- Konu Sahibi berfinbilgen
- #22.981
hiçkimsenin bi fikri yokmu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:92: ya kızlar benımde bı konuda yardıma ihtiyacım var açıkçası sizce avonun en iyi erkek parfümü hangisi
kızlar ben avondan duş jeli aldım hani kırmızı renkli
acaba bu kokunun parfümü de varmı avonda falan lütfen bana bildirirmisiniz resimde ekleyim işte bu..inşallah vardır parfümüde
yok cnm bulunduğum ilçeye günü salı oda bayama geliyooyarın gelır ınsss cnm
temizledikten sonra cnmya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)
benim bileğimde ince ve düştü çok bolllbal_petegim
çok saolaslında aslında ınce ama bılegımden dusmedı surece sorun olmaz bollugu :86:
begendım ama sımdı kararsız kaldım ya cokmu bol olur kı
takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.
ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.
ya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)
kızlarya hani k 14 de 1 adet pur blance alana birtane daha ve full speed bedava ya o 50 tl
yani 50 tl ye geliyor üçü demi kızlar altta 117 flan yazıyor ya ondan kafam karıştı :S
birde kızlar k 14 de gene deodarantlar var ya hani herhangi 3 tanesi bedava diye yani mesela müşterm 3 tane erkek seçip alabilir demi acemi olduğum için bu konularda sık sık böle sorular sorarım lütfen acil cvp verin
Kargom gelmedi daha Cumartesi günü de geliyor mu yoksa bayram sonrasına mı kaldık
cumartes gelir cnm
evet cnm purblanca 2 adet 1 adet full spet 50 tl
3 adet olmak üzere istediğini seçebilirsin ister erkek ister bayan :)
takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.
çooooookk çooookkk teşekkür ederimmmmmmmm canımmm bnm bakıorumda şimdi anlamadıklarımı gene sorarım artıkın kafanızı şişiririm :)
kızlar ben avondan duş jeli aldım hani kırmızı renkli
acaba bu kokunun parfümü de varmı avonda falan lütfen bana bildirirmisiniz resimde ekleyim işte bu..inşallah vardır parfümüde