- Konu Sahibi berfinbilgen
- #21.681
temsilcilermn siparişleri gelmiş msne girmesini bekliorum katalog fotolarını çektiricm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temsilcilermn siparişleri gelmiş msne girmesini bekliorum katalog fotolarını çektiricm
gözün aydın tatlım..ne zaman vermiştin sipariş?kaçta
Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
OkYaNuS_35, diadra, enigmas, GoldenLady+, Katre83, mltm44, pelda, PrensesPeri, shekerloo, zaaide
kızlar k14 ümü bekliyorsunuz yoksa içelim güzelleşelim
K14,K14,K14heee 14 ü bekliyoruz
OkYaNuS_35, diadra, enigmas, GoldenLady+, Katre83, mltm44, pelda, PrensesPeri, shekerloo, zaaide
Valla bekliyorum yalan değil.
Yani bi görsem bu gece ona göre sipariş gireceğim.
Bende demin bi arkadaşımı aradım sağolsun bana arada iyi siparişler bulur kendide alır akşama görüşiciz eve gidince bi daha inceleyeyim dedi inşallah sipariş gelir.
Bu ay o 4 Anew alana gelecek olan saatten ve su takımından gelsin istiyorum uzun zamandır Avon'dan hediye falan kazanamadım işler kesat
Son 2 senedir tosbaa misali ilerliyorum ya 11 senedir üyeyim 8 sene boyunca hep Yıldızlar Kulübü'ne girdim yıllık satış limitim hep aynı kaldı ama son 2 senedir noldu anlamadım ama inatla Avon'dan da çıkmadım.
Gerçi Oriflame ve Petra üyeliğimde var 2 senedir üçünü birden dengeli götürmeye çalıştım ki Oriflame'ye arkadaş hatırına üye oldum 7 aydır sipariş girmedim senesi dolunca nasılsa atıyorlar.
kızlar faturayı görünce bu kadar sevinen bir grup yoktur herhalde faturayı gören sevincinden uçuyor avon bizi ne hallere soktun
canım petrayı ilk kez duyuyorum. biraz anlatır mısın?
Başlık açtıydım KK'da Petra üyeleri var mı merak ettiydim reklam yapıyor muşum diye uyarıldım.
Ben sana açtığım sayfanın linkini göndereyim ve özel mesajla anlatayım en iyisi:)
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/400050-petra-urunleri-uyeleri.html
arkadaşlar k13teki burçlu kolyelerden sipariş vermek istiyorum alıp kullanan var mı acaba ?
kızlar faturayı görünce bu kadar sevinen bir grup yoktur herhalde faturayı gören sevincinden uçuyor avon bizi ne hallere soktun