• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

merhaba kızlar:61: bende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim:34: bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?

sende hoşgeldin tatlım aramıza.. tatlım bugun kargoya verilse ki verilir büyük ihtimal akşma doğru yarın elinde olur büyük ihtimal ..

merhaba kızlar:61: bende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim:34: bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?

hoşgeldin tatlım. hepimizinki öyle yazıyor beklemedeyiz:14:

arkadaşlar üyeliğimin iptal olmaması için son ay hiç satışım olmadı yine diyelim o ay 10 TL lik bi ürün alsam kargosunuda karşılasam üyeliğim devam eder mi yada her ay böle alsam ne bilim işte 10 TL lik 15 TL lik 20 TL lik bişiler alsam kargosunuda ödesem üyeliğim böle devam edermi satışlarım az die çıkarmazlar dimi

yok canım çıkarmazlar sonuçta sipariş giriceksin

hoşeldin ) yarın gelir bnce

Back