• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:

Allah korusun herkesi afetlerden, kazadan beladan... İlginçtir ki bugün sabah erken kalktım bende, annem, babam kardeşim kahvaltı ettik. annem izinliydi bugün bizde onlar gidince bidaha yattık bi 1 saat uyuyalım diye. Uykuda birden üzerime ağırlık çöktü. rüyamıydı hayalmiydi neydi inanın bilmiyorum. Küçükken beni çok karabasan basardı böyle sesim çıkmazdı, kımıldayamazdım hayaller görürdüm falan. Bu defa tam öyle değil ama kımıldayamadım, gözlerimi açamadım ve o sırada deprem oluyordu. Rüyaydı sanırım. Anneme "kalk anne deprem oluyor" dicem ama kımıldayamıyorum.
Garip bişeydi işte... Şimdi de bu yazıyı okunca bi tuhaf oldum. Allah hepimizi, bütün insanlığı korusun.

bali blissin vücüt spreyinin kokusunu bilen var mı?

Bana avondan hediye gelmişti ilk çıktığı zamanlarda. Meyveli ve şekerli bir koku. Açıkcası yoğun bir kavun kokusu diyebilirim. Ben beğenmedim. Ayrıca hiç mi hiç kalıcı değil. Tavsiye etmem. Ama eğer meyve ağırlıklı koku istiyorsan, fergie outspoken, wish of happiness, secret fantasy bunları önerebilirim.

Bana avondan hediye gelmişti ilk çıktığı zamanlarda. Meyveli ve şekerli bir koku. Açıkcası yoğun bir kavun kokusu diyebilirim. Ben beğenmedim. Ayrıca hiç mi hiç kalıcı değil. Tavsiye etmem. Ama eğer meyve ağırlıklı koku istiyorsan, fergie outspoken, wish of happiness, secret fantasy bunları önerebilirim.
parfüm zevklermizi aynıymış. bali bliss benlikte değil canım.:4: fergie, happiness,aromadisiac,tam bana göre :):72:

arkadaşlar okadar çok ürün kampanya 14 den sora kalkıyormuşki görünce şok olacakasınız burada yazamayacak kadar çok :119: avon kendini bayağı bi yenileyecek galiba kızlar bugün gelen kargocu görevli bana bu avon işini yapanları avon emekli yapıyormuş bu doğrumu diye sordu bende yok cnm yok öyle bişidedim

Ay evet ya o kadar moralim bozuldu ki en sevdiğim seriler kalkıyo :58:

Bundan bi 5-6 sene öncesinde de color trend in dazzling bilmem ne diye bir ruju vardı Allah ım nasıl güzeldi böyle yumuşacık, hafiff şeftali tonlarında çokk tatlı bir rujdu. Ama kaldırdılar sonra ne kadar üzülmüştüm.

parfüm zevklermizi aynıymış. bali bliss benlikte değil canım.:4: fergie, happiness,aromadisiac,tam bana göre :):72:

:70: Wish of happiness ve love çok güzel, aromadisiac da güzel... Şekerli olacaksa bunlar. Çiçeksi kokuları da seviyorum ama acı acı olmayacak... Turunçgiller ise uzak dursun benden :36:

kızlar aromadisiac ve secret fantasy'de indirim var mı

ve de black suede leather'da

true color allık ve farlarda??

İlkşah ın yayınladığı katalogdan baktım bana henüz gerçeği ulaşmadı ama, oradan edindiğim bilgiye göree Secret Fantasy hariç diğerleri indirimde.

golden lady canım sen bir fondoten sormustun ya ben ona cevap yazmıstım gördünmü bilmiyorum.o çok kötü tatlım ben geçen yıl almıstım 1-2 kez kullanabildim.içindeki su ayrı geliyordu çamur gibi oldu birkaç kez kullanınca.sadece bendede değil aynı şeyi burda biri daha söylemişti canım.kesinlikle tavsiye etmem

Canım iyice çalkalanarak kullanılırsa o yağı akmaz ama bilmiyorum tabi ben tecrübe etmedim.

arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba

Canım hiç bir bilgim yok ama işlenmediğime göre alınmıyor olabilir iade. Örnek ürün ya çünkü belki ondandır. Ama bir bilen çıkar şimdi.

ARKADAŞLAAAR ECEMNAZ A YARDIM ACİLL
:10:

Canım hiç bir bilgim yok ama işlenmediğime göre alınmıyor olabilir iade. Örnek ürün ya çünkü belki ondandır. Ama bir bilen çıkar şimdi.

ARKADAŞLAAAR ECEMNAZ A YARDIM ACİLL
:10:

yaa gerçekten bi bilen varsa yardım etsin bi de yüzük ve tarzımda değil ben öyle şeyler takmam ki kuzenime satmiştım ama o da gıcık almaz şimdi ruj filan olsa kullanırdım ne olacak yaaa

cnm benm kargom geldi şimci, heyecanla açtım:)))
ilk izlenimlerim:

women of earth kokusuna bayıldım çok da uygun fiyata keşke bikaç tane daha alsaydımm

joanne bag çanta da hoşuma gitti zaten k.rengi bi çanta almak istiyodum önünde bolca cep var tam bi anneye göre:))) içinde cep yok ama zaten çocuğun eşyaları için ben öyle tercih ediyorum o fiyata da çanta bulunmaz zaten:))) şimdi bi de k.rengi bot almak lazım:))) :16:

circular kolye küpe çok hoşuma gitmedi göründüğü gibi değilmiş ama gene de kullanıcam iade etmicem

yılan derisi görünümlü cüzdan 2 tane istemiştim ikisi de gelmiş ben beğendim gözleri filan çok pratik, tam benlik rengi göründüğü kadar açık değil

siyah beyaz bileklik eugenie yeğenime almıştım valla hoşuma gitti vermesem mi diyorum:) çok kibar

calming effect fondöten aldıydım rengi tam benim istediğim gibi gelmiş en çok uygun rengi seçemessem die korkuyodum ben buğday tenliyim cream istemiştim beğendim iyi ki almışım:)

bi de 3lü el kremi istemiştim

bugün d ebi arkadaşım o kremden sipariş etti ben kremi öylesine almıştım bulunsun die anneme teyzeme filan veririm diyodum şimdi arkadaşa götürücem bayramdan sonra...

bu kargoda sadece bi cüzdan ile kremler müşteriye gidecek diğerleri benim:)))

:86:

oohh canım güle güle kullan
bende dün sipariş verdim inşallah p.tesine gelir
canım bide women of earth hangi katalogta bulamadım

arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba

panaromadan iade oluyo canım. eğer faturaları farklıysa düşmemiş olabilir. on gün süresi var. imza falan unutmadıysan düşer.

onlar yanlış göndermiş tatlım. benim suçum değilki. değiştirmezlerse iade edicem ürünü. gönderin dediler ama bilmiyorum

Pardon Cnm Ben Avon'un Hatası Oldugunu Bilmiyordum
Siz Rastgele Seçtiniz Oda Olmadı Ona Degişim Oldu Sandım..

takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.:58:

Hiç mi Siparişin Olmayacak Canım Bu Ay ?
Eger Öyleyse Bana Yarın 10 Tane Katalog Gelecek 1 Tanesini Gönderebilirim Bayram Hediyem Olsun :)

Back