- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.401
canım ben o çantayı panoramadayken aldım resmen hayran kaldım çantaya çok beğenerek kullanıyorum ben
ee o çantayı bende istedim panaromadan gelmedi bana. bak nasıl sinirlendim
canım 9 dolar kargo ama yurdışından geliyor o kadarlık olsunama lipsiticler 1,5-2 dolar göz farları 3-4 dolar göz kalemleri0,50 dolar gibiçok komik fiyatlarla yani o 9 doları hertürlü çıkarırsın tatlım:)hem nil kaliteli olduğunu söylüyor görüntüleride çok hoş zaten bence en az avon kalitesinde hatta daha iyidir .sizin yerinizde olsam nasılsa müşterileriniz var oradan getirtirim avon fiyatına satarım çok daha fazla kazanırsınız:)hem avonu herkes satıyor artık onlar daha bir imaj olur gelişinide bilmez müşteri valla köşeyi dönersiniz ha benden söylemesi:))
canım 9 dolar kargo ama yurdışından geliyor o kadarlık olsunama lipsiticler 1,5-2 dolar göz farları 3-4 dolar göz kalemleri0,50 dolar gibiçok komik fiyatlarla yani o 9 doları hertürlü çıkarırsın tatlım:)hem nil kaliteli olduğunu söylüyor görüntüleride çok hoş zaten bence en az avon kalitesinde hatta daha iyidir .sizin yerinizde olsam nasılsa müşterileriniz var oradan getirtirim avon fiyatına satarım çok daha fazla kazanırsınız:)hem avonu herkes satıyor artık onlar daha bir imaj olur gelişinide bilmez müşteri valla köşeyi dönersiniz ha benden söylemesi:))
canım 20 günde geliyormuş sonuçta düzenli alan kişiler var bir sorun yaşamamışlar bence güvenilir geç olsun temiz olsun.şaka bir yana eğer almak isteyen arkadaş olursa aranızda daha öncede söylediğim gibi ben yaşlı başlı annemi uğraştırmak istemiyorum kozmetik için.orda 25 dolara bir palet beğendim içinde yok yok kocaman bişey.markasıda güzelmiş nil kesin tavsiye ederim dedi bana.9 dolar kargoyu paylaşırız bende sizin hesabınıza 25 dolar neye geliyorsa türk lirası olarak yatırırım hemen.aklınızda bulunsun yani.
kızlar geldi şimdi kargom.anew fondoteni açıkçası bende pek sevmedim.ya rengi tutmadı yada bozulmuşmu diye düşünüyorum ama bozulsa tortu gibi olmazmıydı?biraz yağlı bir his bırakıyor kokusuda biraz kötü gibi sizdekilerde öylemi?indirim broşüründe bir kapatıcı vardı ya onuda istemiştim burnumun üstünde yazdan kalma küçücük bir güneş lekesi vardı 1mm bişey onun üstüne sürdüm hiçte kapatmadı vallaeşim için parfüm seti almıştım onunda deodorantı çok hafif geldi elime sanki kullanılmış gibi sadece ve sadece indirim broşüründeki o parlak görüntü veren makyaj ürününü beğendim çok doğal bir aydınlık veriyor yüze gayet başarılı bir ürün
iade edebilrsn cnm bende alacaktm şu an kararsnzm senin başına gelenden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?