• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

kızlar şu KAMPANYA 13 : Süper Fırsat - K13 Kataloğu sayfa 154-155"te, 3 adet Avon Care E Vitamini İçeren Gliserinli El & Tırnak Kremi SADECE 12,00TL var ya ben ondan isticem ama bi tane yazdım sonra devam dedim promosyonu kazanmaya çok yaklaştınız dedi bişey anlamdım?

kızlar şu KAMPANYA 13 : Süper Fırsat - K13 Kataloğu sayfa 154-155"te, 3 adet Avon Care E Vitamini İçeren Gliserinli El & Tırnak Kremi SADECE 12,00TL var ya ben ondan isticem ama bi tane yazdım sonra devam dedim promosyonu kazanmaya çok yaklaştınız dedi bişey anlamdım?

canm adet olarak 3 yazınca avon onu kampanyadan dolayı 12 liraya düşürüo sonra..

kızlar 98550 paket kodu bu değil mi?bir adet görünüyo sadece 9 tl yazıyo faturada?

bak cnm 9tl yazıyorsa promosyonlu tmm çünkü promosyonsuz olan daha düşük ama sen kodu yazınca promosyonsuz oluyor çok karışık bir durum faturada 1 adet görünüyorsa sonra iade et yanlış kodlama olarak işaretlersin

belki fazladan yazan olmuşsa sana yardım edebilirler canm..kristen bag var ya canm panaroma da o nasıl bişi çok merak ettim..geçenlerde küçücük çantaya 40 lira vermiştim içim yandı..bu 11 lira olunca alayı dedim ama inş katalogdaki gibidir..

grmedim canım kat.a göründüğü üzere ii gözüküyor küçük çanta seviyorsan al cnm..
ben de büyük çanta hastalığı varda :9:

Back