Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

canm benim çok tşk ederim düşünmen bile yeter balım:)
aslında vermei düşnmydum ama galiba vericem :) yine dayanamadım:))

Ne Demek Canım İşin Görülsün Yeter :)
Bencede Ver Cnm Katalog Güzel Çünkü Şimdiden Sipariş Toplama Olanagında Olur :)
Valla Bende Her Ay Bu Ay Son Kendime Bişey Almayacam Diyorum Ama O Ayların Daha Sonu Gelmedi

ilkşah iade tutarı bi sonraki siparişe mi yansıtılıyo cnm
yoksa direk karta yansıtılıyo
15 günü geçti hala bakiyem ekside iadelerimden dolayı karta yansımamış..

sipariş vermen gerekio cnm ya da ara sana göndersinler karta
traş kolonyası falan canım..

after shawe traş kolonyası cnm bu normal kolonya
kızlar şimdi sipariş verdim kargo gelirmiki pazartesi :S
hayır cnm bayramdan sonra
farmasi üyesi olan var mı kızlar. sadece üyelik hakkında bilgi almak istiyorum.

cnm stok sorunu var avondan beter artı avon gibi kafana göre iade yapamıosn yaparsan kargo ücreti ödüosn artı sipariş vermen şart oluo sonra
arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba

ayrı ayrı kargolandysa ayrı kişi teslim aldıysa bayramdan sonra çıkar
yaa gerçekten bi bilen varsa yardım etsin bi de yüzük ve tarzımda değil ben öyle şeyler takmam ki kuzenime satmiştım ama o da gıcık almaz şimdi ruj filan olsa kullanırdım ne olacak yaaa

olur cnm bence
iadelerin tutarı bisonraki sipariş tutarına mı yansıtılıyo kızlar

bir de forumdan biarkadaş sağolsun paylaşmış gözünüzden kaçtıysa:
ANEW - Numune Talep Formu
evet cnm ben paylaşmıştım:)
aa ne saçma şeyyyy güvenmiosan insanlara şirket olma zmn değil mi?

pufff bugün gümüşhaneye gttim şansa bak kargom yarın gelcekmiş alamadım allah bilir ne zamn alırım offffffffff

Son düzenleme:

ayy hiç sorma o duururmu canım ev doldu valla artık.değişk bi ürün çıksa gam yemicem alıcaam:)ama all all dön dolaş hep aynı:)

bende ole dıom zaten kendım için uye oldum surekli heray alıomm saolsun arkadslarde benı yalnız bırakmadı hadı derya bu ay ne alallım ne yapalım dıolar haha onlarada gelişndne veriom cunku satmıom enazında kargo ucretı donemıom :)) onda cok sansslıyım katalog 14 ındırım varmı hangılerınde var ki

panaromadan iade oluyo canım. eğer faturaları farklıysa düşmemiş olabilir. on gün süresi var. imza falan unutmadıysan düşer.

sağol canım yaa valla icime su serptin iade olmazda elim de kalır diye çok üzülmüştüm iki ayrı faturadan iade vardı biri düşmüş biri düşmemiş inş bayramdan sonra düşer

kızlarrr şu yeek takımını birine satmak istiorum evde fazlalık oldu yaa keşke uğraşmasaydm 36 parça yemek takımı oldu evde şimdi saçma gelmeye başladı yer yok koymaya 6 kişiliğini hiç açmadm onu satmak istiorum msj atın isteyen varsa gittgdyra ilan vercm 50-60 civarına

ya kızlar ben sipariş vermediğim halde fiorella takı seti geldi saç kremi siparişi vermiştim ama o gelmedi acaba onun yerinemi gönderdiler?Ama faturada fiyat kısmında çarpı işaretleri var.

oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy dün 650 tllik iade yapmştm düşmüşler biraz önce hepsini şu an uçuorum

siparişi bgn verdm smdide baktm sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ama ilkşah gelmez dedi :S

kuşum msjı 16:10 da falan yazmıştn buraya bende 4ten sonra verdiysen gelmez die dedim o anlamda yani önce verdiysen yarın gelme ihtimali var

kişisel ödül satışım -452.5 olmuş offf offf prim alamayacağım bu ay

tatlım mesela k14te perceiveler kampanyalı tanesi 15e gelmiş sayılıo bende daha k13ten sattım onları pahalı olarak sipariş verecğim k14 açılınca ne kadr satmışsam o kadr sipariş verip pahalıya aldığım faturalarla iade yapacağm gibi bişey ama bu ay yapmayacğm böyle bişey k11de yapmıştm onları iade ettm varsın prim almaym bu ay elimde duruolardı ne zaman göndericm die düşünüodm hep rüyalarıma giriodu gönderemiomşm elimde kalıolarmış 650 tl ödemek zorunda kalıomşm gibi

christian lacroixleri yapmıştım çok isteyen vardı 35e sattım 57den aldım bir kampanya sonra gelişi 31 küsüre inmişti ordan sipariş verdim 57 tl olarak aldığım faturayı ödemedm iade ettm işte bunları 31 tl olarak ödeyecğm daha ödeme günleri gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…