• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon satış temsilcileri... Burası da bizim yerimiz olsun

Faturalanmış ama hala yeni olarak görünüyor ilk 5 dakika içinde göndermeme ragmen yine eksik ürün var!!

Faturalanmış ama hala yeni olarak görünüyor ilk 5 dakika içinde göndermeme ragmen yine eksik ürün var!!

ilk beş dkda girmeme rağmen benimde eksik ürün var. yeni yazdığı için ne eksik bilmiyorum ama 78tllil sipariş 56ya düşmüş. yani kargo ücreti ellerimden öper.

kızlar sanırım dinah çanta gelmiyor. panaromadan gelmeyen ürünlerde kargo parası ödüyomuyuz? ya daha satışa çıkmayan stoğu biten ürün nasıl yetecek millete. bu avon bazen gerçekten saçmalıyor

ilk beş dkda girmeme rağmen benimde eksik ürün var. yeni yazdığı için ne eksik bilmiyorum ama 78tllil sipariş 56ya düşmüş. yani kargo ücreti ellerimden öper.

canım kargo ücreti ödemiyosun sonuçta onların hatası. sen istedi ama yollamadılar. sonraki siparişlerinde yollayacakları için kargo parası almıyorlar hiçbir zaman 75 tlnin üstünde isen.:66::66:

Son düzenleme:
canım kargo ücreti ödemiyosun sonuçta onların hatası. sen istedi ama kollamadılar. sonraki siparişlernde yollayacakları için kargo parası almıyorlar hiçbir zaman 75 tlnin üstünde isen.:66::66:

dinah çanta konusunda emin değilim sadece siparişimle fatura tutarı arasındaki fark o fiyata tekabül ediyo. eğer oysa ve kargo ödemiyosam bu iyi haber teşekkürler canım

temsilcimin siparişini cumartesi günü girdim. yola çıkmış geliyor. adaletsiz dünya

kızlar sanırım dinah çanta gelmiyor. panaromadan gelmeyen ürünlerde kargo parası ödüyomuyuz? ya daha satışa çıkmayan stoğu biten ürün nasıl yetecek millete. bu avon bazen gerçekten saçmalıyor

canım kargo ücreti ödemiyosun sonuçta onların hatası. sen istedi ama yollamadılar. sonraki siparişlerinde yollayacakları için kargo parası almıyorlar hiçbir zaman 75 tlnin üstünde isen.:66::66:

dinah çanta konusunda emin değilim sadece siparişimle fatura tutarı arasındaki fark o fiyata tekabül ediyo. eğer oysa ve kargo ödemiyosam bu iyi haber teşekkürler canım

kargo ücreti ödüosn tatlımindrm broşürünün arkasnda yazıo olması lazm fırsat köşesi ve indrm broşürü ürünlernden sorumlu değiller çünkü stoklarla sınırlı olduğunu belirtiolr

KızLar Gün içerisinde siparişLeriniz faturaLansa biLe şimdi görünmez saat 16:00 'dan sonra sisteme düşüyomuş ..

ßenim 1 siparişim dünden beri sevkiyata hazıtlanıyor diyo ..
2 siparişimde faturalanmış ama işLendi diyo .. :)

kargo ücreti ödüosn tatlımindrm broşürünün arkasnda yazıo olması lazm fırsat köşesi ve indrm broşürü ürünlernden sorumlu değiller çünkü stoklarla sınırlı olduğunu belirtiolr

tatlım o çanta panaromada ama. broşürlerde ve fırsat köşesinde değilki

fırsat köşesini ve indirim broşürünü söylemedim. zaten stokta olmadığı uyarısı verdiği veriyor burdaki ürünler birtince ve tahmini fatura tutarına yansıtmıyor. tahmini fatura tutarı 75+ olması gerek yani kargo ücreti ödememen için ... açıklamama ekleme yaptım:8:

merhaba arkadaşlar bende avonun yeni temsilcisyim ve sizlerin konuşmalarını birbirinize yardımlarınızı çok beğendim ve bende aranıza katılmak istedim..:)
Yeni temsilci olduğum için sizlerden yardım almak istiyorum bazı konular hakkında :) bende k 13den sipariş verdim. ve faturamda FIORELLA GIFTSET böle birşey yazıyor bu nedir anlamadım..
ve bugün kargoya verilmiş ne zaman elime ulaşır halen kargoya verildi yazıyor..

merhaba arkadaşlar bende avonun yeni temsilcisyim ve sizlerin konuşmalarını birbirinize yardımlarınızı çok beğendim ve bende aranıza katılmak istedim..:)
Yeni temsilci olduğum için sizlerden yardım almak istiyorum bazı konular hakkında :) bende k 13den sipariş verdim. ve faturamda FIORELLA GIFTSET böle birşey yazıyor bu nedir anlamadım..

hoşgeldin canım aramıza. fiorella yüzük diye biliyorum ama katalogta 66. sayfadaki

hoşgeldin canım.İstanbulda oturuyorsun hemen teslim alırsın bugün ,olmadı yarın.fiorella yüzük giftset dediğine göre hediye setide mi varki?

Son düzenleme:

Bitanem aramıza hoşgeldin öncelikle..elimizden geldiğince yardımcı oluruz.. o takı seti 250 üzeri satış yapana geçen kampanyalarda gönderiliyordu hediye yani.. yarın kargon elinde olur tatlım..

Back