- 5 Temmuz 2010
- 585
- 17
- 298
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #22.481
slm arkadaşlar ben anew kremlerinden alacamda 3 tane siparişim var anewde de çanta hediyesi oldğu için acaba 3 anew kreme 3 çanta gönderir mi? hemen cvp yazabilirmisiniz sipariş girecem de
tabiki canım şikayetler... ve bu ay belli büyüme yapam tölere bir miktar para yatacak ben üye yapınca o büyüyecek:) vicdan sızlaması değil yani
çok enteresan ilkşah temsilcinin geliyor ama senin gelmiyor. adaletsiz avon:95:aAAAYYYHHH çokkk sıkıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmm 3 gündür siparişm kargoya verilmediiii
tamamen duygusal diyosun yani :):90:
onu bende fakettim. takılarla diğer ürünlerin kar oranını aynı yapmışlar.kızlarrr birsey sorcam normalde takıların kar oranı normal ürünlerden daha az oluyor degilmi biz onu baska bi rakamla carpıyoruz ya hani takıları ben o sekilde hesaplamıstım brosurdeki takıları ama bana diger ürünlerle carpılmıs haliyle geldi yani atıyorum normalde benim hesabıma göre kolyenin fiyatını 8.5 beklerken 7,5 olarak faturalanmıs anlamadım ne iştir yaaa......
kızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste
öyle canım. ne zaman, nerde, ne olacağını bilmeden yaşıyoruz,ölüm bir nefes kadar yakın bizlere, rabbim ömründe, ölümünde hayırlısını versin.ölen gencede rahmet eyleyip ailesine sabırlar versinkızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste
yaaa Allah Rahmet eylesin . ailesine de bol bol sabır versin inşallah. genç ölümü çok zor valla.kızlar çok üzüldüm biz burda avon derdine düstük . erkek arkadsımın okul arkadası dün bi anda merdivenden çıkarken yere yığılmıs ölmüs 20 yasında gencecik cocuk gitti bi de mühendislik okuyormus 1.sınıfta kimbilir kazanmak icin ne kadr calısmıstı. ALLAH kalanlara sabır versin valla ates düstügü yeri yakıyo . ölümün ne zaman gelecegi belli degil iste
arkadaşlar bişey daha soracam şimdi anewden 5 ürün siparişi girdim bidee saat gecek yazıyo 3 de çanta olması lazım saati alırsam çantalar gelmezmiki accaba sipariş özetinde çanta hediye filanazmıyoda acaba faturadamı çıkar
arkadaşlar bişey daha soracam şimdi anewden 5 ürün siparişi girdim bidee saat gecek yazıyo 3 de çanta olması lazım saati alırsam çantalar gelmezmiki accaba sipariş özetinde çanta hediye filanazmıyoda acaba faturadamı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?