• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

daha öncede siparişim bana ulasmadan 1 saat öncesine kadar sevkiyata hazırlanıyor yazıyordu 1 saat sonra teslim almıstım

Son düzenleme:
benimki hala yolda hatta saati değişti.. arada avon merkeze geri dönüyo sanırım.. dün 4 te yola çıkan koli saati değiştirmiş.. dönmüş tekrar sanırım :64: gece bu sefer saat 2 de çıkmış halada yolda zannediyorumki bayram gezmesini yapıo kolim:66:

Son düzenleme:
canım ben cumartesinden beri bekliyorum örneğin biçok arkadaşımızda öle daha beklemede..yanlız bugun sabah ben ölesine önceki siparişimin kargo takibine tıkladım orda verilmiş görünüyor kargoya bide ordan bak belki seninde öle olmustur :34:

baktım canım sevkiyata hazırlanıyor diyo.
ne kadar sürer ki hazırlanması.
benim iş yerindeki arkadaşlara siparişlerini bayramdan önce verebilmem için yarın eve teslim olması gerekiyo ama.
görünüşe bakılırsa biraz zor gibi.
sen ne zaman vermiştin şiparişi.

benimki hala yolda hatta saati değişti arada avon merkeze geri dönüyo sanırım dün 4 te yola çıkan koli saati değiştirmiş dönmüş tekrar sanırım :64: saat 2 de çıkmış halada yolda zannediyorumki bayram gezmesini yapıo kolim:66:

ohh ohh bari biraz bayram harçlğ toplasada faturalar çiksaa:1::39::104::103::119::123:

Son düzenleme:
birde geçenlerde göndermiş olduğum maile cevap gelmiş avondan.sözde bizim görüş ve önerilerimiz değerliymiş ve yetkili kişilere mesajım iletilecekmiş.(75 lik kargo limitini düşürmeleri için yazmıstım)

bende mail atıcam bu konuyla ilgili.... bi tane bile müşterim yok , her ay 75 e tamamlamak çok zor geliyo,batırdı bu avon beni,ev bi dolu ürünle doldu taştı. en azından bi 45-50 ye düşürsünler.bu ne yaa . 2 aydır sipariş veremedim bu yüzden.... k 14 te de vermessem üyeliğim düşecek kendimi k 14 e saklıyorum o yüzden...

buraya kargo geldi bir elbise almıştım o geldi sürpriz oldu beklemiyordum.ama avondan tık yok maalesef.dün parayı internetten ödedim onu hemen düşmüşler ama.kendi çıkarları olunca pek bir hızlılar maaşallah!!

cnm güle güle kullan elbiseni nasıl güzel oldumu üstüne bende yazın plaj kaftanı beğenmiştim kreti kartı ile ödeme diyordu vazgeçtim ben kapıdan ödeme istiyordum birde üzerimde hoş durmassa diye cesaret edemedim .

cnm güle güle kullan elbiseni nasıl güzel oldumu üstüne bende yazın plaj kaftanı beğenmiştim kreti kartı ile ödeme diyordu vazgeçtim ben kapıdan ödeme istiyordum birde üzerimde hoş durmassa diye cesaret edemedim .

canım bende hiç kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum netten. anca kapıda ödeme olursa alabiliyorum. şimdi bi alışveriş sitesi daha açılmış Manya Marka diye bi online alışveriş sitesi...kapıda ödeme imkanı varmış...bide ne dicem Everyday minaral makyaj markası açıldıya yeni, onda da kısa bi süre için kapıda ödeme imkanı varmış...keşke hep yapsalar dimi :68:

canım bende hiç kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum netten. anca kapıda ödeme olursa alabiliyorum. şimdi bi alışveriş sitesi daha açılmış Manya Marka diye bi online alışveriş sitesi...kapıda ödeme imkanı varmış...bide ne dicem Everyday minaral makyaj markası açıldıya yeni, onda da kısa bi süre için kapıda ödeme imkanı varmış...keşke hep yapsalar dimi :68:

peki bu manya marka dediklerinde neler var kıyafet felan varmı bi ara bakayım bari not aldım cnm sağol.:16:

kızlar bendede sevkiyata hazırlanıyo yazıyo ama eski kargo takibine tıklayınca yolda görünüyo. bugün çıkmış teee perşembeye gelir. ne gıcıklar ya

kargosu gelen yokmu yazın katalog bilgilerini ya da foto çekin imageshack us a yükleyip link atın

yok kızlar sabahın köründe bi heves oturdum bilgisayarın başına umutlarım tükendi gelmez benim kargom daha iyi günler siize :80:

arkadaşlar size bi sorum olacak benim eski ayrı ayrı iki kampanyadan iadem var da onları nasıl vermem gerekir ikisini aynı zaman da ayrı kolilere koyup da mi vereyim beni bilgilendirir misiniz lütfen

kızlar ne olur benim mesajımada cevap verin mesaj geldi kargodan bugün gelecekmiş lütfen yaaa:(((((((((((((((((((

Back