• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm arkadaşlar sizlere birkaç sorum var.bende avona üye olmak isteyipte olamayanlardanım.nettten formmu doldursam nsl olsam yardımcı olun.birde arkadaşlar bu kargo bizim istediğimiz saatte gelirmi.ben çalıştığım için kargonun akşama gelmesi lazım isteğe göre oluyormuki.yurtiçi kargomu getiriyo.

slm cnm bence cevrende avon temsilcisi olan biriyle konus o sana temsilci olman icin yarmıcı olur diger türlü netten üye olmak uzun sürüyormus. siparisini verdikten sonra siteden takip edersin kargoya getirildiginde ararsın yurtiçi kargoyu söylersin oradakiler yardımcı olurlar...

kızlar şimdi avon karqom qelio ama sayfasından baktım faturada
k13 ilk sipaiş paketi falan yazıo o ne bilen var mı?

aslında adı üstünde fildişi dimi nicole kidman gibi bembeyaz olmak lazım onun kullanmak için sanki:(( ama dün fondoten sürdüm avon değilde başka bir markanın 2 numarası koyu geldi sanki artık.burda pek güneş görmüyorum diye rengim mi açıldı bilemedim yani.calming effect ve magic diye fondotenlerin ıvory olanı iyi duruyor canım anew onlardan açıkmı?

günaydın kızlar bol satışlar :16:
birde arkadaşlar sizler ödemeleri pttden mi yapıyorsunuz ödeme ücreti nekadar tutuyor.bazıları iş ankasından yapıyor.ozaman ücretsizmi oluyor..

canım benim garantide hesabım var ordan eft yapıyorum 2,5 tl alıyor ptt de o kadar alıyormus işbankta hesabın varsa ordan ücret ödemiyormussun sanırım

kızlar şimdi avon karqom qelio ama sayfasından baktım faturada
k13 ilk sipaiş paketi falan yazıo o ne bilen var mı?

canım onu bende merak edip sormustum bu fiyat listesi panorama falanmıs yanı ayrıca bir paket falan yok :9:

bide ben 77 tl lik sipariş qirmiştim ama 2 ürünüm qelmiomuş
toplam satıl 68 tl qörünüo karqo ücreti mi ödücem şimdi ben yaa off

kızlar siremim shell çok güzel ıvory biraz açıktı demiş ya kafam karıştı ben ıvory siparişi vermiştim anew fondotenin.acaba bana uymazmı ne dersiniz albümde resimleri gördünüz ya o ten rengine gidermi ıvory?birde rengi tutmazsa değişim yapabilirmiyim yoksa sadece iademi edebilirim?

kızlar siremim shell çok güzel ıvory biraz açıktı demiş ya kafam karıştı ben ıvory siparişi vermiştim anew fondotenin.acaba bana uymazmı ne dersiniz albümde resimleri gördünüz ya o ten rengine gidermi ıvory?birde rengi tutmazsa değişim yapabilirmiyim yoksa sadece iademi edebilirim?

gider cnm benim kızımda ıvory kullanıyor senin teninde açık zaten baktınki çok açık duruyor bir ton koyu pudra yada bronzlaştırıcı allıkla gölge yaparsın :)

gider cnm benim kızımda ıvory kullanıyor senin teninde açık zaten baktınki çok açık duruyor bir ton koyu pudra yada bronzlaştırıcı allıkla gölge yaparsın :)

inşalah canım.avondan yana şansım yok benim galiba.ya gelen ürünleri beğenmedim yada bir türlü elime geçmedi:( ay bu kezde problem olmasın ya lütfen:((

evet ivory açık bi ton cnm değişim şansın var

artık uymazsa değiştiririz tatlım o zaman:)bu arlar cildime evde maskeler yapıyorum aslında açık tenliyim ama dahada açılsın istiyorum güneş koruyucu kullanıyorum ama yinede pek çıkmıyorum güneşe esmerleşmemek için.inşallah ivory de uyar.zaten makbul olan kendi ten renginden 1 ton açık fondoten kullanmakmış.ama baktım hayalet gibi oluyor o zaman gönderirim artık

Back