzsüzleştirici yüz maskesini kesinlikle tavsiye ederim canım muhteşem yapıyor cildi..Kaçıncı alışım bilmiyorum indirimdeyken stokluyorum resmen..:)
Takı setini yaklaşık 22 kişi sipariş etti cnm çok beğendiler valla..Çok da hoş anneme de hediye alacağım gayet uygun fiyat olarak da
Clearskin serisinin tüm ürünleri var yeşil ve mavi olanların..:) yeşil olanı öneririm çünkü o akneler için.Diğeri siyah noktalar için..İlk başlarda pek etkisini görmemiştim ama şimdi düzenli kullamaya karar verdm bir program yaptım..Bir sivilce kalmadı suratımda misler gibiitavsiye ederim..
Umarım yardımcı olmuşumdur.
selam kızlar nasılsınız?k13te anewin verdiği çanta nasıl kullanışlımı,birde gece çantası var onu alan varsa görüşlerini alabilirmiyim basit bişi mi.kahverengi tonda parlak olmayan ruj önerirmisiniz bana.mesela mocha madness nasıl mega ımpact serisindeki?
canım benim çok sağoll
kızlar bu planet spanın pürüzsüzleştirici soyulan maskesi yağlı ciltler içinmi?yani pürüz derken sivilce falanmı yoksa renk düzeni leke gibi problemleremi etki ediyor?eğer güzel bişeyse bende düşünebilirim belki
yo hayır ben çok genç değilim yani en azından clearskeen kullanacak kadar değilim. yani ne etkisi olduğunu merak ediyorum canım leke falan giderirmi yada ten rengini etkilermi açarmı veya gözenekleri sıkılaştırırmı kırışmaları önlermi yoksa sadece cilt temizlemesimi yapar
ebrucuum .. 300 tl lik bi sipariş daha var ondan 130 liralık iade yapacak o yüzden havlu takımınıda göndermesi gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?