• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

aslıhasancım ben de ilk girdigimde size 10 sipars etmiştim :D simdi onlar iade et tekrar sipars gir ama indrm brosundeyse tabiki geri sipars vermezsin stokta yoktur :D

Son düzenleme:
Kızlar panoromadakı canta nasıl sızce ya mavı olan boyutlarını yazarmısınız parlamıs goremıyorum boyutlarını ya:1:
ilksah çok saol cnm ayrıca ya gercekden cok ıyı oldu benım kargom ablama gıttı bu ay bayramda getırcekdı katologu mrkdan ölmusdum cok saol cnm:81:

çantanın yaklaşık yüksekliği 20cm
genişliği 31 cm
çanta sapı 69 cm (çok uzun yaw )

Canım çanta kısaltılmıyormu peki
Gerçi bende kısa boylu değilim yani ama :)

Nasıl yani? bu 17297 nolu Yüzük şimdi geri iade olmazmı? İndirim kataloğundakiler iade edilmiyormu?

oh bee sonunda tüm sayfaları okudum ne kadar çok şey konuşmuşsunuz 25 sayfa okudum nerdeyse :9:

ilksah tşkler çok güsel olmuş ayrı bi başlık altında kataloğu yayınlaman :13:

Bende bugün gidip iademi yurtiçi kargoya verdim 4.50tl aldı bnden yrn ulaşırmış bnm sipariş bayramdan sonraya kaldı artık napalım :25:

Kızlar k14'te indirimde olan Black Suede Leather'ın kokusu nasıl Black Suede aldıydım eşim beğenmedi satmaya uğraşıyorum bunun kokusu nasıl acep:31:
Yada şöyle diyeyim kokusu Avon'da ki diğer erkek parfümlerinden hangisini anımsatıyor.

Bir de şu göz farı paletleri nasıldır ki smokey eyes güzel gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
kızlar sonunda kargom geldi zaten çok sinir oldum dün akşam müşteriler aradı yok bayramda kullanıcam diye aldım o ürünleri gelmesse almam hepsi ayrı tafra avonun saçmasapanlığı yüzünden ondan bundan laf yiyorum..avona mesaj attım takım öncüm olacak kadını aradım her zamanki gibi ortalıkta yoktu..zaten işim düştüğünde asla ulaşılamaz ama temsilci yapacağı zamanalar dibimden ayrılmıyodu..terbiyesiz bugün de gelmeseydi napardım bilemiyorum yarında götüremezdim araya da bayram tatili girerdi mahfolurdum..kusura bakmayın sadece kargomn geldiğini söyliycektim içimi döktüm oof ne sıkılmısım ..bu arada yeni katalog resmen iğrençç..bomboş baktım baktım hiç bişey yok galiba ben bu ay sipariş vermycem

Kızlar k14'te indirimde olan Black Suede Leather'ın kokusu nasıl Black Suede aldıydım eşim beğenmedi satmaya uğraşıyorum bunun kokusu nasıl acep:31:
Yada şöyle diyeyim kokusu Avon'da ki diğer erkek parfümlerinden hangisini anımsatıyor.

Bir de şu göz farı paletleri nasıldır ki smokey eyes güzel gibi gözüküyor.
canm ben o kokuya bayılmısdım ya harıka kokuo ben begendım bayıldım ya nasıl guzel kokuo anllatammam ama hanı zevk mesellesı
o farıda bı arkadasım almısdı baya önce renkler cok donuk katologdakı gıbı cıkmamısdı ama ölle aldı kız yınde fena sayılmaz:8:

Son düzenleme:
canm ben o kokuya bayılmısdım ya harıka kokuo ben begendım bayıldım ya nasıl guzel kokuo anllatammam ama hanı zevk mesellesı
o farıda bı arkadasım almısdı baya önce renkler cok donuk katologdakı gıbı cıkmamısdı ama ölle aldı kız yınde fena sayılmaz:8:

Mesela Avon'da ki diğer erkek parfümlerinden hangisine benziyor.
Full Speed mi, Perceive mi, Signature mi, Essence mi, Ungaro mu, Christian Lacroix mi?:9:

kızlar katalog konusu nasl olmuş bundan sonra her kampanya geldiği gibi katalog konusu yayınlayacağm bu şekilde böylece sayfalar arasnda kaybolmamş olacak

bence harika olur ilkşahcım buraya da link atarsın di mi

emeğine sağlık cnm..

kızlar spectra lash ve 8li göz farı paleti nasıl?

Arkadaşlar kadifemsi rujlar vardı bi ara onlar katalogtan kalktı mı artık?? Sassy olan vardı acayip kalıcı bi şeydi elinde olan falan var mı acaba???

60 küsur iadem sisteme yansıyalı haftalar oldu bakiyem ekside..

kredi kartına otomatik yansır mı yoksa ürün mü almam gerekli??

ay kızlarr ben eternal macig parfüme aşık oldum :69: bir de okadar çok parfümüm varki söylemeye utanıyorum ama gerçekten çok güzelmiş ...

golden lady kokusu nasıl?? ben aromadisiac ve secret fantasy'yi beğendim tenimde de iyi durdular.. herve leger'i falan hiç beğenmiyorum.. çiçeksiler de tenimde hiç kalmıyo.. ne tavsiye edersinizzzz.. sipariş vermem lazım parfümüm de bitti ama beğendiklerim de indirimde değil..

K12deki aromadisiaclı paketi almadığıma ve secret'ı %50 indirimdeyken almadığıma çok çok pişmanım

cevap verebilecek kimse yok mu kızlar sorularıma

Back