Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

590tllik satış yaptığın zaman geliyo canım

anladım cnm tşk ederim.sürahi takımı gelecek hediye ama ütüde gelebilir dedi takım liderim o yüzden sordum sağolasn

zaten her ürün kaliteli olsa ooo.... canım evet o krem gibi olduğu için fondoten yani biraz yağlı bi his bırakıyor bendede oldu aynısı..

o site hangisi canım bende bakmak isterim

canım şimdi unuttum ben ya akşam bakmıştım nille makyaja dair herşey diye bir topik var burda.ona girersen görürsün dün konuşmuştuk zaten nille

mavişcim sitenin linkini verirmisin bende bakim ürünlere tatlım.üzüldüm memnun kalmamana

mavis , baktım cnm o topıge cheryyculture dıe bı sıtedenmıs ama yurtıcıne bıraz zor oluoms sanırm ulasım :S
bu arada fotografını gordm nıl ın topıgınde ne kdr guzelsn sen ya masallahh

kızlar günaydınnn
bi müşterim yüzük aldı büyük geldi değişim mi yapılıyo yoksa iade mi edecem??????????

hangı yuzugu aldı bu ındırım katalogundakını aldıysa eger aynısı bnmde basıma geldı onların stokları yok maalesef dha kucuklerı ıcn o yuzden ıade verdım ben

kızlar avon son iki kampanya yüzükleri hep bi büyüğünü gönderdi. yeni bi yüzük ölçme aleti çıkardı ya sanırım onu almamız için bilerek yapılıyo

evet canım yurtiçi olmaz ancak annemler söylücemde onlar sonra bana göndereceklerde ooo bir sürü iş bir tek makyaj malzemesi için onlarıda uğraştırmak istemiyorum açıkçasıbu arada teşekkürler canım sende çok hoşsun:13: maşallah

kızlar günaydınnn
bi müşterim yüzük aldı büyük geldi değişim mi yapılıyo yoksa iade mi edecem??????????

hangı yuzugu aldı bu ındırım katalogundakını aldıysa eger aynısı bnmde basıma geldı onların stokları yok maalesef dha kucuklerı ıcn o yuzden ıade verdım ben

canım 9 dolarda az değil ki. 12tl falan yapıyo

ya ben almayı çok istedim. araştırdım bu yüzden hani piyasa fiyatı kaç tldir diye ondan biliyorum. yinede bi araştır tabi. bakarsın 100e satan çıkar. benim yüzümden zarar etme

bu arada kızlar bayramdan sonra ilk kez giriyorum. bu yeni siteye alışamadım. mesajlarımda birsürü alıntı oluyo. kusura bakmayınız

canım isterdim gerçekten annemin ihtiyacı var ama bütün parayı bayramda tükettim. şu an kuruş işlemez yani:79:satamazsan önümüzdeki aylarda düşünürüm ama

ee o çantayı bende istedim panaromadan gelmedi bana. bak nasıl sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…