• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

doğal duruyormu bari?hangi marka kullanıyorsun?bir ara bende düşündüm hatta solotica çok doğal dediler burda bir sayfada vardı ben doğal göz rengimi çekip sayfaya ekledim öneride bulunsunlar diye ama pek istediğim gibi renkler değildi öneriler:5:

valla ne yalan söyliyim marka bilmiyorum ama güzeldi benim asıl göz rengim aslında çok acık kahve bir defa turkuaz almıştım bir kerede yeşil ikiside çok güzeldi simdi mavi almak istiyorum dediğin gibi solotica dogal diyorlar hatta kk da bir forum var kızlar lensli resimlerini koyuyorlardı bence sana yeşil mavi tarzı gider sarısın duruyorsun resimde

Son düzenleme:
kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :) kristen bag çantam da gelmiş..kayışında uzatma olayını yapmamışlar..1.72 yim ama Allah tan boyu ii geldi..rengi ve dış yüzeyi çok güzel..ama panaromadaki şu mavi çantaya sinir oldum!!! accessories den 40 liraya almıştım aynısını yaz başında :(:( 16.50 yaaaa panaromada:( tabi bazı farklılıklar var ama çooook benzio :( içime oturdu resmen:(((

benim çantam gelmedi ya :(
ama paşabahçe ve havlu seti geldi :)

kızlar kargom geldi sonunda. fırsat köşesinden cicular kolye ve küpe istemiştim. bana farklı bi ürün göndermişler. bu ne demek oluyo şimdi. sitedeki farklı bendeki farklı. yoksa göndermeyin arkadaş. bide iadeyle uğraşıcam

ve böyle saçma sapan bi yılbaşı kataloğu olamaz. paketler saçma fiyatlar uçuk. hiç beğenmedim. kocaman katalog yapmışlar içindenalınacak tek bi ürün yok

greeneyes bılgı ıcın tsk ederım tatlım

ya gecenkı sıparıste bazı urunler eksık geldı
bugun bı kargo daha teslım aldım
bundada gelmemıs o eksık urunler
gelırmıkı ya
bıde bı yuzuk wardı 10 numarasını sıparıs etmıstım
10numarada musterıye buyuk geldı
5 tane almıstı
5ınıde ıade ıstıo
nasıl ıade verıcem kızlar

Azcık sizlerle avon hakkında dertleşiyim yaa.kızlar sormayın bir takım öncüm var 2 yıldır avon yapmıycam diyipte yapmama rağmen kadın sakız gibi yapıştı her hafta arıyor her seferinde katalok yolluyor.bıktım usandım yani bu şirkette bukadar insan geçim kaynağı sağlamasa beddua edicem artık şu avon batsada şu kadından kurtulsam diye:5:

Ya bi insan bukadarmı ısrarcı olabilir.bende takım öncülüğü yaptım 2 yıl boyunca avon yaptım çevremdeki herkesi üyede yaptım ama bıraktım,insanlarla uğraşmaktan bıktım usandım.kendime zaman ayıramadım sabah kalk avon gece yat avon.nişanlımda istemedi.sonra birde gelişinden modası başladı herkes öyle isteyince hamallık gibi oldu bende bıraktım.ama kadın hala üstümden sipariş veriyor prim almak için.avon yaparken ayda 1000 1500 liralık siparişler veriyordum hep hediyeler alıyordum iyi güzel ama artık istemiyorum.bu takımöncülerinin hepsinin aynı olmadığını umut edip sizlerede anlayışlı t.ö nasip olmasını diliyorum.son olarakta benim t.ö çok uyanıktı.ben bilmiyordum tavsiye hediyelerini meğer hepsine kendi adını yazıpta kendine almış uyanık sinir oldum.hediyesinden değilde enayi gibi hissettim.

Oh beee içimi döktüm rahatladım.sakın ısrarcı bi t.ö çalışmayın değiştirin hemen.herkese bol satışlar.güzel kazançlar dilerim.:71:

Azcık sizlerle avon hakkında dertleşiyim yaa.kızlar sormayın bir takım öncüm var 2 yıldır avon yapmıycam diyipte yapmama rağmen kadın sakız gibi yapıştı her hafta arıyor her seferinde katalok yolluyor.bıktım usandım yani bu şirkette bukadar insan geçim kaynağı sağlamasa beddua edicem artık şu avon batsada şu kadından kurtulsam diye:5:

Ya bi insan bukadarmı ısrarcı olabilir.bende takım öncülüğü yaptım 2 yıl boyunca avon yaptım çevremdeki herkesi üyede yaptım ama bıraktım,insanlarla uğraşmaktan bıktım usandım.kendime zaman ayıramadım sabah kalk avon gece yat avon.nişanlımda istemedi.sonra birde gelişinden modası başladı herkes öyle isteyince hamallık gibi oldu bende bıraktım.ama kadın hala üstümden sipariş veriyor prim almak için.avon yaparken ayda 1000 1500 liralık siparişler veriyordum hep hediyeler alıyordum iyi güzel ama artık istemiyorum.bu takımöncülerinin hepsinin aynı olmadığını umut edip sizlerede anlayışlı t.ö nasip olmasını diliyorum.son olarakta benim t.ö çok uyanıktı.ben bilmiyordum tavsiye hediyelerini meğer hepsine kendi adını yazıpta kendine almış uyanık sinir oldum.hediyesinden değilde enayi gibi hissettim.

Oh beee içimi döktüm rahatladım.sakın ısrarcı bi t.ö çalışmayın değiştirin hemen.herkese bol satışlar.güzel kazançlar dilerim.:71:

değiştrme imkanı yok malesef cnm ama çok madur olan da var bence avonu ara bildir istemediğini takım öncünün sen istemeden sipariş girdiğini üyeliğini iptal ederler takım öncünce ceza alır belki ya da uyarı

kargom bugn geldi..herşey tam çok şükür :) ama şu fiorella kolyeyi hiç beğenmedim..isteyen varsa hediye edebilirim arklar :)

aslında güzele de benziyor kolye :44: avon ilk takı yapmaya başladıgında almıstım bir kaç parça çok güzel geldi halada severek kullanıyorum.son zamanlarda takıları o kadar hoş değil sanki :20: hacıdan gelmiş gibi :30:

burç kolyeleri hiç güzel değill..
anneme ve kendıme aldım
cok beyenerek almıstık ama
hemen rengı gıttı bıde ucundakı sey cok kucuk katalogda durdugu gıbı degl
hc beyenmedk hıc

selam kızlar tekrar geldim.cevaplarada baktım.evet solotica meselesine takmış durumdayım uygun rengi bulduğumda alıcam içimde kalmasın:1:ama biraz pahalı onun için yakışması ve çok beğenmem lazım.bu arada bir yeşil gözlü daha gelmiş:16:kız greeneyes hastayım gözlerine:))))

selam kızlar tekrar geldim.cevaplarada baktım.evet solotica meselesine takmış durumdayım uygun rengi bulduğumda alıcam içimde kalmasın:1:ama biraz pahalı onun için yakışması ve çok beğenmem lazım.bu arada bir yeşil gözlü daha gelmiş:16:kız greeneyes hastayım gözlerine:))))

teskürr ettim mavisiim :D:21:

ah ah şöyle renkli gözlerim olmadı benim ya:5:oysa çok beğenmişimdir gri mavi tonlarını yada şöyle turkuaz yeşil gözleri:16: aramızda sanırım bir yeşil gözlü vardı.başka boncuk gözlü varmı kızlar?
var cnm kızım iremin gözleri boncukk :)) :nazar:
kızlar sizce bana ne renk daha güzel gider?aslında çok istiyorum bir lens ama çokta doğal dursun anlaşılmasın istiyorum:16:
ben 1 sene blue kullandım çok doğal durduğunu söylüyorlardı ve bendee bayılarak taktım yine istiorum ama eşim kıskançlık yapıyor:))

Son düzenleme:
kampanya 14 panoramasındaki şemsiye nasıl kızlar çok dandik duruyor sanki ayol rüzgarlı havalarda uçarım ben bunla :10:

Kızlar panoromadakı canta nasıl sızce ya mavı olan boyutlarını yazarmısınız parlamıs goremıyorum boyutlarını ya:1:
ilksah çok saol cnm ayrıca ya gercekden cok ıyı oldu benım kargom ablama gıttı bu ay bayramda getırcekdı katologu mrkdan ölmusdum cok saol cnm:81:

Back