• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aaa ben o diamondun arkasındakileri kastediyorum lippgloos die deminden beri huu mavisss ben sana yanlış yazdım sanırım bende bu 98706 nolu lipgloss var ben ondan memnunum arka sayfadakilerden farklıymış bunlar ben aynı sanmıştım kusura bakma olurmu?

cnm ben hiç avondan far almadım bi kremsi far aldım hani şimdi de indirimde ya ben ondan memnunum k14 te orta sayfada likit göz farı var ya onun sparkling amethyst rengini almıştım

Canım senin dediğin kremsi far supershock vivid likit far mı?
Hangi markanın likit veya kremsi farını aldıysam hep kalıntı bıraktı nedense likit veya kremsi farlara karşı bir antipatim var kalıntı bırakmayanını bulsam hemen alacağım.:)

aaa ben o diamondun arkasındakileri kastediyorum lippgloos die deminden beri huu mavisss ben sana yanlış yazdım sanırım bende bu 98706 nolu lipgloss var ben ondan memnunum arka sayfadakilerden farklıymış bunlar ben aynı sanmıştım kusura bakma olurmu?

Ayy o renk nasıl güzel mi yani nude shimmer dimi adı o rengi alıp almama konusunda çok kararsız kaldım.
Katalogta çok kahve gibi duruyor ben böyle hafif kahvelikte doğal duran birşey istiyorum ama bu renk öyle midir nasıldır kararsız kaldım.

selam kızlar ne zamandır uğrayamıyordum nabersiniz?faceler havada uçuşmuş ne iş:9:
ya sitede yenilendi hep böle mi kalıcak eski hali daha güzeldi

Dersena'cım k13 kataloğundaki en arka sayfadaki kremi sormuştun dimi ondan almadım bilmiyorum nasıldır ama dudak balmı çok güzel hafif kavun kokusu var ama vücut kremi hakkında bir bilgim yok.

Canım senin dediğin kremsi far supershock vivid likit far mı?
Hangi markanın likit veya kremsi farını aldıysam hep kalıntı bıraktı nedense likit veya kremsi farlara karşı bir antipatim var kalıntı bırakmayanını bulsam hemen alacağım.:)
cnm evet bahsettiğin far. ben oldukça memnun kaldım. bi seferde sürüyorum gözüme. ilk sürdüğümde kalıntı var gibi geldi ama bikaç kez üstünden geçince kalıntı gibi duruyor o nedenle bi seferde sürmeye çalışıyorum

Ayy o renk nasıl güzel mi yani nude shimmer dimi adı o rengi alıp almama konusunda çok kararsız kaldım.
Katalogta çok kahve gibi duruyor ben böyle hafif kahvelikte doğal duran birşey istiyorum ama bu renk öyle midir nasıldır kararsız kaldım.
evet cnm ben bayıldım o renge ruja filan gerek yok:) orda göründüğü kadr koyu kahve deil ben de diğer renkleri düşünüyordum nasıl diye ama alıcam sanırım

selam kızlar ne zamandır uğrayamıyordum nabersiniz?faceler havada uçuşmuş ne iş:9:
ya sitede yenilendi hep böle mi kalıcak eski hali daha güzeldi
ya evet ben de hiç memnun deilim sitenin bu halindne çok hantallaştı hem de estetiği kalmadı sitenin.
evet facein varsa ekleyelim şekerim:)
teşekkür ederim tatlım bilgin olmasada ilgine..

cnm ben hatırlamıyorum bile kremi:(

ya evet ben de hiç memnun deilim sitenin bu halindne çok hantallaştı hem de estetiği kalmadı sitenin.
evet facein varsa ekleyelim şekerim:)

cnm ben hatırlamıyorum bile kremi:(

tamam canım benim sorun değil bilgin olsa zaten eminim şunların yerine cevabı yazardın ..

cnm evet bahsettiğin far. ben oldukça memnun kaldım. bi seferde sürüyorum gözüme. ilk sürdüğümde kalıntı var gibi geldi ama bikaç kez üstünden geçince kalıntı gibi duruyor o nedenle bi seferde sürmeye çalışıyorum

evet cnm ben bayıldım o renge ruja filan gerek yok:) orda göründüğü kadr koyu kahve deil ben de diğer renkleri düşünüyordum nasıl diye ama alıcam sanırım

K14'te olmazsa bi tanecik o krem fardan alayım bakalım nasılmış.:)

Koyu kahve değilse o zaman almaya değer ben pink radiance ve plum dazzle aldım çok beğendim.
Özellikle pink radiance uçuk bir pembe dudakta hafif parıltılı duruyor plum dazzle biraz daha koyu yani bordo renk gibi ama dudağa sürünce o kadar koyu durmuyor hele ki az sürünce dahada hoş duruyor.
Bende shimmered ve nude shimmer'ı almayı düşünüyorum.
Bi tek fushia renk bana çok canlı gibi geldi genelde öyle canlı pembeler pek kullanmam sanırım bu seriden sadece o rengi almayacağım.:)

dersena arka kapktaki vücut losyonunu soruyosun sanırım.ben geçen sene almıştım ondan hafif simler var çinde sürünce cildine ufak ufak parlamalar oluyo.ışıltı dediği doğru yanii:D güzel krem .

K14'te olmazsa bi tanecik o krem fardan alayım bakalım nasılmış.:)

Koyu kahve değilse o zaman almaya değer ben pink radiance ve plum dazzle aldım çok beğendim.
Özellikle pink radiance uçuk bir pembe dudakta hafif parıltılı duruyor plum dazzle biraz daha koyu yani bordo renk gibi ama dudağa sürünce o kadar koyu durmuyor hele ki az sürünce dahada hoş duruyor.
Bende shimmered ve nude shimmer'ı almayı düşünüyorum.
Bi tek fushia renk bana çok canlı gibi geldi genelde öyle canlı pembeler pek kullanmam sanırım bu seriden sadece o rengi almayacağım.:)

cnm ben de o seriyi tamamlamayı düşünüyorum:) benim makyajdan yana şansım var ne kadar koyu renk de kullansam o kadar koyu durmuyor:) buğday tenliyim gözlerim koyu renk saçlrım da öyle... o yüzden plum dazzle ben de alayım:) hatta fuschia bile deneyebilirim çok çılgın bi renk değildir diye düşünüyorum zira katalog yanıltıyor

dersena arka kapktaki vücut losyonunu soruyosun sanırım.ben geçen sene almıştım ondan hafif simler var çinde sürünce cildine ufak ufak parlamalar oluyo.ışıltı dediği doğru yanii:D güzel krem .

teşekkür ederim tatlım .. bende alayım o halde umarım stok sorunu halledilmiştir geçen temsilcime gelmedi..

ooooooooooffffffffffff çok canım sıkılıo yaaaa hiç sipariş olmuo avondan sinir oluorum

bu k14ten sizler ne alcaksınız karar verdiniz mi :6:

Benim şimdilik 2 tane siparişim var.
Biri solutions olgun ciltler için gece-gündüz kremi diğeride açılıp kapanabilen pırıltılı göz kalemi ki bunun adeti belli değil birden fazlada olabilir.:)
Kendimede arabian glow göz kalemi deep purple rengini alacağım.
Pırıltılı fırçalı rujlardan iki renk daha almayı düşünüyorum bi tek 8'li far paletleri konusunda kararsızım belki o ikisinide alırım.
Umarım daha başka siparişlerim olurda kendime aldıklarımı kurtarırım.:21:

Back