• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

ya canlarım bişeycikler daha sooracağmmm

şimdi ben mesela teyzemi kayıt yaptıracağım ama o başka bir semtte oturuyor adresni yazsam fark etmez demi birde o hiç sipariş vermediğindede ben o %4 dediğiniz şeyi kazanamıyorum demi?

şu yeni çıkan Eternal Magic parfüm güzel olduğu kadar çok hafif hemen uçuyor
ayol hiçmi esans koymadınız içine..!!!

ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.

canım benm bütün temsilcilerime gönderilmiş fiorella takı seti hediye o faturada fiyatı yok ücretsiz

Son düzenleme:
mrblar fierollla takı seti bütün temsilcilere mi gönderiliyo hediye olarak inş.gelir.ya arkadaşlar ben prim konusunu çok merak edişyorum yok mu annesini kocasını komşusunu filan üye yapıp onlardan prim alan,hem alınsa ayda kaç lira alınıyo,kendi adresimi anneminkine yazsam annemin kargosunu ben alsam görevli nufus cüzdanı istemiyomu lütfen bi cevap verin ben kocamı annemi üye yapmayı düşünüyorumda..

canım akraban olduğunu kargo şubesine bildirirsen verirler senin bekarlık soyadınla onun soyadı tutuosada sorun yok[/QU

teşekkür ederim canım adres degişikligimi nasıl yaparım acaba sipariş verirken yapabilirmiyim eskiden yapıyoduk şimdiki sistem farklımı acaba bide üye nasıl yapıcam ben antalyadayım o istanbulda nasıl üye yaparım bilmiyorum:74:

bence onu da temsilci yap ve 20 tl kazan cnm..
değişik adresle hediyelerden da faydalanabilirsin diye biliyorum[/QUOTE]

teşekkür edrim canım cevapladıgın için sagol

evet verdiğin her siparişi farklı adrese gönderebilirsin ama teslim alırken nüfüs kağını soruyorlar orada sorun çıkarsa bilmiyorum

yok canım benim sorun çıkmıyo 3 sipariş gönderdim oraya ben antalyadayım ama hiç sipariş alamıyorum kimseyi tanımıyorum daha nasıl yapıcam bilmiyorum

günaydın:))))
perşembe akşamı siparişi vermiştim. bugün avonun sitesine baktım kargoya verilmiş yazıyo :))) bugün elime ulaşır inşallah

Back