Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ay ben de katalogu göstersem mi işyerindekilere acep?
bugün fark ettim bizim işyerinde bi de oriflameci varmış:) biz iki avoncu bir l'rouge mu ne öyle bişi, bi de oriflameci:))) ondan bütün hevesim kaçtı valla... bu sefer katalog bile bi aadet istedim 5 tane bile fazla geliyo.

ooooooooooffffffffffff çok canım sıkılıo yaaaa hiç sipariş olmuo avondan sinir oluorum

ilkşah senin siparişe ihtiyacın mı var maşallahın var hehhe geçen gün siparişlerini yazdırmak istiyodun hediyesini vericektin falan hallettin mi o işi? ben bursada değil istanbulda olsam hallederdik

Ben beyaz tenliyim hatta baya beyazım yazın bronzlaşamam bile sadece kızarırım mesela bana kırmızı ve bordo tonlarında ruj hiç yakışmıyor senin gibi buğday tenli olanlar ruj konusunda şanslılar
Sen benden önce sipariş verirsen ve fushia renginden alırsan banada söyle bakalım nasıl duruyor eğer çok cart bir renk değilse onuda alırım.:)

şekercik walla baya alıcam şimdiden 3 paket perceıve set sattım bile 5 tane çekerim ben o paketlerden.

Uzun zamandır Perceive satamıyorum bir zamanlar çok sattım sanırım ahali bıktı yeni parfümlerden alan oluyor ama perceive'de tık yok.:)
Sana bol satışlar canım:)

teşekkürler tatlım herkese bol satışlaaarrrr

umarım olur cnm siparişlerin. o far paletleri iyi diye biliyorum ben avonun farları hep iyi olmuştur
arabian glow nasıl onu hiç denemedim duymadım da?
ben de acaba diyorum o simple elementslerin hangisinden alsam perfect cotton mu meadow dew mi ya da summer white mı alsam kokuları hakkında bi fikrim yok çok da uygun fiyatlı her güne kullanırım hediye ederim diyorum en kötü ihtimalle.
bi de o isobel yüzük hoşuma gitti yakın plan hoş duruyo ama çok mu büyük çiçekleri acaba?
pırıltılı top allık düşünüyorum fond aldım sıra allıkta
sf 108deki pürüzsüzleştirici soyulan yüz maskesi nasıl ki planet spalar güzel oluyo çünkü.
jet femme paket olabilir ama kararsızım bu kokularda çok zorlanıyorum karar vermekte.
b, de panaromadaki 3ü bir arada nemlendiric tonik var ya onu ve gliserinli el kremini düşünüyorum
ay o pırıltılı rujlardan da alabilirim hangi birini alsam bilmiyorum ki?
fırsat köşesindeki joanne bag de alıcam daha o çanta da çok hoşuma gitmişti ama ablam bayramda çok beğendi aldı götürdü inş bana da kalmıştır nasip artık.

ilkşah senin siparişe ihtiyacın mı var maşallahın var hehhe geçen gün siparişlerini yazdırmak istiyodun hediyesini vericektin falan hallettin mi o işi? ben bursada değil istanbulda olsam hallederdik

dersena ile hallettk sayılır cnm

Kızlar k14'te 74. sayfada yer alan ikili küpe seti sizce nasıldır?
Özellikle desenli küpe çok hoşuma gitti fakat küçücük bişey gelirse diye almaya çekiniyorum.

Bir de 86. sayfadaki siyah payetli çanta almaya değer mi acep??

Son düzenleme:

valla ben koyu koyu makyaj yapıyorum millet bana ne kadar sadesin diyor:) ben de anlamıyorum boşuna mı makyaj yapıyorum...

tamam cnm fushia alabilirim bi çılgınlık yapayım bakalım nasılsa kullanırım ben onu... sana fikrimi söylerim

cnm ben de o küpelere göz koymuştum:) oldukça hoş görünüyorlar hatta o sayfadaki bileziklerle süper durur die düşünmüştüm.
bence çok küçük değiller 4,5 cm yazıyor ama ne kadar oluyor?
bi de o çantadan bi arkadaş burda istemiş hiç beğenmemiş rezil oldum müşterime diyordu ama kimdi hatırlayamıycam :82:

katrecim bu arada konuyla ilgisi yok ama az kalmış odğumuna hayırlısıyla kurtulursun inş cnm benm yaramaz 38+1de gelmişti çok geçe bırakma işlerini:)

Ben arabian glow'un farlarından, allığından ve kalemlerinden çok sattım ama kendime hiç almadıydım.
Deep purple rengi güzel bir mor renge benziyor bakalım alıp deneyeceğim nasılmış.
Simple elements'in meadow'un kokusu hoş ama diğerleri nasıl bilmiyorum bende kendime almadım alan bi müşterimden kokladıydım.:)
Isobel yüzük hoş duruyor eğer katalogtaki gibi gösterişliyse aldığına değebilir diye düşünüyorum ben büyük yüzük sevdiğim için hoşuma gitti eğer ince parmaklı minyon birisi değilsen bu yüzük yakışabilir.
Ben top allığın pırıltısızını kullanıyorum senelerdir çok memnunum ama pırıltılısı nasıldır çok mu simlidir bilmiyorum fakat top allık normal sıkıştırılmış allıklara göre daha uzun süre kullanılıyor.:)
Jet Femme ağır bir koku yani bende güzel durmadıydı o yüzden sevemediydim ama belki sende hoş durabilir testerı varsa istersen önce testerını alıp dene.
Planet Spa serisinin hemen hemen her ürününü kullandım vede sattım cidden güzel bir seri ama soyulan maskesi nasıldır bilmiyorum güzel olabilir de.
Gliserinli el kremini her zaman tek geçiyorum bugüne kadar en çok sattığım vede kullandığım ürün diyebilirim.:)
Pırıltılı rujların her rengini al bence pek güzele benziyor ben k14'te iki rengini daha alacağım çok hoşuma gitti.:)

katrecim bu arada konuyla ilgisi yok ama az kalmış odğumuna hayırlısıyla kurtulursun inş cnm benm yaramaz 38+1de gelmişti çok geçe bırakma işlerini:)

Bende gözüme kalem bile sürsem hemen fark edilir zaten hep açık renkler kullanıyorum.:)

Elime mezura alıp bakayım bari 4,5 santim ne kadarmış
Hmm o zaman o çantayı almayayım evde bi dolu çantam var zaten bi tane eksik olsun.:)

Sağol canım valla sezaryan olacak gibiyim çünkü astım hastasıyım büyük ihtimal benim sıpada 38. haftada gelecek zaten diyorum k14'ün siparişi gireyim öyle gelsin annemde delisin diyor.
Çok şükür tüm işlerimi hallettim sayılır artık kuzucuğumu bekliyorum hatta diyorum eve bebek hayırlamaya gelenlere katalog gösteririm hatta almadan bebeği sevmek yok derim çok ayıp bana ama napiyim satışta yapmak lazım

cnm hiç üşenmedne tek tek cevaplamışsın allah razı olsun
o zaman ben de ağır koku sevmem jet femme durakoysun:) planet spayı alayım bi nasılmış deneyeyim. arabian glowlar hep gözüme çarptıydı ama hep ertelediydim bi daha inceleyeyim şimdi. el kremi alıcam bi de bi alana ikincisi daha uygun gibi bişey bizim için panoramada sen de al istersen valla o rujlardan benm de alasım var pırıltılı allık inş çok da pırıltılı deildir olsa da pek çakılmaz sanırım bende:) ay yüzüğe de içim gitti büyük de olsa alıcam ben bi bakıcam nasılmış olmadı yeğenime hediye ederim:)

valla bilmiyorum ki şimdimezura da içerde:) oğlan da içerde... annemle oynuyorlar ben de kalkıp gidicem yanlarına.

cnm inş hayırlısıyla kurtulursun sonrası çorap söküğü gibi geliyor ben normal doğum yapmıştım yap valla göster her gelene katalog:)

greeneyes niye öyle diyon cnm ben pek bakamıyorum eskisi gibi
yoksa senle bi sorunum yok cnm
denk gelsem cevaplarım yani

kızlar pırıltılı top allık çok pırıltılı değil benim hoşuma gitti. ayrıca soyulan maske falan almayın hiç bi halta yaramıyor. salatalıklı soyulam maske aldım rezalet ne işe yaradığını anlayamadım öylece duruyor. dediğiniz maskeninde pek bi işe yarayacağını sanmam aynı cins bişeydir. değmez bence. bende incili saat varya beş sıra inci ondan almak istiyorum nasıl o saat güzel mi acaba incileri dandik kötü duruyorsa almayım

kızlar avoın herkese telefon etmiştir herhalde temsilcilere özel fırsat paketi varmış kadın saydı bişiler tam duyamadım da istemedim paketi ama sonra pişman oldum acaba ne vardı içinde 45 lira 3 tane parfüm krem faşlan bişiler dedi ama

sitede öyle bir paket mevcut değil cnm bence senin tkm öncün elinde kalan ürünleri sana paket diye satmaya çalışmıştır ve avonun tel. edecegini sanmam paketleride sitesinde yayınlıyor kampanya olunca.

sitede öyle bir paket mevcut değil cnm bence senin tkm öncün elinde kalan ürünleri sana paket diye satmaya çalışmıştır ve avonun tel. edecegini sanmam paketleride sitesinde yayınlıyor kampanya olunca.

SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM.. Avontelefon etmez 400 bin temsilci var hangi birine edecek resmi siteye mutlaka koyarlardı paket olsaidi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…