- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #23.241
çok teşekkr ederm yarn sn ödeme trhi umarm dedğnz gbi olr pttye gtsem mi yarın
günaydın kızlar.hala bayram modundan çıkamadınızmı ya?normalde bu sayfaya girdiğimde en az 20 kişi olurdu şimdi ise inler cinler top oynuyo:))haydi kızlar toplanın yine özledik valla:)bu arada eeesss benim kargom kaç gün oldu unuttum bile:)çarşambaya gelicek inşallah.eşime parfüm setide almıştım şansa bakki çarşamba ayın 24 üymüş yani öğretmenler günü:))bende eşime öğretmenler günü hediyesi olarak veririm artık:))
günaydın canım valla kimse çıkamadı bence henüz bu moddanben ayakta uyuyorum şahsen
benim kargomda hala gelmedi.bugün yarın gelir inş.
aa eşin öğretmenmi ne güzel bi tesadüf olmuş işte iyi denk gelmiş bu hediye işi
KIZLAR BU DİNAH ÇANTA YI PANORAMADAN ALAN YADA BU KATALOGTA ALCAK OLAN VARMI K14 TE? HOŞUMA GİTTİ AMA EMİN OLAMADIM RESİMDE GÖRÜNDÜĞÜ GİBİMİ GELİR ACABA
güzeller ben önceden avon temsilcisiydim ama yapamadım bıraktım. Ancak benim parfümüm bitti. ETrafımda da hiç kimse yok. İstanbul-Etiler gibi var mı bana yardımcı olabilecek birileri acaba?
günaydın kızlar.hala bayram modundan çıkamadınızmı ya?normalde bu sayfaya girdiğimde en az 20 kişi olurdu şimdi ise inler cinler top oynuyo:))haydi kızlar toplanın yine özledik valla:)bu arada eeesss benim kargom kaç gün oldu unuttum bile:)çarşambaya gelicek inşallah.eşime parfüm setide almıştım şansa bakki çarşamba ayın 24 üymüş yani öğretmenler günü:))bende eşime öğretmenler günü hediyesi olarak veririm artık:))
ben etilerde oturuyorum canım ne konuda yardım istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?