Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Birkaç saat sonra gelirim artık:) bununfaturalanmaya niyeti yok biraz ders çalışayım aralıkta bana avon siparişlerin saat kaç sularında faturalanıp sipariş takibi bölümüne yansıdı diye sormucaklar:80:

ne sınavına gireceksin canım

:) o zaman fazla buldu avon her müşteriye est yapıor:) valla resmi sitede 250 lik sipariş verene yazıordu..K11 de 250 lik satış yapana hediyeydi..bi sonraki siparişine eklenecekti..

anlamadm wala bende canm..geçen siparişten yüzüğümü yollamadılar şimdi jest yapıolar..istemiom ki ben o seti yüzüğü istiorumm

hoşgeldin canım aramıza

bu defa da kargoya verilmesi için bekliyoruz..bi verilse elimize gececekte :97: nese 4 olsun belki sistem yenilenir kargoya verilmişse görürüz :87:

KızLar cuma günü bölge toplantısı vardı .
bu yeni Eternal Magic parfümü harika ben çok beğendim ve Dinah çanta gerçekten çok şık .

KızLar cuma günü bölge toplantısı vardı .
bu yeni Eternal Magic parfümü harika ben çok beğendim ve Dinah çanta gerçekten çok şık .

dinah çantayı istedim ama göndermemişler çanta hediyeli anew kremdende anneme almıştım. çantasını ben kullanacaktım astarına bayılmıştım. ama çanta çok büyük. tam bakamadım dün ama.gelsinde bi bakayım inşallah iyi birşeydir

ayy faturam kesilmiş sonundaaa ama hayal kırıklığına uğradım bel kemeri gelmiyorr
birde ilk 8 dakkada grdimmm
saçmalık bu olsa gerekk..
FIORELLA GIFTSET geliyor,anewin çantası(allahtan onda stok sorunu yaşatmadılar),a new satış destek setide geliyor şükür,

gözün aydın canımm:13:

yaa benm sorum hakkında bi fikri olan yok sanırım:2::2::2::2:

gözün aydın canımm:13:

yaa benm sorum hakkında bi fikri olan yok sanırım:2::2::2::2:

sğl cnm kemerin gelmemesine çok üzüldüm alt tarafı 1 tane yazmıştım hemde ilk dakkada
arkadaşım çok istiyordu nasıl söylüycem ya

senin sorun ne cnm ben direk atladım geçmişe bakmadımda

kızlar benimde fatura içeriğim göründü siparişlerim eksiksiz görünüyor .indirim broşüründen yılan derisi görünümlü çanta ve cüzdan birde küpe vardı sipariş onlarda geliyor görünüyor.umarım sorunsuz gelir.henüz kargoya verilmemiş

sğl cnm kemerin gelmemesine çok üzüldüm alt tarafı 1 tane yazmıştım hemde ilk dakkada
arkadaşım çok istiyordu nasıl söylüycem ya

senin sorun ne cnm ben direk atladım geçmişe bakmadımda

belki fazladan yazan olmuşsa sana yardım edebilirler canm..kristen bag var ya canm panaroma da o nasıl bişi çok merak ettim..geçenlerde küçücük çantaya 40 lira vermiştim içim yandı..bu 11 lira olunca alayı dedim ama inş katalogdaki gibidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…