Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

yok ben o kadarda deyil 10 yılımı verdim avona dahada veririm ayol şaka yapıyorum

kendim için alıyorum canım kazancım yok benim ama katoloklar birazdaha güzel olsa yurt dışında dahada önem veriyorlar sıkıntılar var türkiyede stok çok az tutuluo sonrasında sorun yaşanıyo avon duysun sesimiii

bu konuda bende katılıyorum sana bende kendim alıyorum ihtiyacımı fazlasıyla gördüm ama yılbaşında müşterilere yüklenecektim durum fahim gibi görünüyor ama belli olmaz tabii bakarsın çok satış olur

kızlar kızlar kızlar:) takım öncüm meleğe bağladı. beni aradı anlaştık kaynaştık. iade yapabilirmişim. ürünlerim elimde kalırsa yardımcı olurlarmış satarlarmış. yarın gel konuşalımmış

k13 e devam bence kızlar umutlarım suya düstü cogu %40 ucuk fiyatlar ucuk paketler bu ne yaaa yeni yıla böyleemi giricez biz bi de 1milyar yapmslar bu kadar kişiyi toplasak bu katalogtan anca hepimizin satısı toplam 1 milyar olur iğrenç ötesi hiç kimseye göstermeye bile gerek yok benim cevremdekler hep ögrenci nerden bulsnlar 50 60 tl yi bi pakete para versinler 75 yaparsam sükredicem..

Son düzenleme:

hadi gözün atdın canım senin adına sevindim birazda işgillendim.şikayetlirine karşılık avon arayıp uyardımı yoksa birden bire u dönüşü yaptığına göre

ellerinize sağlık kızlarrr..
püfff bu ne biçim yılbası katalogu yaaa avon resmen bizle dalga gecio gibi..k13 bile yılbası kataloguna on baasarrr

slm arkadaşlar ben anew kremlerinden alacamda 3 tane siparişim var anewde de çanta hediyesi oldğu için acaba 3 anew kreme 3 çanta gönderir mi? hemen cvp yazabilirmisiniz sipariş girecem de

hadi gözün atdın canım senin adına sevindim birazda işgillendim.şikayetlirine karşılık avon arayıp uyardımı yoksa birden bire u dönüşü yaptığına göre

tabiki canım şikayetler... ve bu ay belli büyüme yapam tölere bir miktar para yatacak ben üye yapınca o büyüyecek:) vicdan sızlaması değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…