• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ya turkuaz renkli kalem sipariş vermiştim hani katalogta değilde sipariş girerken fırsat ürünleri sanırım onların içinde sipariş verdim ama gelmedi neden acaba koymayı mı unuttular ki:37:

selam kızlar
size bi sorum olacak
k14 de sy.16 da pur blance alana pur blance +full speed hediye ya onun girişini nasıl yapıcaz. sadece tek bir parfümün kodunumu yoksa üçünü birden mi yazıcaz. daha çok var biliyorum ama kafama takıldı işte:90:

kızlar cevap bekliyorum:84:

kızlar k14 teki 8li farlar nasıl ?iadelerimin yerine birşeyler alıcamda.birde kataloğun en arkasındaki 3lü lipgloslar güzelmi?
cnm farları bilmem ama ben o lipglossların ortadakinden tek almıştım valla tek olarak hemen her gün srüyorum nerdeyse her kıyafete gidiyor:) rujla filan uğraşmıyorum sürüp çıkıyorum evden:) şahsen ben memnunum...
kızlar cevap bekliyorum:84:
cnm bilmiyorum ki bilsem yazarım ben her yazılanı okuyorum ama cvp veremiyorum:(

kızlar ben k 14ten;

şu simple elementslerden alsam diyorum fiyatı çok uygun oıluyor ama perfect cotton mu meadow dew mi alsam buğday tenliyim bana egzotik oryantal baharatsı kokular gidiyor karar veremedim olmadı hediye ederim birilerine.

summer white de çok uygun aklımı karıştırdı:) nasıl bir kokusu var bende numunesi yok bakamıyorum bilen var mı acaba?

bi de şu isobel yüzüğe takıldım çiçekli hoş bir yüzük alan var mı önceden? çok mu büyük acaba?

pırıltılı top allık nasıl? çok ışıltılı değildir inş geçen sefer calming effects fond. aldım şimdi sıra allıkta hazır bu kadar ucuzlamışken alayım diyorum

bi de sf 108de bi maske var soyulan yüz maskesi işe yarıyor mu merak ediyorum yüz bakımı için pratik oluyor bence böyle maskeler

jet femme paket nasıl kokusunu bilen var mı sanırım biliyorsunuzdur bi de pnoramada3ü bir arada nemlendirici var ya onu düşünüyorum bi de o gliserinli el kremlerinden alıcam bi de şu çilekli tarçınlı dudak balmlarımdan alıcam birilerine hediye ederim diye düşünüyorum

yani yine bi yüz kağıt bayılıcam gibi görünüyo hesaplamadım ama:) katalogu kimseye göstermedim bile alacak olan çıkmıyor nasılsa ben bi merak hemen kampanya başlayınca alıyorum sonra bi iki kişi şundan getir diyor.

o mavi çantayı aslında ben de düşündüm spor olarak kullanılabilir ama boyuçok uzun geldi askısının ayarlama yeri yok diye düşündüm bi de resimdeki manken haliyle benden uzundur ona bile uzun gelmiş bana nolur dedim kendi kendime.
ama ben şu joanne bag ten alıcam fırsat köşesinde internette duruyo:) almıştım ablam el koydu bi daha alıcam

şekercik o zaman o gloosları yazim sence fiyat uygunmu canım?o kutusunu vermeseler daha iyi olurdu belki fiyat düşerdi.kutuyu ne yapacaz ya:1: ha esteda senide ekledim faceden:)şekercik sende linkini yaz ekleyelim şekerim

cnm ben beğendim lipglossları ruj gibi kıvamı da koyuca. öyle su gibi değil yani ben de bir iki kampanya önce almıştım hani bi köpük bi gloss bi de aROMAdisiac parfm paketi vardı ya uygundu fiyatı o zaman seçmiştim böyle beğenceğimi de hiç sanmıyordum açıkçası ama şimdi sürdüğüm tek ruj oldu çıktı ben de düşündüm alsam mı die ama aynı renk bende de vardı hakkatten kutu ne alaka? hediye gibi düşündüler herhalde.
Giriş Yap | Facebook
valla pek beceremem ama verdim link umarım olur:)

kızlar 8li farlar hakkında fikri olan yokmu ya:5::5:

Aynen canım bende 8'li farlardan alıp almama konusunda kararsızım katalogta güzel duruyor ama acep Avon'un diğer dörtlü farları gibi midir eğer öyleyse güzeldir.

Bu arada k13'te satışa giren pırıltılı fırçalı rujlardan iki renk aldım çok güzel k14'te de indirimde tavsiye ederim hafif pırıltılı çok hoş duruyor.:)

Son düzenleme:
slm cnm peki ne belge verecekler kapıdan iadede normalde şubeden gönderim yaparken fiş basıyolar ama kapıdaki adam basamaz sana ne veriyolar cnm belgenin adı ne kapıdan iadede verdikleri??

ambar tesellüm belgesi tatlım..makbuz bildiğin sadece bilgileri eli ile yazıyor bi nushası sana bir nushası kargocuda kalıor

Back