- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.941
[B
Hiç mi Siparişin Olmayacak Canım Bu Ay ?
Eger Öyleyse Bana Yarın 10 Tane Katalog Gelecek 1 Tanesini Gönderebilirim Bayram Hediyem Olsun :)
canm benim çok tşk ederim düşünmen bile yeter balım:)
aslında vermei düşnmydum ama galiba vericem :) yine dayanamadım:))
ilkşah iade tutarı bi sonraki siparişe mi yansıtılıyo cnm
yoksa direk karta yansıtılıyo
15 günü geçti hala bakiyem ekside iadelerimden dolayı karta yansımamış..
traş kolonyası falan canım..
hayır cnm bayramdan sonrakızlar şimdi sipariş verdim kargo gelirmiki pazartesi :S
farmasi üyesi olan var mı kızlar. sadece üyelik hakkında bilgi almak istiyorum.
arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba
yaa gerçekten bi bilen varsa yardım etsin bi de yüzük ve tarzımda değil ben öyle şeyler takmam ki kuzenime satmiştım ama o da gıcık almaz şimdi ruj filan olsa kullanırdım ne olacak yaaa
olur cnm bencekızlar size bişey sorsam benim abimin eşi var istanbulda gelinimiz o sipariş topladı benim adıma verdim ben bilgisayardan anlamıyo bankada ödemeyi yapıyo sadece sipariş veremiyo her ay 2 degişik adreste sipariş versem oluyomu hemde hediyelerineden yararlanmış olurum oluyomu
evet cnm ben paylaşmıştım:)iadelerin tutarı bisonraki sipariş tutarına mı yansıtılıyo kızlar
bir de forumdan biarkadaş sağolsun paylaşmış gözünüzden kaçtıysa:
ANEW - Numune Talep Formu
aa ne saçma şeyyyy güvenmiosan insanlara şirket olma zmn değil mi?ürünleri güzel ama işeyiş benim hoşuma gitmedi.sipariş verdiğin ürünün ücretini yatırmadan siparişini göndermiolar.para hesablarına geçio siparişin öle gelio..bunuda hiçbir müşteriye anlatamazsın ki kabulde etmez.ilk önce ücretleri yoplıcan sora üürnler gelcek bna çok saçma geldiiii
Ne Demek Canım İşin Görülsün Yeter :)
Bencede Ver Cnm Katalog Güzel Çünkü Şimdiden Sipariş Toplama Olanagında Olur :)
Valla Bende Her Ay Bu Ay Son Kendime Bişey Almayacam Diyorum Ama O Ayların Daha Sonu Gelmedi
Ne Demek Canım İşin Görülsün Yeter :)
Bencede Ver Cnm Katalog Güzel Çünkü Şimdiden Sipariş Toplama Olanagında Olur :)
Valla Bende Her Ay Bu Ay Son Kendime Bişey Almayacam Diyorum Ama O Ayların Daha Sonu Gelmedi
pufff bugün gümüşhaneye gttim şansa bak kargom yarın gelcekmiş alamadım allah bilir ne zamn alırım offffffffff
panaromadan iade oluyo canım. eğer faturaları farklıysa düşmemiş olabilir. on gün süresi var. imza falan unutmadıysan düşer.
siparişi bgn verdm smdide baktm sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ama ilkşah gelmez dedi :S
oleeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy dün 650 tllik iade yapmştm düşmüşler biraz önce hepsini şu an uçuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?