- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #21.661
Yeni katalogta parfümler ön plan da .
normalide bu zaten her yılbaşında parfümler ön planda oluyor yeni yıl hediyesine uygunluk açısından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni katalogta parfümler ön plan da .
kızlar 98550 paket kodu bu değil mi?bir adet görünüyo sadece 9 tl yazıyo faturada?
kızlar 98550 paket kodu bu değil mi?bir adet görünüyo sadece 9 tl yazıyo faturada?
kızlar şu KAMPANYA 13 : Süper Fırsat - K13 Kataloğu sayfa 154-155"te, 3 adet Avon Care E Vitamini İçeren Gliserinli El & Tırnak Kremi SADECE 12,00TL var ya ben ondan isticem ama bi tane yazdım sonra devam dedim promosyonu kazanmaya çok yaklaştınız dedi bişey anlamdım?
bende cuma gece verdim sipariş sevkiyata hazırlanıyo diyo yarına gelir mi ??
hayırlısıyla verdim bakalım siparişi:) bu ay da aldım kendime 75 tl lik kociş ne dicek görücez
arkadaşlar k13teki burçlu kolyelerden sipariş vermek istiyorum alıp kullanan var mı acaba ?
istanbuldaysan yarın gelir canım. başka bi ilse perşembe gelir
belki fazladan yazan olmuşsa sana yardım edebilirler canm..kristen bag var ya canm panaroma da o nasıl bişi çok merak ettim..geçenlerde küçücük çantaya 40 lira vermiştim içim yandı..bu 11 lira olunca alayı dedim ama inş katalogdaki gibidir..
ayyy o üçlü el kremini bende yanlış işaretlemişim yaa tüühhhh.neyse iade etcez artıkınnn