• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ii akşamlar hatunlar
nabersiniz bnm de kargom braz dan elime geçcek inşallah kaç gün oldu yaa
g.haneye giden vardı verdim kmliğimi alsın die almış
sağolsun
yaa bu siteye artık hiç giresim gelmiyor çok yoruyor beni sistemin yeni halii
eskisine dönse keşke

aynen katılıyorum çok sıkıcı bir hal aldı forumun yeni sistemi bence eskiye dönsünler

kargoma kavuştum nihayettt
ne kadar çok şey satıştan kalkcakmış yaa
pek beğenmedim yeni kat.u inş siparişim bol olur

kızlar meraba bişey sorucam iadeler kaç gün sonra hesaba - olarak yansıyor?.. bu arada yılbaşı kataloğu nasıl,ümit varmı sizce?:)))

bu arada mavişcim shell rengini istemiştim ya bayıldım yaaa harika çok memnun kaldımmm inş sende beğenirsin

Arkadaşlar Avon'un sitesinde fırsat köşesinde yer alan çift taraflı el çantası nasıl güzel mi, kullanışlı mı bileniniz var mı? :)

ya kızlar yine kanıma girdiniz :)ben anew fondöten numunesinden memnun kalmamıştım galıba numune problemliydi yani istiyorum fondöten çok profesyönel olsun mavişcim dene sende fikrini söyle lütfen çarsamba günü.

slm arkadaşlar sizlere birkaç sorum var.bende avona üye olmak isteyipte olamayanlardanım.nettten formmu doldursam nsl olsam yardımcı olun.birde arkadaşlar bu kargo bizim istediğimiz saatte gelirmi.ben çalıştığım için kargonun akşama gelmesi lazım isteğe göre oluyormuki.yurtiçi kargomu getiriyo.

birde arkadaşlar sizler ödemeleri pttden mi yapıyorsunuz ödeme ücreti nekadar tutuyor.bazıları iş ankasından yapıyor.ozaman ücretsizmi oluyor..

Back