- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.701
doğal duruyormu bari?hangi marka kullanıyorsun?bir ara bende düşündüm hatta solotica çok doğal dediler burda bir sayfada vardı ben doğal göz rengimi çekip sayfaya ekledim öneride bulunsunlar diye ama pek istediğim gibi renkler değildi öneriler
kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :) kristen bag çantam da gelmiş..kayışında uzatma olayını yapmamışlar..1.72 yim ama Allah tan boyu ii geldi..rengi ve dış yüzeyi çok güzel..ama panaromadaki şu mavi çantaya sinir oldum!!! accessories den 40 liraya almıştım aynısını yaz başında16.50 yaaaa panaromada tabi bazı farklılıklar var ama çooook benzio içime oturdu resmen ((
Azcık sizlerle avon hakkında dertleşiyim yaa.kızlar sormayın bir takım öncüm var 2 yıldır avon yapmıycam diyipte yapmama rağmen kadın sakız gibi yapıştı her hafta arıyor her seferinde katalok yolluyor.bıktım usandım yani bu şirkette bukadar insan geçim kaynağı sağlamasa beddua edicem artık şu avon batsada şu kadından kurtulsam diye
Ya bi insan bukadarmı ısrarcı olabilir.bende takım öncülüğü yaptım 2 yıl boyunca avon yaptım çevremdeki herkesi üyede yaptım ama bıraktım,insanlarla uğraşmaktan bıktım usandım.kendime zaman ayıramadım sabah kalk avon gece yat avon.nişanlımda istemedi.sonra birde gelişinden modası başladı herkes öyle isteyince hamallık gibi oldu bende bıraktım.ama kadın hala üstümden sipariş veriyor prim almak için.avon yaparken ayda 1000 1500 liralık siparişler veriyordum hep hediyeler alıyordum iyi güzel ama artık istemiyorum.bu takımöncülerinin hepsinin aynı olmadığını umut edip sizlerede anlayışlı t.ö nasip olmasını diliyorum.son olarakta benim t.ö çok uyanıktı.ben bilmiyordum tavsiye hediyelerini meğer hepsine kendi adını yazıpta kendine almış uyanık sinir oldum.hediyesinden değilde enayi gibi hissettim.
Oh beee içimi döktüm rahatladım.sakın ısrarcı bi t.ö çalışmayın değiştirin hemen.herkese bol satışlar.güzel kazançlar dilerim.
kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :)
selam kızlar tekrar geldim.cevaplarada baktım.evet solotica meselesine takmış durumdayım uygun rengi bulduğumda alıcam içimde kalmasınama biraz pahalı onun için yakışması ve çok beğenmem lazım.bu arada bir yeşil gözlü daha gelmiş kız greeneyes hastayım gözlerine:))))
var cnm kızım iremin gözleri boncukk :))ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim yaoysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
ben 1 sene blue kullandım çok doğal durduğunu söylüyorlardı ve bendee bayılarak taktım yine istiorum ama eşim kıskançlık yapıyor:))kızlar sizce bana ne renk daha güzel gider?aslında çok istiyorum bir lens ama çokta doğal dursun anlaşılmasın istiyorum
kampanya 14 panoramasındaki şemsiye nasıl kızlar çok dandik duruyor sanki ayol rüzgarlı havalarda uçarım ben bunla
Üzerindeki desenleri çok çocuksu :))
Ama yanındaki çanta çok hoş onu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?