Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Kızlar her kampanya sonu elimizde bi ton katalog kalıyor bence avon bunlara bi çözüm bulmalı ve degerlendirilmeli..

beklerım tabı cnm
eklentıdekı resım gıbımı sukılıt yerımı dessem ne desem
bıleklerım bıraz ınce ama bıllemedımkı cnm eger bunu gıbıyse bısıler yapılır sanırım eklersın resım cok sevınırm cnm ya:18:

Eklentiler

• $snakechaincharmbracelet.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
kızlar naber nasılsınız hatırladınızmı beni ? uzun zamandır cok takip etmedim bayram kpss derken birde üsütmüsüm 1 hafta yattım öyle yeni siteye de alısamadım hala bakalım neler yapıyorsunuz:87:

kızlar ya benim kargom hala gelmedi normalde bu saaate çokktan gelmesi lazımdı!yoksa kaybolmuş olabilirmi ne dersiniz?ödemesinide dün yaptım son günü diye ya of bu nasıl iş anlamadım ya!bir daha da avona falan bulaşmıcam bu gidişle sinir oldum ya

hangı yuzugu aldı bu ındırım katalogundakını aldıysa eger aynısı bnmde basıma geldı onların stokları yok maalesef dha kucuklerı ıcn o yuzden ıade verdım ben

canım ınternetten avonun sıtesıne gır temsılcı numaranla.sıparıs takıbı bolumunden kargonun nerede oldugunu ogreneblrsn

kızlarr bana avondan arzum ütü geldi ama benim ütüm yenii o yüzden kullanamıcam ihyiyacı olan varsa satıcam 100e felan fiyyatta anlaşırız amaa özelden mesaj atabilirsiniz canlarım

Son düzenleme:
kızlar geldi şimdi kargom.anew fondoteni açıkçası bende pek sevmedim.ya rengi tutmadı yada bozulmuşmu diye düşünüyorum ama bozulsa tortu gibi olmazmıydı?biraz yağlı bir his bırakıyor kokusuda biraz kötü gibi sizdekilerde öylemi?indirim broşüründe bir kapatıcı vardı ya onuda istemiştim burnumun üstünde yazdan kalma küçücük bir güneş lekesi vardı 1mm bişey onun üstüne sürdüm hiçte kapatmadı vallaeşim için parfüm seti almıştım onunda deodorantı çok hafif geldi elime sanki kullanılmış gibisadece ve sadece indirim broşüründeki o parlak görüntü veren makyaj ürününü beğendim çok doğal bir aydınlık veriyor yüze gayet başarılı bir ürün

kızlar bu gidişle sanırım ben avondan vazgeçecem hem kargosu sorun oluyor hem belli miktar alışveriş zorunluluğu var yoksa 7 lirada kargo ödeyecen hemde ürünleri fiyatına göre kalitesiz çünkü pahalılar bence.benim burda takıldığım bir sayfa var ordaki kız yurtdışından bir siteden ürün getirtiyormuş ben beğendim sordum bana sitenin adını verdi.kızlar görseniz ürünleri öyle güzeller ki anlatamam üstelik avonun 5 te hatta 10da bir fiyatına:))sadec 9 dolar kargosu varmış onuda zaten aldığın ürünlerden çıkarırsın.ben çok istedim almayı ama buraya uluslar arası kargo gelmezki sadece yurtiçi geliyor.ama mersine taşınırsam kesinlikle ordan alırım bu avon adam kazıklıyor bence ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…