• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar black suede erkek parfüm varya bi müşteri istedi. ya sıktım dün akşam bileğime. bugün koltuk kanepe sildim. bulaşık yıkadım hala kokuyo. ağır bi koku hoşuma gitmedi. ama kalıcılığına laf yok

arkadaşlar üyeliğimin iptal olmaması için son ay hiç satışım olmadı yine diyelim o ay 10 TL lik bi ürün alsam kargosunuda karşılasam üyeliğim devam eder mi yada her ay böle alsam ne bilim işte 10 TL lik 15 TL lik 20 TL lik bişiler alsam kargosunuda ödesem üyeliğim böle devam edermi satışlarım az die çıkarmazlar dimi

kızlar black suede erkek parfüm varya bi müşteri istedi. ya sıktım dün akşam bileğime. bugün koltuk kanepe sildim. bulaşık yıkadım hala kokuyo. ağır bi koku hoşuma gitmedi. ama kalıcılığına laf yok

:) o durdukça hafifliyor :) ve acayip kalıcı bişi .. geçtiği yerde kokusu kalıyor ..

merhaba arkadaşlar bende avonun yeni temsilcisyim ve sizlerin konuşmalarını birbirinize yardımlarınızı çok beğendim ve bende aranıza katılmak istedim..:)
Yeni temsilci olduğum için sizlerden yardım almak istiyorum bazı konular hakkında :) bende k 13den sipariş verdim. ve faturamda FIORELLA GIFTSET böle birşey yazıyor bu nedir anlamadım..
ve bugün kargoya verilmiş ne zaman elime ulaşır halen kargoya verildi yazıyor..
hoşgeldin :)
gift set 250 tl üzeri sipariş verenlere hediye seti.:4:

arkadaşlar üyeliğimin iptal olmaması için son ay hiç satışım olmadı yine diyelim o ay 10 TL lik bi ürün alsam kargosunuda karşılasam üyeliğim devam eder mi yada her ay böle alsam ne bilim işte 10 TL lik 15 TL lik 20 TL lik bişiler alsam kargosunuda ödesem üyeliğim böle devam edermi satışlarım az die çıkarmazlar dimi

çıkarmazlar tatlım 5 liralıkta olsa gönder aktif tut .. ama her ay 7.5 lira kargo parası vermek de akıl karı değil.. üç dört müşteri bul onların karını kargo ücretine ver en azından cebinden para çıkmasın ..Tabi kendine bişier alacagın kampanyada ..

Son düzenleme:
kızlar ben 250 tl den az girdim sipariş ama benm de faturamda fiorella setinin gönderileceği yazıo.???

:) o zaman fazla buldu avon her müşteriye est yapıor:) valla resmi sitede 250 lik sipariş verene yazıordu..K11 de 250 lik satış yapana hediyeydi..bi sonraki siparişine eklenecekti..

arkadaşlar benimde hesabıma yansımış siparişlerim ama hala yeni yazıyor fakat ben 99 tl lik vermiştim 79 yazıyor hangilerinin stokta olmadığını neyin gelmiyceğini nerden bakıyorduk

:) o durdukça hafifliyor :) ve acayip kalıcı bişi .. geçtiği yerde kokusu kalıyor ..

bende eşime panaromadaki hediye setini aldım bu ay.aslında kokusunuda tam bilmiyorum ama 75 i tamamlayım hemde eşiminde gönlünü alayım diye aldım.beğenmezse iade ederim artık.önce beden eğitimci diye spor bişey alayım diyordum (bak bu 80 liranın yarısı sana dicem:1:)şimdide müdür yardımcısı oldu takım elbise giymeye başladı hergün bende onu aldım.umarım pişman olmam

merhaba kızlar:61: bende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim:34: bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?

arkadaşlar benimde hesabıma yansımış siparişlerim ama hala yeni yazıyor fakat ben 99 tl lik vermiştim 79 yazıyor hangilerinin stokta olmadığını neyin gelmiyceğini nerden bakıyorduk

TATLIM ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE GÖRE SAAT 4 DEN SONRA SİPARİŞ TAKİBİNEDE YANSIR..Bekleyecegiz..

canım biraz bekle. faturan şu anda yeni yazıyosa bakamazsın. işlendi yazdıktan sonra bakarsın. bir sat önce benimde öyleydi. işlendi yazısı çıktı

Back