- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #21.621
merhaba kızlarbende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?
merhaba kızlarbende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?
nihayet siparişim faturalanmış. ama fatura içeriğini göremiyorum
bende istiommm:)amaçok pahalı
hoşgeldin tatlım. hepimizinki öyle yazıyor beklemedeyiz
TATLIM ARKADAŞLARIN DEDİĞİNE GÖRE SAAT 4 DEN SONRA SİPARİŞ TAKİBİNEDE YANSIR..Bekleyecegiz..
çok nazlandı bu avonda :) yılbaşını kataloğunu çok merak ediyorum kendimi bu kataloğa sakladımbir an önce gelse
bence isteme kuzum. çok büyük
canım biraz bekle. faturan şu anda yeni yazıyosa bakamazsın. işlendi yazdıktan sonra bakarsın. bir sat önce benimde öyleydi. işlendi yazısı çıktı
arkadaşlar üyeliğimin iptal olmaması için son ay hiç satışım olmadı yine diyelim o ay 10 TL lik bi ürün alsam kargosunuda karşılasam üyeliğim devam eder mi yada her ay böle alsam ne bilim işte 10 TL lik 15 TL lik 20 TL lik bişiler alsam kargosunuda ödesem üyeliğim böle devam edermi satışlarım az die çıkarmazlar dimi
hmmm...teşekkürler dersenacım.:) bir saate kadar görünür.. benim de öyle oluyor hep..
hoşeldin ) yarın gelir bncemerhaba kızlarbende yeni avon temsilcisiyim. hatta daha ilk siparişimi verdim. 2 gündür yazdıklarınızı takip ediyordum aranıza katılmak istedim bu arada bi sorum olacak sizlere benim siparişim dün sabahtan beri sevkiyata hazırlanıyor görünüyor.. ne zaman gelir sizce?
ay evet ya her kampanya aynı heyezan cumadan beri pc başındayız.
Yeni katalogta parfümler ön plan da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?