• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar bende Chiristian Lacroix Rouge vardı 2 sene önce falan almıştım takımına 60tl vermiştim o zamanlar temsilci değildim kullanmaya pek kıyamamıştım kokusu değişmeye başlamıştı K12den bu seti tekrar sipariş edip bnm eskileri iade ettim yenisi bana kaldı iadelerim kabul edilmişş çok mutlu oldum yaa :8: :8:

yarın gelır ınsss cnm
yok cnm bulunduğum ilçeye günü salı oda bayama geliyoo
artık eğer ldıramazsam birine 1 hafta sonra gelcek bayramdan sonra yani:(
ya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)
temizledikten sonra cnm
bal_petegim
çok saolaslında aslında ınce ama bılegımden dusmedı surece sorun olmaz bollugu :86:
begendım ama sımdı kararsız kaldım ya cokmu bol olur kı :43:
benim bileğimde ince ve düştü çok bolll
anca şişman birine olurr
hiç alma derim

takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.:58:

Hıumm anladım tatlım, o zaman şöyle yapabilirsin ben öyle yapmıştım bi kere. Yine avon yapan bir tanıdığımız var sipariş veremediğim bir ay onun siparişine ekletmiştim istediğim adet kadar katalog, ücretini vermiştim sonra ona. bazen siparişlerimiz 75 i geçemediğinde birbirimizinkilere ekleriz sonra hesaplaşırız.

ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.

Bana da ilk üye olduğum zaman bi yapmışlardı öyle nedenini bilmiyorum valla iade ettim gerisin geri.

kızlarya hani k 14 de 1 adet pur blance alana birtane daha ve full speed bedava ya o 50 tl
yani 50 tl ye geliyor üçü demi kızlar altta 117 flan yazıyor ya ondan kafam karıştı :S :(

birde kızlar k 14 de gene deodarantlar var ya hani herhangi 3 tanesi bedava diye yani mesela müşterm 3 tane erkek seçip alabilir demi acemi olduğum için bu konularda sık sık böle sorular sorarım lütfen acil cvp verin :(

ya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)

Canım öncelikle sabah akşam düzenli olarak yüzünü bi temizliceksin temizleyiciyle. suyla duruladıktan sonra pamuk yardımıyla toniğini sürüceksin tüm yüzüne. tonik kuruduktan sonra nemlendiricini sürüceksin.
Sabah akşam düzenli olarak yapman lazım sırayla.
Eğer tek başına temizleyip tonik sürmezsen gözeneklerin kocaman olur. eğer temizlemezde sadece tonik sürersen bu defa da yüzündeki kirler temizlenmemiş olur.
Olmaz yani. sırayla yapman gerek.

kızlarya hani k 14 de 1 adet pur blance alana birtane daha ve full speed bedava ya o 50 tl
yani 50 tl ye geliyor üçü demi kızlar altta 117 flan yazıyor ya ondan kafam karıştı :S :(

birde kızlar k 14 de gene deodarantlar var ya hani herhangi 3 tanesi bedava diye yani mesela müşterm 3 tane erkek seçip alabilir demi acemi olduğum için bu konularda sık sık böle sorular sorarım lütfen acil cvp verin :(

evet cnm purblanca 2 adet 1 adet full spet 50 tl

3 adet olmak üzere istediğini seçebilirsin ister erkek ister bayan :)

takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.:58:

bunu neden takıyorsunki benimkide aramaz sormaz kırk yılda bir arar aradığında beni yere göğe sığdıramıyor aktif olduğumu ve süper gittiğimi filan söylüyor sen işlerini int yürüttüğün için aramıyordur kötü olsaydın arardı inan bana :102:

kızlar ben avondan duş jeli aldım hani kırmızı renkli
acaba bu kokunun parfümü de varmı avonda falan lütfen bana bildirirmisiniz resimde ekleyim işte bu..inşallah vardır parfümüde

bunun parfümü yok ama en yakın scret fantasy parfüm diye düşünüyürum

çünkü ikisindede vişne kokusu hakim .

Back