- 9 Temmuz 2010
- 1.924
- 11
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.641
şansın olursa belki sorarlar desenacım :90:Birkaç saat sonra gelirim artık:) bununfaturalanmaya niyeti yok biraz ders çalışayımaralıkta bana avon siparişlerin saat kaç sularında faturalanıp sipariş takibi bölümüne yansıdı diye sormucaklar :80:
Birkaç saat sonra gelirim artık:) bununfaturalanmaya niyeti yok biraz ders çalışayımaralıkta bana avon siparişlerin saat kaç sularında faturalanıp sipariş takibi bölümüne yansıdı diye sormucaklar :80:
Birkaç saat sonra gelirim artık:) bununfaturalanmaya niyeti yok biraz ders çalışayımaralıkta bana avon siparişlerin saat kaç sularında faturalanıp sipariş takibi bölümüne yansıdı diye sormucaklar :80:
geldimi katalog saana canım
:) o zaman fazla buldu avon her müşteriye est yapıor:) valla resmi sitede 250 lik sipariş verene yazıordu..K11 de 250 lik satış yapana hediyeydi..bi sonraki siparişine eklenecekti..
merhaba kızlarbende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?
KızLar cuma günü bölge toplantısı vardı .
bu yeni Eternal Magic parfümü harika ben çok beğendim ve Dinah çanta gerçekten çok şık .
aaa belki banda gelir :)kızlar ben 250 tl den az girdim sipariş ama benm de faturamda fiorella setinin gönderileceği yazıo.???
ayy faturam kesilmiş sonundaaa ama hayal kırıklığına uğradım bel kemeri gelmiyorr
birde ilk 8 dakkada grdimmm
saçmalık bu olsa gerekk..
FIORELLA GIFTSET geliyor,anewin çantası(allahtan onda stok sorunu yaşatmadılar),a new satış destek setide geliyor şükür,
Allah Allah Kafam karıştı.anlamadm wala bende canm..geçen siparişten yüzüğümü yollamadılar şimdi jest yapıolar..istemiom ki ben o setiyüzüğü istiorumm
aaa belki banda gelir :)
gözün aydın canımm:13:
yaa benm sorum hakkında bi fikri olan yok sanırım:2::2::2::2:
sğl cnm kemerin gelmemesine çok üzüldüm alt tarafı 1 tane yazmıştım hemde ilk dakkada
arkadaşım çok istiyordu nasıl söylüycem ya
senin sorun ne cnm ben direk atladım geçmişe bakmadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?