- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.621
cnm ben hiç avondan far almadım bi kremsi far aldım hani şimdi de indirimde ya ben ondan memnunum k14 te orta sayfada likit göz farı var ya onun sparkling amethyst rengini almıştım
aaa ben o diamondun arkasındakileri kastediyorum lippgloos die deminden beri huu mavisss ben sana yanlış yazdım sanırım bende bu 98706 nolu lipgloss var ben ondan memnunum arka sayfadakilerden farklıymış bunlar ben aynı sanmıştım kusura bakma olurmu?
Dersena'cım k13 kataloğundaki en arka sayfadaki kremi sormuştun dimi ondan almadım bilmiyorum nasıldır ama dudak balmı çok güzel hafif kavun kokusu var ama vücut kremi hakkında bir bilgim yok.
cnm evet bahsettiğin far. ben oldukça memnun kaldım. bi seferde sürüyorum gözüme. ilk sürdüğümde kalıntı var gibi geldi ama bikaç kez üstünden geçince kalıntı gibi duruyor o nedenle bi seferde sürmeye çalışıyorumCanım senin dediğin kremsi far supershock vivid likit far mı?
Hangi markanın likit veya kremsi farını aldıysam hep kalıntı bıraktı nedense likit veya kremsi farlara karşı bir antipatim var kalıntı bırakmayanını bulsam hemen alacağım.:)
evet cnm ben bayıldım o renge ruja filan gerek yok:) orda göründüğü kadr koyu kahve deil ben de diğer renkleri düşünüyordum nasıl diye ama alıcam sanırımAyy o renk nasıl güzel mi yani nude shimmer dimi adı o rengi alıp almama konusunda çok kararsız kaldım.
Katalogta çok kahve gibi duruyor ben böyle hafif kahvelikte doğal duran birşey istiyorum ama bu renk öyle midir nasıldır kararsız kaldım.
ya evet ben de hiç memnun deilim sitenin bu halindne çok hantallaştı hem de estetiği kalmadı sitenin.selam kızlar ne zamandır uğrayamıyordum nabersiniz?faceler havada uçuşmuş ne iş
ya sitede yenilendi hep böle mi kalıcak eski hali daha güzeldi
teşekkür ederim tatlım bilgin olmasada ilgine..
ya evet ben de hiç memnun deilim sitenin bu halindne çok hantallaştı hem de estetiği kalmadı sitenin.
evet facein varsa ekleyelim şekerim:)
cnm ben hatırlamıyorum bile kremi
cnm evet bahsettiğin far. ben oldukça memnun kaldım. bi seferde sürüyorum gözüme. ilk sürdüğümde kalıntı var gibi geldi ama bikaç kez üstünden geçince kalıntı gibi duruyor o nedenle bi seferde sürmeye çalışıyorum
evet cnm ben bayıldım o renge ruja filan gerek yok:) orda göründüğü kadr koyu kahve deil ben de diğer renkleri düşünüyordum nasıl diye ama alıcam sanırım
bu k14ten sizler ne alcaksınız karar verdiniz mi
K14'te olmazsa bi tanecik o krem fardan alayım bakalım nasılmış.:)
Koyu kahve değilse o zaman almaya değer ben pink radiance ve plum dazzle aldım çok beğendim.
Özellikle pink radiance uçuk bir pembe dudakta hafif parıltılı duruyor plum dazzle biraz daha koyu yani bordo renk gibi ama dudağa sürünce o kadar koyu durmuyor hele ki az sürünce dahada hoş duruyor.
Bende shimmered ve nude shimmer'ı almayı düşünüyorum.
Bi tek fushia renk bana çok canlı gibi geldi genelde öyle canlı pembeler pek kullanmam sanırım bu seriden sadece o rengi almayacağım.:)
dersena arka kapktaki vücut losyonunu soruyosun sanırım.ben geçen sene almıştım ondan hafif simler var çinde sürünce cildine ufak ufak parlamalar oluyo.ışıltı dediği doğru yaniigüzel krem .
şekercik walla baya alıcamşimdiden 3 paket perceıve set sattım bile 5 tane çekerim ben o paketlerden.
bu k14ten sizler ne alcaksınız karar verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?