- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.261
ne güzel canım tam gününde isabet olmuş:)))günaydın kızlar.hala bayram modundan çıkamadınızmı ya?normalde bu sayfaya girdiğimde en az 20 kişi olurdu şimdi ise inler cinler top oynuyo:))haydi kızlar toplanın yine özledik valla:)bu arada eeesss benim kargom kaç gün oldu unuttum bile:)çarşambaya gelicek inşallah.eşime parfüm setide almıştım şansa bakki çarşamba ayın 24 üymüş yani öğretmenler günü:))bende eşime öğretmenler günü hediyesi olarak veririm artık:))
ACİL ACİL....
kızlar az önce kapıda kargocuya iade verdim...yanında kargo poşetide yoktu..
takip makbuzuda yoktu..
siz poşete koyun şubede poşetine koyup gönderiliyo dedi...
takip makbuzu vermeyida aklım takıldı bi terslik olmaz dimi ya...yanında yokmuş..
günaydın kızlar.hala bayram modundan çıkamadınızmı ya?normalde bu sayfaya girdiğimde en az 20 kişi olurdu şimdi ise inler cinler top oynuyo:))haydi kızlar toplanın yine özledik valla:)bu arada eeesss benim kargom kaç gün oldu unuttum bile:)çarşambaya gelicek inşallah.eşime parfüm setide almıştım şansa bakki çarşamba ayın 24 üymüş yani öğretmenler günü:))bende eşime öğretmenler günü hediyesi olarak veririm artık:))
yok olmaz benim 3 kez makbuzsuz aldılar 2 günde iadem düştü merak etme cnm iaden yerine ulaşır
ACİL ACİL....
kızlar az önce kapıda kargocuya iade verdim...yanında kargo poşetide yoktu..
takip makbuzuda yoktu..
siz poşete koyun şubede poşetine koyup gönderiliyo dedi...
takip makbuzu vermeyida aklım takıldı bi terslik olmaz dimi ya...yanında yokmuş..
ne güzel tam isabet olmus:))))
EbRuLi_SuLTaN , cnm açıkcası parasal bi mevzu olduğu için pek girmek istemiyorum sanal ortamdan satışa yanlış anlama lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?