• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ne güzelmiş ya:)ben biraz geç kaldım sanırım benimki daha 2 yaşında 15 yıl sonra ben 44 yaşında olacam:))çoktan moruklaşmış olurum:))

bu arada kızlar hazan45 bu sayfadanmıydı?arkadaşlık talebi varda ben hatırlıyamadım.bilmeden silmek istemiyorum ayıp olmasın burdan sa kabul edeyim

tatlım ole suratını bembeyaz yapacak kadarda acık degıl
bıraz pudrayla flanda kullanırsn
ztn sırf fondoten olmuo makyaj yaparken allıkta kullanıo bırazda allık falan kapatırsn yanı
ztn koyu sevmıosn esmer olmak ıstemıosn
o zman ıvory ıdeal
degısım ıade vs urasma boswer

tatlım ole suratını bembeyaz yapacak kadarda acık degıl
bıraz pudrayla flanda kullanırsn
ztn sırf fondoten olmuo makyaj yaparken allıkta kullanıo bırazda allık falan kapatırsn yanı
ztn koyu sevmıosn esmer olmak ıstemıosn
o zman ıvory ıdeal
degısım ıade vs urasma boswer

inşallah canım.zaten calming effect ve magic fondotenin ıvoryleri uyuyordu cildime.onun için anew fondoteninde ıvorysini istedim ama onun tonunu bilmiyorum hiç.zaten beğenirsem birde natural beige alıcam yüz kontürleme için.ön plana çıkarmak istediğim yerlere ıvory geriye çekmek istediğim yerlerede natural beige sürerim diye düşünmüştüm.

selam kızlar ya bu siteyi sevmedim böyle kullanışı çok zor olmuş.... napıcaz değişmesse yahu! iki saat sürüyor okumak bi de acayip ağırlaşmış nerd eski kk? şak şak iki üç sayfa birden açıyordum okuyup yazıyordum aynı anda...

Back