• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şu 8li farlar güzelse her ikisinide alıcam lütfen bu konuda biri bişeyler yazsın:70:tekrar iade etmek istemiyorum
cnm ben hiç avondan far almadım bi kremsi far aldım hani şimdi de indirimde ya ben ondan memnunum k14 te orta sayfada likit göz farı var ya onun sparkling amethyst rengini almıştım

kızlar şu katalogun arkasındaki K13 deki pırıltılı vucut losyonu varya gerçekten ışıltı veriyrmu ve kokusu nasıl ???

ben hiç makyaj yapmıyorum makyaj malz. kullanmıyorum o sebepten sadece cilt ve vucut bakım ürünleri hakında bilgi sahibiyim :) ancak çevremdekilerin begenilerini paylaşıyorum:D sonra bana bu kız hiçbi soruya cevap verimior demein:D

Maviş'cim spectra lash maskara ben aldıydım beğenmedim pek kullanamadım önermem ama super shock ve katalogta renk skalasının olduğu sayfada fırçası kırmızı renk olan maskara güzel adını unuttum kusura bakma:)
Dörtlü farları güzel öneririm bir de k14te 8. sayfada indirimde olan iki uçlu göz farı ve kalemini öneririm bende her rengi var çok güzel hafifte pırıltısı var.
Ayrıca ruj olarak k14 te yine 8. sayfada indirimde olan mega impact rujları öneririm ben pink pop ve never so nude renklerini beğeniyorum.

Pırıltılı fırçalı rujlar k14'te diamond parfümün arka sayfasında arkadaşlar

şu 8li farlar güzelse her ikisinide alıcam lütfen bu konuda biri bişeyler yazsın:70:tekrar iade etmek istemiyorum

canım ben aldım her renk olandan gerçekten mükemmel biraz profesyonel makyaj yapabilen için üürün çok şahane.ben avonun her farını kullandım denedim hepsinden memnunum sadece şu likit krem farlar göz kapağında ıslak kaldığı için çizgi çizgi duruyo belli bi zaman sonra ama toz farları muhteşem.ben 8li farı panaromada gördüğüm gibi aldım ve gayette ucuz.tavsiye ediyorum.

Back