- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.921
kızlar izmir fena sallandı deprem yani kesin 5 ten büyüktür:18:
bali blissin vücüt spreyinin kokusunu bilen var mı?
parfüm zevklermizi aynıymış. bali bliss benlikte değil canım.Bana avondan hediye gelmişti ilk çıktığı zamanlarda. Meyveli ve şekerli bir koku. Açıkcası yoğun bir kavun kokusu diyebilirim. Ben beğenmedim. Ayrıca hiç mi hiç kalıcı değil. Tavsiye etmem. Ama eğer meyve ağırlıklı koku istiyorsan, fergie outspoken, wish of happiness, secret fantasy bunları önerebilirim.
fergie indirimde mi k14te canlar bi bakarmısınız acil size zahmet
arkadaşlar okadar çok ürün kampanya 14 den sora kalkıyormuşki görünce şok olacakasınız burada yazamayacak kadar çok :119: avon kendini bayağı bi yenileyecek galiba kızlar bugün gelen kargocu görevli bana bu avon işini yapanları avon emekli yapıyormuş bu doğrumu diye sordu bende yok cnm yok öyle bişidedim
parfüm zevklermizi aynıymış. bali bliss benlikte değil canım.fergie, happiness,aromadisiac,tam bana göre :)
yaa yılbası katalogndan sipariş vermek isteynler var ama benim katalogum yok ve hiç olmicaktaaaa
kızlar aromadisiac ve secret fantasy'de indirim var mı
ve de black suede leather'da
true color allık ve farlarda??
golden lady canım sen bir fondoten sormustun ya ben ona cevap yazmıstım gördünmü bilmiyorum.o çok kötü tatlım ben geçen yıl almıstım 1-2 kez kullanabildim.içindeki su ayrı geliyordu çamur gibi oldu birkaç kez kullanınca.sadece bendede değil aynı şeyi burda biri daha söylemişti canım.kesinlikle tavsiye etmem
arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba
Canım hiç bir bilgim yok ama işlenmediğime göre alınmıyor olabilir iade. Örnek ürün ya çünkü belki ondandır. Ama bir bilen çıkar şimdi.
ARKADAŞLAAAR ECEMNAZ A YARDIM ACİLL
cnm benm kargom geldi şimci, heyecanla açtım:)))
ilk izlenimlerim:
women of earth kokusuna bayıldım çok da uygun fiyata keşke bikaç tane daha alsaydımm
joanne bag çanta da hoşuma gitti zaten k.rengi bi çanta almak istiyodum önünde bolca cep var tam bi anneye göre:))) içinde cep yok ama zaten çocuğun eşyaları için ben öyle tercih ediyorum o fiyata da çanta bulunmaz zaten:))) şimdi bi de k.rengi bot almak lazım:)))
circular kolye küpe çok hoşuma gitmedi göründüğü gibi değilmiş ama gene de kullanıcam iade etmicem
yılan derisi görünümlü cüzdan 2 tane istemiştim ikisi de gelmiş ben beğendim gözleri filan çok pratik, tam benlik rengi göründüğü kadar açık değil
siyah beyaz bileklik eugenie yeğenime almıştım valla hoşuma gitti vermesem mi diyorum:) çok kibar
calming effect fondöten aldıydım rengi tam benim istediğim gibi gelmiş en çok uygun rengi seçemessem die korkuyodum ben buğday tenliyim cream istemiştim beğendim iyi ki almışım:)
bi de 3lü el kremi istemiştim
bugün d ebi arkadaşım o kremden sipariş etti ben kremi öylesine almıştım bulunsun die anneme teyzeme filan veririm diyodum şimdi arkadaşa götürücem bayramdan sonra...
bu kargoda sadece bi cüzdan ile kremler müşteriye gidecek diğerleri benim:)))
:86:
oohh canım güle güle kullan
bende dün sipariş verdim inşallah p.tesine gelir
canım bide women of earth hangi katalogta bulamadım
women of earth fırsat bölümünde ayrıca ordaki müşteri fiyatı , temsilci fiyatıyla daha da düşüyo çok güzell kokuyoo :)
sağol canım bende çok merak ettim kokusunu:)))
arkadaşlar acil cevap lütfen iki iade yapmıştım biri panoromadan dı biri işlenmiş panoroma işlenmemiş neden acaba
Takım öncünden isteyebilirsin tatlım.
onlar yanlış göndermiş tatlım. benim suçum değilki. değiştirmezlerse iade edicem ürünü. gönderin dediler ama bilmiyorum
takım öncm beni aramaz sormaz ilgilenmez canm.satışalrım az die pek umursamıor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?