• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

tmm cnm gelirse bizimle paylaşırmısın katologta ne var ne yok adına sevindim :92:

tabii ki canım paylaşırım ama foto filan yapamam çünkü hem bilmiyorum hemde bilgisayar çok külüstür ama yazarım indirimleri benim kargo 6.30 -7 arası geliyo yalnız kimse bilmiyo mu yaa iadeler nasıl olacak iki ayrı kampanyadan iade olunca

Konuyu Toplam 19 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
68ozthen, asya27, bal_petegi, BaSiYaZMaLiKiZ, diadra, ecemnazz, elipsoid, GoldenLady, ilksah, kuncuk, mltm44, naneliseker, shekerloo, Turtamm:92:

kızlar walla biraz bekletçem galiba nasıl yükleyeceğimi bilemiyorum anlatın hemen sizide bekletmek istemiyorum hepiniz çok heyecanlısınız biliyorum:52:

Arkadaşlar hadii yaaaaa anlatınn ayy yapıştım pcye kalkamıyorum yaa:21::21::21::21::21:

ya resim yükleme sitesine girdikten sonra orada şimdi yükle yazar ona tıkla sorada browse yazar ona tıkla pc den resim seç ve yükleye tıkla sonra resminin linkini al buraya ekle

Son düzenleme:
Back