Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canım 9 dolar kargo ama yurdışından geliyor o kadarlık olsun ama lipsiticler 1,5-2 dolar göz farları 3-4 dolar göz kalemleri0,50 dolar gibiçok komik fiyatlarla yani o 9 doları hertürlü çıkarırsın tatlım:)hem nil kaliteli olduğunu söylüyor görüntüleride çok hoş zaten bence en az avon kalitesinde hatta daha iyidir .sizin yerinizde olsam nasılsa müşterileriniz var oradan getirtirim avon fiyatına satarım çok daha fazla kazanırsınız:)hem avonu herkes satıyor artık onlar daha bir imaj olur gelişinide bilmez müşteri valla köşeyi dönersiniz ha benden söylemesi:))

banada satarsınız mesela ama gelişini biliyorum çok kar yapamazsınız bendenzaten fikir anası benim artık bendende fazla kar yapmayıverin canlarım:)kargoyu karşı taraf ödüyecek dersiniz gönderirsiniz banada olmazmı?

canım ben o çantayı panoramadayken aldım resmen hayran kaldım çantaya çok beğenerek kullanıyorum ben

aa öylemi cnm ıns bakalm gelsn bnde byenrm ıns :))

ee o çantayı bende istedim panaromadan gelmedi bana. bak nasıl sinirlendim

bnada henuz glmedı sıprıs bklemede (

canım dogru dıosn ama ıste yurtdısından almak zor yanı ordan glmesı flan ne blm

kızlar şaka bi yanada bu avon baydı beni. yılbaşı kataloğu tam bi hayal kırıklığı zaten. takım öncüm bölge satış sorumlum derken iyice soğudum ya.

canım 20 günde geliyormuş sonuçta düzenli alan kişiler var bir sorun yaşamamışlar bence güvenilir geç olsun temiz olsun.şaka bir yana eğer almak isteyen arkadaş olursa aranızda daha öncede söylediğim gibi ben yaşlı başlı annemi uğraştırmak istemiyorum kozmetik için.orda 25 dolara bir palet beğendim içinde yok yok kocaman bişey.markasıda güzelmiş nil kesin tavsiye ederim dedi bana.9 dolar kargoyu paylaşırız bende sizin hesabınıza 25 dolar neye geliyorsa türk lirası olarak yatırırım hemen.aklınızda bulunsun yani.

canım neresi burası ebay mı verelim birlikte sipariş denemek istiorum

kızlar ben ev botu almıştım ama çok kötü çıktı ponponları koptu tuhaf bi hal aldı sadece benim kendime aldığım deil kardeşimin ve kuzenimin aldığınında ponponları çıktı.. kendiminkini iade etmek istiyorum bi sorun olurmu o şekilde göndersem takım öncüsü bi arkdaş yardımcı olabilirmi bana acaba?

cnm sen mükekemmel kapatıcılık istiyorsun galiba birde yağlı demişsin hayret yağlı deyil oysa sana tavsiyem perfect wearı dene hem mat hemde nükemmel kapatıyor ben cildimde ufak tefek kızarık leke vs. olduğu zaman perfect wear fondoteni kapatıcı olarakta kullanıyorum hem akmıyorda kapatıcılığı süper ama sen bilirsin yinede rengi neden tutmadı acaba açıkmı oldu?

kızlar avonun abdye üye oldum sahte adresle ilgimi bişi çekti

tek bir parfüm ekledm sipariş devam ettm falan
SELECT ONE:
Standart 5,95 $ Ground
(4-7 İş günü)
Hızlandırılmış 15,90 $
(2-3 İş günü)
Gece 20,90 $
(Sonraki İş günü)

kargo ücretleri çıktı

iade edebilrsn cnm bende alacaktm şu an kararsnzm senin başına gelenden sonra

kızlar hani şu eternal magic parfümün hediyesi olan bileklik varya ben o zincire sayfa 82 deki bileklik aksesuarlarından almak istiyorum bu zincirde hoş dururmu acaba birde kedili,köpekli,filli, figürlü aksesuarlardan hangisi hoş durur bir fikriniz varmı?:44:

kızlar resmen abd avonunda sipariş verirken ürünler tamam güzel indirimli ama siparişi sonlandıracağın zaman kdv kargo bilmem ne birsürü şey eklio türkiye daha iyimiş bunu gördkten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…