- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.861
Eau De Coloğne (EDC) %3-%8
bu ne anlamadım şimdi kolonyamı oluyor ?
sagolasın canım benm kaç gündür net yoktu yeni modem aldık arızalı çıktı daha yeni görebildim bide kızlar maaşallah ya ne kadar yazmışsını öyle maşşaallah
anewin hediye çantası nasıl kızlar ben alıcamda güzelse tabi
kızlarrr bu sürahi takımı gelen var mı bardaklar helezonlu mu yaaa yani bulaşık makinesinde yıkanabilir mii kutusunda elde yıkayınız diyo yaaa:26:
ürünler gezbe organizede canım ikitelli sadece evraklar falan oluo müşteri iletişm merkezi orda bu tür şirket işleri ikitelli ürün paketleme iadeler falan gebzede ordanda alınabiliomş
[/B]
yok canım yaa,ben bilmiyorum hiç, ben sipariş bile veremedim( yardımcı olamadım üzgünüm ((
kızlarrr bu sürahi takımı gelen var mı bardaklar helezonlu mu yaaa yani bulaşık makinesinde yıkanabilir mii kutusunda elde yıkayınız diyo yaaa:26:
bana bugun gelecek tatlım bakıp sölerim sana..
tmm canım bekliycem yorumunu.. çok beğendim sürahi takımımı yarın yemekli misafirim varr hemen koycam masamaa
süperr benimde çeyizimde yer alır artıkk
tatlım yaşın kaç bilmiyorum ama ben 21 yaşındayım ve15 aylık evliyim veeee 15 aydır evime almaktan bıkmadığım şeylerden bir tanesideee cam bardaklarr bayılıyorum yaaa desen desen renk renkk çok hoşuma gidiyoo o yüzden bu takımada bayıldım bitttiiiimmm
benimde yaşım 21:) nişanlıyım :) güzel günlerde kullan Bitanem..bende aynı bardagın renkli olanları varya tabanları rengarenk acayip güzel geliyor gözüme kup çaybardagı kase takımıda var o su bardaklarının ..harika görünüyorlar :)
canın saolsun tatlım yinede tşk ederim ilgin için:79::127:
evettgelir sanıyorumki yarın akşama .. katalog konusunda ön yargılı davrandım hiç güzel değil dedim ama ilkşahın eklediği net katalagu ekleyince gerçekten güzelmiş dedim özellikle paronama dergisi çok hoşuma gitti..
Kızlar Söylemeyi Unuttum Kemer Kimseye Gelmemişti Ya Faturada Bu Ürün Satıştan Kaldırılmıştır Yazıyordu Ondan Gelmemiş :s
saol canım sende inş müstakbel kocanla romantik romantik sular içersiniz o bardaklardaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?