Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

cnm ama bayram 4 gündü daha yeni bayram bitti bence bir kaç günden birşey olmaz pazartesi yazmazsa avon müsteri hizmetlerini arayabilirsin

yahu kızlar nerelrdesin bayram bitti siz hala yoksunuz.ilkşah ve diğerleriii gelinn sayfalar boş kaldı yahu :))

günaydın kızlar.hala bayram modundan çıkamadınızmı ya?normalde bu sayfaya girdiğimde en az 20 kişi olurdu şimdi ise inler cinler top oynuyo:))haydi kızlar toplanın yine özledik valla:)bu arada eeesss benim kargom kaç gün oldu unuttum bile:)çarşambaya gelicek inşallah.eşime parfüm setide almıştım şansa bakki çarşamba ayın 24 üymüş yani öğretmenler günü:))bende eşime öğretmenler günü hediyesi olarak veririm artık:))

günaydın canım valla kimse çıkamadı bence henüz bu moddan ben ayakta uyuyorum şahsen
benim kargomda hala gelmedi.bugün yarın gelir inş.
aa eşin öğretmenmi ne güzel bi tesadüf olmuş işte iyi denk gelmiş bu hediye işi

KIZLAR BU DİNAH ÇANTA YI PANORAMADAN ALAN YADA BU KATALOGTA ALCAK OLAN VARMI K14 TE? HOŞUMA GİTTİ AMA EMİN OLAMADIM RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİMİ GELİR ACABA

evet canım bu kızlara ne oldu böyle normalde bu sayfayı hiç yalnız bırakmazlardı.benim kargom bayram öncesi yetişmediği için üzülmüştüm ama şimdi seviniyorum belki eşim özellikle öğretmenler günü için aldım sanar:))çanta konusunda hiçbir fikrim yok canım ya ama satış yapan arkadaşlar mutlaka bişey söyleyeceklerdir

daha saat erken cnm kızlar ayılamadı herhalde :) gelirler yavaş yavaş öğleden sonra falan...
bugün hepimizin kargolarının gelmesini diliyorum
bugün ne yoğundur valla kargolar he bayramda çalışmayınca epey şey birikmiştir :))

güzeller ben önceden avon temsilcisiydim ama yapamadım bıraktım. Ancak benim parfümüm bitti. ETrafımda da hiç kimse yok. İstanbul-Etiler gibi var mı bana yardımcı olabilecek birileri acaba?

ne güzel tam isabet olmus:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…