• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar ben sipariş verdm bugn 347 tl olmuş temsilci program siparişm farketmedm katalog girmedm bardaklar nasl güzelmi değermi girmeye

inanmıyom golden lady o senmisin ya?valla fıstık gibisin canım ya kıskandım seni haaa:)saçlarda süper ama yüzünü niye kapattınki?madem öyle lütfen kendi sayfanda fotoğraf albümü yapta biz arkadaşların görsün şekerim.

inanmıyom golden lady o senmisin ya?valla fıstık gibisin canım ya kıskandım seni haaa:)saçlarda süper ama yüzünü niye kapattınki?madem öyle lütfen kendi sayfanda fotoğraf albümü yapta biz arkadaşların görsün şekerim.

nerem fıstık gibi yahu doru düzgün saç resmimi bulamadım öyle boydan resim koydum sağol cnm sende fıstık gibisin yüz resmimi ileriki günlerde albüme koyarım cnm merakın gitsin:)

Kızlaarrrr yardımınıza ihtiyacım vaarrr...kayınvalidem 53 yaşında.yaşlılık karşıtı krem istedi.anewin 55 yaş üstü olanımı yoksa 45 yaş üstü olanımı tavsiye edersiniz...birde ruj istedi rengi ne açık ne koyu olucak.hangisini alsamki???

Kızlaarrrr yardımınıza ihtiyacım vaarrr...kayınvalidem 53 yaşında.yaşlılık karşıtı krem istedi.anewin 55 yaş üstü olanımı yoksa 45 yaş üstü olanımı tavsiye edersiniz...birde ruj istedi rengi ne açık ne koyu olucak.hangisini alsamki???

bence 55+ daha iyi olur canım şurda 2 yılı kalmış zaten.ruj olarak yine anew renklerinden tercih et onlar biraz yaşlı işi gibi:)şuan renkleri bilmiyorum ama şöyle açık kahve bakır karışımı bişey iyi olur o yaşlara bence

Back