• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

şekercik fırsat köşesindeki circular kolye ve küpe ordakinin aynısımı geldi altın rengi yoksa başka bi model mi geldi? ben onu istedim ama saçma sapan bişi göndermişler onunla alakası yok. çok sinirlendim
evet cnm ondan istedim şimdi emin olmak için bi daha açıp baktım resim ordaki gibi ama elime alınca ucuz bi şeye benzettim ondan dedim pek sevmedim die. ben de beğenmedim şekerimmmm altın rengi gelmedi ama sanırım o daha güzel... ben çantayı ve cüzdanı çok beğendim hatta eşim bu çanta çok iyiymiş deyip duruyo:)

oohh canım güle güle kullan
bende dün sipariş verdim inşallah p.tesine gelir
canım bide women of earth hangi katalogta bulamadım

inş cnm gelir...

cnm women of earth fırsat köşesinde internetten girip sipariş veriyosun ya orda devam deyince çıkıyor valla çok uygun kokusu da hoş bence hafif çiçeksi bi kokusu var ben kullanmıcam ya satarım ya da bi arkadaşıma hediye ederim bilmiyorum aslında güzel koku ay keşke daha.çok alaydımmm nası pişmanım!

ayy hiç sorma o duururmu canım ev doldu valla artık.değişk bi ürün çıksa gam yemicem alıcaam:)ama all all dön dolaş hep aynı:)

Al Benden de O Kadar Canım :)
Hiç Görmemiş Gibi Alıyorum Alıyorum Ödeme Zamanı Gelince Mideme Kramplar Giriyo :D

bende ole dıom zaten kendım için uye oldum surekli heray alıomm saolsun arkadslarde benı yalnız bırakmadı hadı derya bu ay ne alallım ne yapalım dıolar haha onlarada gelişndne veriom cunku satmıom enazında kargo ucretı donemıom :)) onda cok sansslıyım katalog 14 ındırım varmı hangılerınde var ki

Canım K 14 ÜN Bi Katalogu Var Müzelik :D
Yazmaya Kalksam Sabaha Anca Yetişirim :)
Ama İlkşah Katalogun Tamamını Ayrı Bi Konu Olarak Açmıştı Hepsini Resim Çekip Yükledi Oraya Dur Linkini Bulup Verim Sana :)

kızlar aranızda su bıleklık zıncırı ve cam taslardan alan varmı varsa nasıl resım eklıyebılırmı :5:

Canım Benim Kardeşime Hediye Almış Arkadaşı O Bilekligi Eger Bileklerin İnceyse Çok Bol Geliyo Zincir Malesef..
Ama Boncuk Aksesuarlar Gerçekten Güzel Agır Hemde Dandik Bişey Degil..

Son düzenleme:
ya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)

bal_petegim
çok saolaslında aslında ınce ama bılegımden dusmedı surece sorun olmaz bollugu :86:
begendım ama sımdı kararsız kaldım ya cokmu bol olur kı :43:

ya kızlar avonun clearskin siyah noktaları temizleyen arındırıcı ve sıkılaştırıcı tonik adlı ürünü nası kullanılıyo yani yüzü temizledikten sonra mı sürülüyo yoksa gece yatarken pamukla mı sürülüyo nası olcak bi yazıverin bana bakim:)

Yüzünü Yıkadıktan Sonra Pamukla Temizliyosun Canım..

bal_petegim
çok saolaslında aslında ınce ama bılegımden dusmedı surece sorun olmaz bollugu :86:
begendım ama sımdı kararsız kaldım ya cokmu bol olur kı :43:

Valla Canım Elini Aşagı Dogru Tuttugunda Düşüyo Bileklik Yarın Gümüş Tamrcisine Götürecez Kısaltmak İçin Zinciride Çok Sıkı Kısaltırlar mı Bilmiyorum da Ama Gösterecez Eger Oluyosa Yazarım Buraya Alırsın Canım Bi Tamirden Geçirir Kullanırsın Çok Begendiysen :)

Yüzünü Yıkadıktan Sonra Pamukla Temizliyosun Canım..

Valla Canım Elini Aşagı Dogru Tuttugunda Düşüyo Bileklik Yarın Gümüş Tamrcisine Götürecez Kısaltmak İçin Zinciride Çok Sıkı Kısaltırlar mı Bilmiyorum da Ama Gösterecez Eger Oluyosa Yazarım Buraya Alırsın Canım Bi Tamirden Geçirir Kullanırsın Çok Begendiysen :)

şekerim çok saol peki genç ciltlere göre mi yoksa benm gibi 30 yaşa da kullanılıyo mu :68:

çanta bana da hoş göründü kızlar ama ben daha yeni aldım joanna çanta:) beğendim sapı az kısa ama omza takılabiliyo elde tutmaK İÇİN sanırım. ayrıca içi geniş bana göre tam, bi de ön gözleri bol miktarda var gene fırsat köşesinden aldım

canlarr kargom geldi sonunda:) ya eksik ürün var bide fazla ürün koymuş bu avon :D nasıl göndercem bunu ben:)

merhaba hem forum da hemde avon da yeniyim.yardımcı olursanız çok sevincem..
üç sorum olucak
1) şimdi avon da ikinci siparişim olucak.yani ilk ay siparişlerimi takım öncüm vermişti.bu ay ilk kez ben vericem siparişleri.yalnız anlamadığım bi nokta var. şimdi kampanya 13 ten sipariş vericem giriyorum siteye katalogtan sayfa 31 e gelip göz kalemini seçiyorum adet e 2 tane yazıyorum .ama katalogta 2si 14 tl diyo. ben sipariş verince 14.80+14.80 olarak çıkıyo. aynı şekilde mesela sayfa 41. 3ürün bi arada 26 tl diyo ya ben siparişlerde 3 ürünü seçiyorum toplam farklı çıkıyo.ürünler ayrı toplanıyo.nasıl yapmam gerekiyooo.veya avon onları faturada katalog a göre mi düzenliyo.
2) bu gruplu ürünlerde tek te alınıyo herhalde. mesela sayfa 45 te allık fırçasını tek te alabiliyoruz değil mi?
3) bu ay 251 tl lik sipariş vericem.bide 10 katalog eklicem. bu panorama da gördüğümüz havlu şeysi için başka bişey yapmaya gerek yok herhalde??
-- cevaplarsanız çok sevinirimsipariş veremiyorum vallaa :/

canlarr kargom geldi sonunda:) ya eksik ürün var bide fazla ürün koymuş bu avon :D nasıl göndercem bunu ben:)
ay alem bu avon yahuuuuuu:)
ben de sprey saç likiti bi de o meşhur kemerden istemiştim ne faturada bi bilgi var stokta yok filan demiyo ne bişi:) sanırım bi sonraki kargoda gönderebilceksin
üç sorum olucak
1) şimdi avon da ikinci siparişim olucak.yani ilk ay siparişlerimi takım öncüm vermişti.bu ay ilk kez ben vericem siparişleri.yalnız anlamadığım bi nokta var. şimdi kampanya 13 ten sipariş vericem giriyorum siteye katalogtan sayfa 31 e gelip göz kalemini seçiyorum adet e 2 tane yazıyorum .ama katalogta 2si 14 tl diyo. ben sipariş verince 14.80+14.80 olarak çıkıyo. aynı şekilde mesela sayfa 41. 3ürün bi arada 26 tl diyo ya ben siparişlerde 3 ürünü seçiyorum toplam farklı çıkıyo.ürünler ayrı toplanıyo.nasıl yapmam gerekiyooo.veya avon onları faturada katalog a göre mi düzenliyo.
2) bu gruplu ürünlerde tek te alınıyo herhalde. mesela sayfa 45 te allık fırçasını tek te alabiliyoruz değil mi?
3) bu ay 251 tl lik sipariş vericem.bide 10 katalog eklicem. bu panorama da gördüğümüz havlu şeysi için başka bişey yapmaya gerek yok herhalde??

cnm bildiklerimi yazayım ben de pek bilgili sayılmam ama...
1) cnm faturada öyle görünse de ordan tahmini tutara tıkla orda indirimli fiyatı görünüyo
2) evet cnm istersen tek de alabilirsin ama daha fiyatlı oluyo o zaman
3) valla onu bilmiyorum şekerim ben hiç o miktara ulaşamadım:) ama panoramada ne yazıyosa öyledir

şekerim çok saol peki genç ciltlere göre mi yoksa benm gibi 30 yaşa da kullanılıyo mu :68:

Onu Hiç Bilmiyorum Canım Ben 23 aşındayım Ama Kullanmadım Hiç :)
Genelde Ögrenciler Alıyo Ama Benden..

cok saol cnm ya 20 cm yazıo aslında cok buyuk degıldır umarım bana ya dedın gıbı tamırı mumkunse allım bende:16:

Tamam Canım Ben Bilgi Veririm Sana :)

üç sorum olucak

1- Sen Siparişleri Girip Sepete At Ordaki Fiyata Bakma Altta Devam Yazıyo Devam De Örnek Ürünler Çıkar Devam De Fırsat Kösesi Çıkar En Son Siparişi Gönder Butonunun Çıktıgı Yere Kadar İlerle Orda FiYATLAR Normal Katalog Fiyataına Düşüyo..
2- Evet Canım Orda Yazan Fiyattan Tek de Alabiliyosun..
3-Havlu Takımı Gelmez Canım İlk 15.000 Kişiye Geliyordu Ben İlk Gün Girdim O kADAR sİPARİŞ Ama Aceleden Katalog Eklemeyi Unutmuşum Cuma Günü.. Sonra Çarşamba Günü Tekrar Sipariş Verdim Katalog da Ekledim Gelmedi İlk 15.000 Kişi Almış Alacagını :(

kızlar ben avondan duş jeli aldım hani kırmızı renkli
acaba bu kokunun parfümü de varmı avonda falan lütfen bana bildirirmisiniz resimde ekleyim işte bu..inşallah vardır parfümüde

Eklentiler

• $AVON-SENSES-MYSTIQUE-DUS-JELI-500ml__31055297_0[1].jpg
    $AVON-SENSES-MYSTIQUE-DUS-JELI-500ml__31055297_0[1].jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Back