Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ne güzel canım tam gününde isabet olmuş:)))

bende bugün 2. siparişlerimi vericem. inşallah cumaya elime geçer bayram sonrası baya yoğun olur şimdi avon

ACİL ACİL....

kızlar az önce kapıda kargocuya iade verdim...yanında kargo poşetide yoktu..

takip makbuzuda yoktu..

siz poşete koyun şubede poşetine koyup gönderiliyo dedi...

takip makbuzu vermeyida aklım takıldı bi terslik olmaz dimi ya...yanında yokmuş..

yok olmaz benim 3 kez makbuzsuz aldılar 2 günde iadem düştü merak etme cnm iaden yerine ulaşır

vala canım benim paket 10gündür kargodaydı..ayın 12 sinde gelmişti ama yogunluktan dolayı 10gündür getirmediler..bende cocuktan gidip alamadım...bugun aradım artık 10 gün oldu falan dedim geldi...birde salak bi kargocukii allahım delirtti beni..apartman nosu değişmiş adresi değiştirin diyo rahatsız yaa 47 olmuş apartman nosu..diyo zaten 47 beyefendi diyorum...ama nato kafa nato mermer...kutumun üstündede 47 yazıyo nereye bakıyosaa artık..

evi arıyo adresi bulamamış..böle şaçma bişe olamaz herzaman gelen kişi değildi zaten...

bide iademi ona verince aklım kaldı bu rahatsız bunuda yanlış yapar falan diye:44::44::44:

yok olmaz benim 3 kez makbuzsuz aldılar 2 günde iadem düştü merak etme cnm iaden yerine ulaşır

sağol canım ya inşallah kargocuda biraz kıt anlayışlıydıda aklım kaldı...ne bilim adam içinden bişey falan alsa elimde kağıt falan yok canım sıkıldı oyüzden

valla cnm ben tüm iadelerimi bu şekilde yaptım kargocular gerçekten dürüstmüş dedim yani agzı açık poşetle verdim hiç aksilik çıkmadı inş hiçbir zaman sorun yaşamayız :)

evet sitede bişeler var 3 tane konu actım 2 günde hiçbiride yok uçmuşlar :)))9

ya ben eve gitcem sizi bırakıp gidemiyorum ya evdede net yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…