• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ilkşahcım senin saçlarının son halinin resmini gördüm zemin rengin güzel olmuş bence saçlarını bal köpüğüne boya hem parlak duruyor o renk hemde senin tenin açık renk olduğu için sana çok yakışır :97:

kızlar birşey farkettm perceiveler varya 51.75 tlden aldığım parfümle indrmdeyken 18e aldığım parfüm arasnda kalıcılık farkı var 1 saattr elimde kokusu süper kalıcılk ama indrmdeyken eşime almştm yarım saat sonra hiçbirşey kalmıodu

ilkşah cheryyculture diye bir siteden alıyor arkadaş.bir bak alcak olursan özelden banada yaz canım sana adresimi falan veririm hangi ürünü istediğimi söylerim sende bana hesap numaranı veririsin yatırırım parayı zaten 20 gün sürüyormuş gelmesi

kuşum bakıorum bende ama bana avon getrtebileceğim yabancı bir site lazm aslında

arkadaşlar merhaba, bişey sorcam; kampanya 14 de genital bölge için temizleyici jelde kampanya var ben anlayamadım. herhangi 2 adet 10.90tl diyor. yani tanesi 17.20 olan jeli, 2 tane alınca 10.90 tl mi ödeniyor. 23.50 tl ye varan tasarruf nasıl oluyor?

toplu sipariş verelim kızlarrr ,,takipli kargo isteyelim bide.normal kargonun 2 katı ama toplu verirsek daha uyguna gelir.
çünkü bu siteden alışveriş yapan bazı arkadasların üürnleri kayboldu.takipli kargo istersek sorun olmaz

arkadaşlar ben de avon dan little black aldım :3: 2 şişe önceden küçük şişeler oluyo ya onu almıştım çok güzel daha yogun daha kalıcıdı ama şişesini aldım aynı yogunuk yok :59: neden acaba :84: cevaplarsanız sevnrim :66:

şimdi içimizde en merkezde oturan kişi siparişi versin bence.çünkü uluslararası kargolarla geleceği için problem olmasın.sonra ürünleri adreslerimize karşı taraf ödeme yapacak şekilde kargolasın herkes kendi kargosunu versin.yurt dışından gelecek olan kargoda kişi sayısına bölünsün herkese ne düşüyorsa o kadar ödesin

Back