- Konu Sahibi berfinbilgen
- #23.001
puff kızım sütünü içsede yatsam çok uykum var
ahh ahh annelik ne de kutsal bir iştir o :) Bütün bayanların başına inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
puff kızım sütünü içsede yatsam çok uykum var
ahh ahh annelik ne de kutsal bir iştir o :) Bütün bayanların başına inşallahhh
bildiğim kadarılıyla sipariş vermeden kazanılmıyor turtacım ayyy canım istedi ya:))
ayy canımm ver adresini hemen yapıp göndereyimm
çokkk güzel yaprımm vala .d
canım benimm buraya gelene kadar bayatlar mahrumiyet bölgesinde olduğum içinn
düşünmen yeter yemiş kadar oldumm
içirdim sütünü yavruya ben yatar yorgun bir anne olarak
ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.
evet verdiğin her siparişi farklı adrese gönderebilirsin ama teslim alırken nüfüs kağını soruyorlar orada sorun çıkarsa bilmiyorum
fiyat alanında çarpı işaretleri varsa o kolye hediyedir sana.ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.
full speed, true force,black suede:92: ya kızlar benımde bı konuda yardıma ihtiyacım var açıkçası sizce avonun en iyi erkek parfümü hangisi
full speed, true force,black suede
günaydın:))))
perşembe akşamı siparişi vermiştim. bugün avonun sitesine baktım kargoya verilmiş yazıyo :))) bugün elime ulaşır inşallah
hiçkimsenin bi fikri yokmu