• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

vay be tölere bak :52:

kızlar ben kredi kartıyla ödeme yapıyorum
iade bakiyesini karta yansıtmıyormuş avon
hesap no bilgilerimi verdim yarın oraya yatarmış bakiye :69:
bilginiz olsun diye paylaşiim dedimm :82:

Son düzenleme:
hadi yaa ciddi mi ... yok takım öncümü tanıyorum ben onun bir üstü falan mıdır bu acaba . vay pisleer. 3 tane parfüm birkaç krem falan dedi 45 lira. avondan arıyoruz temsilcilerimiz için özel kampanya başlattık falan dedi kadın:47: hatta sordum sitede yer alıyor mu söylediğiniz hayır dedi temsilcilerimize özel böyle bir kampanya başlattık falan:@@

Son düzenleme:
bu arada k14 de yer alan beş sıra incili bileklik şeklinde ki saati alan oldu mu hiç nasıl bir saat acaba sordum da cevap verişmedi incileri dandik falansa almayım

bu arada k14 de yer alan beş sıra incili bileklik şeklinde ki saati alan oldu mu hiç nasıl bir saat acaba sordum da cevap verişmedi incileri dandik falansa almayım

Görmedim bilmiyorum incili takıları pek sevmediğim içinde almayı düşünmüyorum.:)
Ama genelde Avon'un saatleri güzel oluyor.

Arkadaşlar bu akşam k13'ün son siparişini gireyim diyorum ama yarın avon'un sitesinde bilmem şu kadar satışa şu hediye diye bişey çıkar mı hani çıkar ederse siparişimi yarın vereyim.:77:

sitede öyle bir paket mevcut değil cnm bence senin tkm öncün elinde kalan ürünleri sana paket diye satmaya çalışmıştır ve avonun tel. edecegini sanmam paketleride sitesinde yayınlıyor kampanya olunca.

hadi yaa ciddi mi ... yok takım öncümü tanıyorum ben onun bir üstü falan mıdır bu acaba . vay pisleer. 3 tane parfüm birkaç krem falan dedi 45 lira. avondan arıyoruz temsilcilerimiz için özel kampanya başlattık falan dedi kadın:47: hatta sordum sitede yer alıyor mu söylediğiniz hayır dedi temsilcilerimize özel böyle bir kampanya başlattık falan:@@

canım gerçektende avon aramaz yani sms gönderiyorlar takım öncün veya bss kendi kafasına göre primleri artsn die fırsat köşesi ürünlernden falan paket tasarlamştr tamam diene internetten sipariş girer

kızlar k13 den sipariş vercemde yarın belli limitlere hediye oluyo ya ondan olurmu ki sizceeee...
lütfen cvp...................................................................

kızlar takım öncümü aradım ama acmadı sipariş verdim adresi yanlış verdim önceden iptal edebiliyodum şimdi sipariş iptalini göremiyorum bilen var mı acaba???:26::44:

slm kızlar hem sitenizde hemde avon temsilciliğinde yeniyim size bi sorum olacakta acil cvp lazım beni avona kayıt yapan bölge sorumlusuydu sanırım ilk siparişi ona vermem gerektiğini söledi bana daha avondan şifre gelmedide normaldede böylemi yani ilk kayıt sırasında mecbur onun mu benim siparişlerimi vermesi gerek??

tatlım eski sisteme göre ilk siparisi temsilci veriyor ve gelen fatura numarasyıla sisteme giris yapılabiliyordu fakat o sistem degismis simdi temsilciler ilk siparsini de kendisi verebiliyormus diye duymusttum...

tatlım eski sisteme göre ilk siparisi temsilci veriyor ve gelen fatura numarasyıla sisteme giris yapılabiliyordu fakat o sistem degismis simdi temsilciler ilk siparsini de kendisi verebiliyormus diye duymusttum...

anladım cnm çok teşekkür ederim.. benim için sorun yaratmasında daha ilk siparişim olucak hayal kırıklığıyla başlamim istiyorum saol:34:

Back