Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

arkadaşlar size bi sorum olacak benim eski ayrı ayrı iki kampanyadan iadem var da onları nasıl vermem gerekir ikisini aynı zaman da ayrı kolilere koyup da mi vereyim beni bilgilendirir misiniz lütfen

bu arada kızlar aranızda pierre cardin satanlar vardı .pierre cardin bazı indirim sitelerinde sürekli ürün tanıtıyor yani(limango gibi) nettende satış yapıyor sizinkilerle aynı ürünler.30lu fiyatlarda genellikle.bu sizin satışlarınızı etkiler bence.mesela avon hiç böyle birşey yaparmı bence cardinde madem satışı size verecek o zaman sizin işinize niye rakip çıkarıyor anlamadım doğrusu.

buraya kargo geldi bir elbise almıştım o geldi sürpriz oldu beklemiyordum.ama avondan tık yok maalesef.dün parayı internetten ödedim onu hemen düşmüşler ama.kendi çıkarları olunca pek bir hızlılar maaşallah!!

Slm Kızlar...
Aman Allah'ım Hala Kimse de Tık Yok Ah Avon Kurşunlara Gelesin
Benim Siparişler Daha Bugün Kargoya Verilmişşşşşş

kızlar yaa yardımınıza çok ihtiyacım var.
pazartesi k 13 ten siparişimi verdim kargomun bugün eve tslim olması lazım ama.
siteye girip baktıgım zaman sevkiyata hazırlanıyor diyo faturamın yanında.
iş yerinden bir sürü siparişim vardı. arkadaşlara bayrama kadar gelir demiştim ama.
şimdi görünce moralim bozuldu yarın falan teslimat olurmu ki yaaa.
fikri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

kızlarrrrrr benim tele mesaj geldi bugün elimde olacağına dairr hadi bakalım herkesin başına inşallah

Son düzenleme:
benimki dün kargoya verilmişti ama burada dün belirtmiştim çıkış tarihi çok önemli çıkış tarihi 10 kasım yazıyordu teslimat tarihi bir gün sonra olması gerikir yanı yarın geliyor 1 gün daha gecikirse 1 hafta olacak

birde geçenlerde göndermiş olduğum maile cevap gelmiş avondan.sözde bizim görüş ve önerilerimiz değerliymiş ve yetkili kişilere mesajım iletilecekmiş.(75 lik kargo limitini düşürmeleri için yazmıstım)

bence canım olur ama avon bu işi belli olmas yarın olmasa bile cuma kesin olur bence

bayramda önce gelmesi lazım canım..
bence yetiştirecekler..

kızlarrrrrr benim tele mesaj geldi bugün elimde olacağına dairr hadi bakalım herkesin başına inşallah

hadi hayırlı olsunnnn :13:

canım ben cumartesinden beri bekliyorum örneğin biçok arkadaşımızda öle daha beklemede..yanlız bugun sabah ben ölesine önceki siparişimin kargo takibine tıkladım orda verilmiş görünüyor kargoya bide ordan bak belki seninde öle olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…