- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.781
kızlar birşey sormak istiyorum avon hafta sonları çalışıyormu?siparişi verince ortalama kaç günde kargoya veriyorlar.bizim buraya haftanın 1 günü kargo geldiği için hesaplayıp ona göre sipariş giricem.
mavişimm çok ii bi puan almışşsın aslında nasıl atanamadın canm yaa .doru sölemişssin ama burası türkiye.artık kpss nin bile b... çıkardılar..
canım sanırım çalışmıyor çünkü bu sabah sipariş girdim hala işlenmedi ama dün sabah verdiğim sipariş bugün elime ulaştı
kızzlaarr jetnetworking te bölge sorumlusu gibi birşey oldum bilgi almak isteyen varsa msj atabilir içeriğinde iç giyimden elektroniğe mutfak eşyalarına temizlik malzemelerine kadar herşey war
yaa ilkşahcım bende yeni üye oldum ona temsilci ollarak daha kataloğum gelmdei ama bu konuda hiç bi bilgim yok açıkcası
hayırlı olsun ilkşahcım.
arkadaşlar dün risk yapip dedim gece avonun sitesinde fırsat kösesinde ne bulduysam attım sepete 200 tl.lik falan :) elden satmayı deneyecegim bakalım nasıl olacak inşallah satarım bayram fırsat paketi almıştım bitti gibi birsey millet yagma etti herkes bekliyormuş ebru paket alsada kapışsak diyeelimde kalmaz inşalllah.birde arkadaşlar siparişim faturalanmamış daha ama yeni yazıyor ama tüm girdigim ürünleri kabul etti acaba göndermemeleri gibi birsey söz konusu olurmu percieve falan da istedim.
(bu arada bardak takımı ve kaldıysa pembe havlu takımı da göndermeleri gerekiyor)350 tl oldu bu ayki siparişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?