• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar bugun kargolar çalışıyormuş..benim kargomda gelmedi 1 haftadır kargoda cok yogunlarmıs belki bugun gelir..
bayram bitti kızlarr geri dönün artık :52:

zannedersem çalısıyor cnm çünkü bu sabah siparişimi işlemişler şiparişi cumartesi vermiştim bugün işlemişler faturalanmış yani :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bu bayram fırsat paketindeki spiral takı seti nasıl daha önce bilen alan varmı acaba merak ediyorum dandik birşeymi :)

kızlar mrb ya tam hatırlamıyorum kimdi ama birisi bi çamaşır satışı yaptığını avon gibi satışı old söylemişti ama biri bana özelden msj atabilirse bu olayı öğrenmem lazım acil soranlar var bilenler yardıma lütfen!!!

merhaba hanımlar
bayram bana baya yaradı. bayramda 200 liralık sipariş topladım . bayramdan önce 100 liralık sipariş vermişti o elime ulaştı şimdi sıra 2. siparişlerde:)))

esteda maaşallah canım Allah bereket versin tatlım.benim kargom daha gelmedi bile yani k14 ü henüz görmedim:))bio88 çamaşır satan arkadaş sanırım greeneyes tı.

Bayram banada yaradı diyebilirim ürün satışı yaptım son sipariş ettiklerimden yarısı gitti sevindirik oldum ve k13'ten siparişlerim var.
Avon alan tanıdıklarımada k14'ün kataloğunu verip durdum inşallah k14'tende en kısa zamanda siparişim çıkar.:)

kızlar mrb ya tam hatırlamıyorum kimdi ama birisi bi çamaşır satışı yaptığını avon gibi satışı old söylemişti ama biri bana özelden msj atabilirse bu olayı öğrenmem lazım acil soranlar var bilenler yardıma lütfen!!!

ben üyeyim canım ne ögrenmek istiyorsun

arkadaşlar k 14 ten ipariş verirken su 17.50 tl olan makyaj paketleri kalkarmı acaba sipariş var 1 adet onun için suan veremeyecegime göre acaba k14 siparişi ile birlikte versem kalırmı satışta bilgisi olan varmı ?

bende kargolarımı aldım ama bayram bana yaramadı sipariş alamadım. bakalım okuldan çıkar inş valla kozmetik dukkanı açacak kadar ürün var elimde:((

merhaba ben yeni avon satıs temsilcisi oldum ilk faturamı pttden yatırdım dekontu aldım yarın son ödeme tarihi ve ben altı gün oldu yatıralı ancak hesaba para falan geçmemş ne yapcm ben yarn pttye gidip görüşcem ama bi yardımcı oln lütfen çok acil cevap almam lazımmüşteri hzmtlernide aradm ama yatrmamışım die gözüküyor sanırım ilk yatrdıgım için bi şey oldu bilemyrm ltfn yrdm edn ne ypmm lazm

Back